Yardım The Walking Dead Sizce Nasıldır ?

Zombi mantıklı mı :D, komedi dizisi öyle olur zaten.
O şekilde bakacaksa konu sahibi, zaten TWD izlemeli miyim diye sormazdı diye düşünüyorum.
Z nation ile TWD kıyaslama yapılabilecek diziler değiller. Z Nation çok absürt bir dizi.
6.7 puanlık IMDB puanından da belli oluyor zaten.

ilk 8 sezon mükemmel. sonrası sana kalmış 9 10 ve 11. sezonlar evreni sevdiysen izlenir. ben izledim pişman değilim. twd dead city, twd daryl dixon ve twd ones who live da izledim. ana dizinin devam spin offları. izlenir yani.

Son düzenleme:
İlk Çıktığı Zamanlar Dikkatimi Çekmişti Ama Sonrasında İzlememe Kararı Almıştım Sizce Koşulsuz Şartsız 11 Sezon İzlenir Mi ?

Bide Ayrıca TD & TA Hangisi Daha İyi Olur Genelde TA İzliyorum Ama Sırf Negan İçin TD İzlenir :)

:monkahmm:
Ben 9. Sezondan sonra atlaya atlaya izlemeye başladım sıkıyorsu artık bitirmek için izliyordum ama net 8 sezon izlenir

Ben 9. Sezondan sonra atlaya atlaya izlemeye başladım sıkıyorsu artık bitirmek için izliyordum ama net 8 sezon izlenir
6.Sezon 1.Bölümden Sonra İzlemedim Bayadır .

Aşırı Sıkıcı Geçti Bir Kaç Sezon .

İlk Çıktığı Zamanlar Dikkatimi Çekmişti Ama Sonrasında İzlememe Kararı Almıştım Sizce Koşulsuz Şartsız 11 Sezon İzlenir Mi ?

Bide Ayrıca TD & TA Hangisi Daha İyi Olur Genelde TA İzliyorum Ama Sırf Negan İçin TD İzlenir :)

:monkahmm:
İzlenir süper bitirdim.

Düzenli ilk çıktığı seneler 4 sezon düzensiz 6.sezona kadar izlemiştim ilk sezonlar güzel sonrası ittire kaktıra ilerletilen bir dizi.

8-9. Sezondan sonra pek sarmıyor ama zaten ek diziler geldi devamı için bitirilir ek dizilere bakılabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,740
Üyeler
183,884
Son üye
ramdomhesap
Geri