VitoScaletta
80+ Gold
sadece şu 2 videoyu izleyin anlarsınız benim konuşmama bile gerek yok özellikle 1. videoyu sonuna kadar izleyin
suriyeliler özel mahalleler olucak şimdiden dükkanlarını her yere açıyolar bile yakında arapça tabelalar kullanıcaklar sokak isimleri arapça olucak ne kadar hızlı çoğaldıklarını herkes biliyor zaten kadınlar doğurduktan sonra dinlenmiyor bile hemen tekrar hamile kalıyor ülkede toplam 4 milyon suriyeli var galiba yakında öyle çoğalcaklarki ve kesinlikle utanmaları yok başkalarının ülkelerinde mülteciymiş falan vatanı gidiyomuş umrunda değil sadece çocuk yapıp sokaklarda dilendiriyolar zaten türk kızlarımıza kadınlarımıza tecavüz etmelerini öldürmeleri kimsenin umrunda değil ekonomimizin içinden geçiyolar zaten iş yerlerini doldurarak kendi halkımız iş bulamıyor her yıl kat kat çoğalmaları ülkedeki kimsenin umrunda değil yakında başımıza çok kötü vurucaz...
LÜTFEN ATTIĞIM VİDEOLARI İZLEMEDEN YORUM YAPMAYIN BEN ÜLKEMDE DİLENEN SURİYELİ ÇOCUKLARI ZOR GEÇİNDİĞİ HALDE 15-20 TANE ÇOCUĞU OLAN KUCAĞINDA BEBEĞİ OLDUĞU HALDE HAMİLE OLUP TRAFİKTE CAMLARI TIKLATAN SURİYELİ İSTEMİYORUM UMRUMDA DEĞİL
Son düzenleme: