Arama sonuçları: *

• Users: 4emirrr
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. 4emirrr

Şehidin var TÜRKİYE!

Medyaya yansımayan o kadar çok şehit var ki şaşırırsınız. Roketatar ile vurulduğu için şehidinin cenazesini alamadı arkadaşımın ailesi çoğu haberlere yansımıyor bile...
  2. 4emirrr

13 yaşındayken bir Türk kızıyla evlenen 28 yaşındaki Pakistanlı

Pakistanlılar hindistanda yaşayan müslümanlar.
  3. 4emirrr

13 yaşındayken bir Türk kızıyla evlenen 28 yaşındaki Pakistanlı

ırkçıyım islam dininde bu normal ve bunada karşıyım 13 yaşındaki kızla evlenmek ne kız muhtemelen siyasal islamcı çocuğu ve stockholm sendromu var şaşırtmadı
  4. 4emirrr

Osman Kavala, ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırıldı!

anayasa değişikliğine evet demeden önce öyleydi
  5. 4emirrr

devletlerin politikaları boyle ben mi devletim sanki
  6. 4emirrr

vatana ihanet suçu çocuklara tecavüz etmekten daha büyük bir suç devletlerin gözünde ülkede adalet sisteminin düzgün işlemediğini herkes biliyor zaten sadece bu olayı örnek göstermek yerine diğer olaylara da tepki gösterseydiniz zamanında 20 yıl bu adam başımızda olmazdı 20 yıl boyunca ülkeyi...
  7. 4emirrr

vatana ihanet suçlamasıyla yargılanan birisinin cezası tabi ki de ağırlaştırılmış müebbet olucak 1651139388 cezayı doğru bulduğumu söylemedim konuyla ilgili bi fikrim yok ama böyle bi davadan böyle bi sonuç çıkması şaşırtmadı onu açıklamaya çalıştım
  8. 4emirrr

Rusya, Ukrayna'yı işgal etmeyi planlıyor

abd'nin amacı savaş dervini bitirmek toprak için vb. zaten böyle olması gerek dünyadaki tüm medeniyetler toplanıpta birlik olsalar bilim daha çabuk gelişir uzay çağına daha çabuk geçeriz. 1644637303 sıra türkiyeye gelirse işler ukrayna kadar kolay olmaz öyle kolay kolay işgal edebileceklerini...
  9. 4emirrr

Asgari ücrete zam gelsin

ilk olarak işverenleri düşünmek lazım bir fabrika düşünün çin ile mücadele ediyorsunuz pazarda çin ile yarışıyorsunuz ve her geçen gün aldığınız ham madde zamlanıyor. çalıştığınız işçilerin maaşı birden 5k olursa o adam fabrikayı kapatır gider bu sefer aylık 3k kazanan işçi 5k kazanmak için...
Top Bottom