Arama sonuçları: *

• Users: 1BKC2
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. 1BKC2

Discord kapanırsa hangi uygulamayı kullanabilirim

Discord bir kaç kendisini bilmeyen kendisini en yüce olarak gören kişi yüzünden kapanma konusu gündemde olduğu için aklıma böyle bir soru geldi sizce hangi platform arkadaşlarla konuşmak için uygun olur?
  2. 1BKC2

Öneri Suriyeliler Gitmezse...

gayette doğru bir cümle.
  3. 1BKC2

İYİ geceler.
  4. 1BKC2

küfür edilmeyecek şey mi ? 1607301703 bu bile özetliyor.
  5. 1BKC2

1 hafta sonra afganlar (gerçek olması lazım bu olayın ) afganlar: Türkiye bize yer var mı ? türkiye: tabi olmaz mı suriyeliler kayın biraz. 2 gün sonra suruyeliler: afganları istemiyoruz.
  6. 1BKC2

şuan kendimi misafir gibi hissettim devlet diyor ki abisi o misafir ama devlet bilmiyor ki 5 yıl sonra oğlum misafirliğe geldik uslu dur diyecek o günü bekliyorum İnşallah gelmez ama gelicek gibi duruyor.
  7. 1BKC2

okula gidiyorum çiğ köfteci vardı eskiden 3.5 tl idi her zaman alırdım her param olduğunda bir suriyeli orman evladı olan bir suriyeli orayı nargileci yaptı. 1607300551 bir tane suriyeli çocuk sokakta zile basıyordu indim sokağa bekledim çıkmayınca sürekli basıyor aşağıda kapıda bekledim...
  8. 1BKC2

suriyeli de olsan olduğun yeri bileceksin suriyeliye te***üz ettiler mi ?
  9. 1BKC2

Gökyüzündeki şey ne? (istanbul)

knk sen ayrı bir boyuttasın ciddiyim emin ol bundan.
  10. 1BKC2

@crazyreign knk bu rgb argb sevdası nereden geliyor her konuya bakıyorum bu kartta rgb yok şunu al rgb var argb de var başka konuda knk o alınır mı bunu al bunda rgb var argb var sıf argb için konu bile açıp foruma rgb konusu gelsin yazdın o günden sonra anladım zaten bu ışığı kesin sen yaptın...
  11. 1BKC2

@crazyreign rgb bakıyordur abart mayın o kadar adam çok rgb seviyor yapıcak bir şey yok.
  12. 1BKC2

Turkcell Superonline Upload Hızını Artırdı!

+1
  13. 1BKC2

Turkcell Superonline Upload Hızını Artırdı!

ne kadar ödüyorsun süper online na ve bu nekadar devam edecek
Top Bottom