Neler Yeni

Öneri Suriyeliler Gitmezse...

VitoScaletta

80+ Gold

sadece şu 2 videoyu izleyin anlarsınız benim konuşmama bile gerek yok özellikle 1. videoyu sonuna kadar izleyin

suriyeliler özel mahalleler olucak şimdiden dükkanlarını her yere açıyolar bile yakında arapça tabelalar kullanıcaklar sokak isimleri arapça olucak ne kadar hızlı çoğaldıklarını herkes biliyor zaten kadınlar doğurduktan sonra dinlenmiyor bile hemen tekrar hamile kalıyor ülkede toplam 4 milyon suriyeli var galiba yakında öyle çoğalcaklarki ve kesinlikle utanmaları yok başkalarının ülkelerinde mülteciymiş falan vatanı gidiyomuş umrunda değil sadece çocuk yapıp sokaklarda dilendiriyolar zaten türk kızlarımıza kadınlarımıza tecavüz etmelerini öldürmeleri kimsenin umrunda değil ekonomimizin içinden geçiyolar zaten iş yerlerini doldurarak kendi halkımız iş bulamıyor her yıl kat kat çoğalmaları ülkedeki kimsenin umrunda değil yakında başımıza çok kötü vurucaz...

1607299361046.png
1607299434522.png
1607299385016.png

LÜTFEN ATTIĞIM VİDEOLARI İZLEMEDEN YORUM YAPMAYIN BEN ÜLKEMDE DİLENEN SURİYELİ ÇOCUKLARI ZOR GEÇİNDİĞİ HALDE 15-20 TANE ÇOCUĞU OLAN KUCAĞINDA BEBEĞİ OLDUĞU HALDE HAMİLE OLUP TRAFİKTE CAMLARI TIKLATAN SURİYELİ İSTEMİYORUM UMRUMDA DEĞİL

Son düzenleme:

1BKC2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Arda
okula gidiyorum çiğ köfteci vardı eskiden 3.5 tl idi her zaman alırdım her param olduğunda bir suriyeli orman evladı olan bir suriyeli orayı nargileci yaptı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga daha neler neler var bunların acil gitmesi lazım acillll ülke karışmazsa neyim burayı ss alın 5 yıl sonra görüceksiniz
bir tane suriyeli çocuk sokakta zile basıyordu indim sokağa bekledim çıkmayınca sürekli basıyor aşağıda kapıda bekledim geldiği gibi yakasından tuttum bir tokat attım s*** git dedim ağladı gitti annesini çağırdı zile basıyor dedim annesi bana bağırıyor s**** git dedim Türkçe anlıyorlar işlerine gelince anlıyorlar anlamadılar tabi ki (anlamazlıktan geldiler) kapıyı kapattım içeri girdim

Son düzenleme:

VitoScaletta

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
okula gidiyorum çiğ köfteci vardı eskiden 3.5 TL idi her zaman alırdım her param olduğunda bir suriyeli orman evladı olan bir suriyeli orayı nargileci yaptı.
arapça tabelalar ve geri kafalı insanlar bizi bekliyor ilerde şuanda sustuğumuz için şu attığım 2 videoyu izleyen insan hala bu olaya sesini çıkarmıyosa sıkıntı büyük her boka # açan halkımız buna sesini çıkarmıyo ama yakında bizi kötü günler bekliyo ne yazıkki ekonomimiz berbat olduğu halde hala şunlara yardım ediyoruzya yardım kamplarını çadırları evleri doldurmaktan ve bizim önümüzü kapatmaktan başka hiç bi işe yaramıyorlar birde huzur bozmaktan

1BKC2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Arda
arapça tabelalar ve geri kafalı insanlar bizi bekliyor ilerde şuanda sustuğumuz için şu attığım 2 videoyu izleyen insan hala bu olaya sesini çıkarmıyosa sıkıntı büyük her boka # açan halkımız buna sesini çıkarmıyo ama yakında bizi kötü günler bekliyo ne yazıkki ekonomimiz berbat olduğu halde hala şunlara yardım ediyoruzya yardım kamplarını çadırları evleri doldurmaktan ve bizim önümüzü kapatmaktan başka hiç bi işe yaramıyorlar
şuan kendimi misafir gibi hissettim devlet diyor ki abisi o misafir ama devlet bilmiyor ki 5 yıl sonra oğlum misafirliğe geldik uslu dur diyecek o günü bekliyorum İnşallah gelmez ama gelicek gibi duruyor.

VitoScaletta

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şuan kendimi misafir gibi hissettim devlet diyor ki abisi o misafir ama devlet bilmiyor ki 5 yıl sonra oğlum misafirliğe geldik uslu dur diyecek o günü bekliyorum İnşallah gelmez ama gelicek gibi duruyor.
hiç bi ülke mülteci kabul etmiyor biz alıyoruz alalım bakalım herkesi olmayan ekonomimizle güya içten yardım edelim herkesi toplayalım ülkeye bakalım ne zaman patlıycak

1BKC2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Arda
hiç bi ülke mülteci kabul etmiyor biz alıyoruz alalım bakalım herkesi olmayan ekonomimizle güya içten yardım edelim herkesi toplayalım ülkeye bakalım ne zaman patlıycak
1 hafta sonra afganlar (gerçek olması lazım bu olayın )
afganlar: Türkiye bize yer var mı ?
türkiye: tabi olmaz mı suriyeliler kayın biraz.
2 gün sonra suruyeliler: afganları istemiyoruz.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,924
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Şimdi kurallar falan olmasa burada bir küfür ederim...
Suriyeliler organizma (b450-)mk virüs gibi çoğalıyorlar hiç faydaları da yok.
Küçükken bana olmayan kıyafetleri suriyelilere götürürlerdi son iki yıldır o da yok.
Suriyelilere bir desteğim bile yok olmayacak da.
Ayrıca şu anda ekonomik ve toplumsal olarak ülkede böyle bir durum olduğu için de kendimi çok harcanmış hissediyorum.
Amsterdam 'da oturan arkadaşım var ve sadece 4 ay ufak ufak biriktirdiği paralarla bak ufak ufak he yani işte madeni paralar da dahil. ps4 pro + 3600/RTX2060super içeren bir sistem + iki tane dana gibi monitör ve dümdüz kocaman sistem dizmiş.
Geçen gün de Cyberpunk aldığını söyledi...

1BKC2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Arda
Küçükken bana olmayan kıyafetleri suriyelilere götürürlerdi son iki yıldır o da yok.
Ayrıca şu anda ekonomik ve toplumsal olarak ülkede böyle bir durum olduğu için de kendimi çok harcanmış hissediyorum.
Amsterdam 'da oturan arkadaşım var ve sadece 4 ay ufak ufak biriktirdiği paralarla bak ufak ufak he yani işte madeni paralar da dahil. ps4 pro + 3600/RTX2060super içeren bir sistem + iki tane dana gibi monitör ve dümdüz kocaman sistem dizmiş.
küfür edilmeyecek şey mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fotoğrafın Suriyelilerin Türkiye'ye gelen Afganları protesto ettiğini  gösterdiği iddiası

bu bile özetliyor.

VitoScaletta

80+ Gold
999 dolar iphone 12 pro ve halkımız bize dünya lideri diyor türk gençleri ise umutsuz uyuyamıyor depresif daha ne diyeyimki halk mutsuz depresif sürekli sinirli ama haline şükrediyor

Son düzenleme:
Top Bottom