Neler Yeni

📽️ Aklınızda Kalan En Sürükleyici Film 📽️

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Gerçekten çok iyi bir film serisi. Serinin üçüncü filmini bitirmek üzereyim. Ben de konuya yazacaktım ama Kürşat abinin eski film tavsiyesine ön yargılı yaklaştığını görünce vazgeçtim :D
Ya ön yargılı değilde çekim kalitesi beni filme odak yapamıyor atıyorum ses efekti çok basit oluyor görüntüler bozuk oluyor o yüzden eski filmleri sevemedim bir türlü biraz da çekim kalitesi arıyorum diyelim yoksa söylediğiniz filmler kendi dallarında çok güzel 😊

Aaahmt

80+ Silver
Ya ön yargılı değilde çekim kalitesi beni filme odak yapamıyor atıyorum ses efekti çok basit oluyor görüntüler bozuk oluyor o yüzden eski filmleri sevemedim bir türlü biraz da çekim kalitesi arıyorum diyelim yoksa söylediğiniz filmler kendi dallarında çok güzel 😊
Benim önerdiğim Zindan Adası filmini izlemediysen bi göz atabilirsin abi. Film bittikten sonra 10 dakika boyunca boşluğa bakıp acaba öyle miydi ya da böyle mi olmuştur diye düşüneceksin zannediyorum :D

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Benim önerdiğim Zindan Adası filmini izlemediysen bi göz atabilirsin abi. Film bittikten sonra 10 dakika boyunca boşluğa bakıp acaba öyle miydi ya da böyle mi olmuştur diye düşüneceksin zannediyorum :D
Tamamdır kardeşim akşam işten gelince bakıcam 😊

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emre
The prestige

Top Bottom