Yardım The Walking Dead Sizce Nasıldır ?

Zombi mantıklı mı :D, komedi dizisi öyle olur zaten.
O şekilde bakacaksa konu sahibi, zaten TWD izlemeli miyim diye sormazdı diye düşünüyorum.
Z nation ile TWD kıyaslama yapılabilecek diziler değiller. Z Nation çok absürt bir dizi.
6.7 puanlık IMDB puanından da belli oluyor zaten.

ilk 8 sezon mükemmel. sonrası sana kalmış 9 10 ve 11. sezonlar evreni sevdiysen izlenir. ben izledim pişman değilim. twd dead city, twd daryl dixon ve twd ones who live da izledim. ana dizinin devam spin offları. izlenir yani.

Son düzenleme:
İlk Çıktığı Zamanlar Dikkatimi Çekmişti Ama Sonrasında İzlememe Kararı Almıştım Sizce Koşulsuz Şartsız 11 Sezon İzlenir Mi ?

Bide Ayrıca TD & TA Hangisi Daha İyi Olur Genelde TA İzliyorum Ama Sırf Negan İçin TD İzlenir :)

:monkahmm:
Ben 9. Sezondan sonra atlaya atlaya izlemeye başladım sıkıyorsu artık bitirmek için izliyordum ama net 8 sezon izlenir

Ben 9. Sezondan sonra atlaya atlaya izlemeye başladım sıkıyorsu artık bitirmek için izliyordum ama net 8 sezon izlenir
6.Sezon 1.Bölümden Sonra İzlemedim Bayadır .

Aşırı Sıkıcı Geçti Bir Kaç Sezon .

İlk Çıktığı Zamanlar Dikkatimi Çekmişti Ama Sonrasında İzlememe Kararı Almıştım Sizce Koşulsuz Şartsız 11 Sezon İzlenir Mi ?

Bide Ayrıca TD & TA Hangisi Daha İyi Olur Genelde TA İzliyorum Ama Sırf Negan İçin TD İzlenir :)

:monkahmm:
İzlenir süper bitirdim.

Düzenli ilk çıktığı seneler 4 sezon düzensiz 6.sezona kadar izlemiştim ilk sezonlar güzel sonrası ittire kaktıra ilerletilen bir dizi.

8-9. Sezondan sonra pek sarmıyor ama zaten ek diziler geldi devamı için bitirilir ek dizilere bakılabilir.

Geri