Gericilikle yargılamak ? Yazmış olmak için bir şey yazma lütfen. Önce eleştirdiğim şeyi idrak et. Gülenlerin dalga geçme amaçlı güldüklerini biliyorum. Olaya sadece suç olarak mı bakıyoruz ? Bu yargı sistemi ile Erdoğan bile hapiste olması gerekli.Yorumuna gülücük atanları gericilikle yargılayan adam ülkenin yargı sistemini eleştiriyor benzer işler.
Ülkede yargimi var kadini öldüren adami 2 ay tutul salip tayyibe bu nedir diye soran adami yillarxa icerde tutuyorlar.Yorumuna gülücük atanları gericilikle yargılayan adam ülkenin yargı sistemini eleştiriyor benzer işler.
yallah ermenistana desem ban yermiyim ona göre YALLAH ERMENİSTANA dicemOrtada olan şeyleri kanıtlasanıza ? Ömür boyu hapis yatmayı haketti mi cidden ? Pardon ya ülke'nin adalet sistemi'nin çok iyi olduğunu unutmuşum. Daha olaylar hakkında gram bilgisi olmayanlar gelip gülücük atmış. Osman Kavala ne yaptı ? Gezi olayları ve 15 temmuz. Aynen kardeşim. Bu ülke'nin adaleti hükümet, ceza'yı veren de hükümet. Neyse Osman Kavala çıktığı zaman konu açacam, arkadaşlar gelip tekrardan gülücük atabilirler.
Jandarma Sahil Güvenlik Akademisinde subaylık okuyorum. Emin ol senin gibi boş yapanlardan daha çok düşünüyorum vatanımı. Benim burada eleştirdiğim devlet değil hükümet. 2 gram beyninizle yazdıklarımı idrak edemeyip burada gelip boş yapmayın. ''Yallah Ermenistana'' lafa bak. Ulan milyonlarca insan istediği şeyi alamayınca Tayyip'e laf atar, fiyatlara isyan eder, ben kalkıp hükümet'in hukuk sistemini eleştirince ''Yallah Ermenistana'' Sokak Röportajındaki okeyci dayılardan hiç farkın yok.yallah ermenistana desem ban yermiyim ona göre YALLAH ERMENİSTANA dicem
700 yıllık süperkahraman 331 yıllık Akp li 430 yıllık bordebereli olarak söylüyorum bence ermeni soykırımı yapıldı doğu ve ege bölgesi yunan ve ermeni kardeşlerimizin,bu arada vatanımı benden iyi kimse düşünmüyo her biji serok apo <3Jandarma Sahil Güvenlik Akademisinde subaylık okuyorum. Emin ol senin gibi boş yapanlardan daha çok düşünüyorum vatanımı. Benim burada eleştirdiğim devlet değil hükümet. 2 gram beyninizle yazdıklarımı idrak edemeyip burada gelip boş yapmayın. ''Yallah Ermenistana'' lafa bak. Ulan milyonlarca insan istediği şeyi alamayınca Tayyip'e laf atar, fiyatlara isyan eder, ben kalkıp hükümet'in hukuk sistemini eleştirince ''Yallah Ermenistana'' Sokak Röportajındaki okeyci dayılardan hiç farkın yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir insan çıkıp da adam gibi cevap vermemiş. Ulan ben ne anlatıyorum bunlar ne diyor.
Ne ***** insanlarsınız bilader.
Bir şey yazdık adamlar vatan haini ilan etti. Yemin ederim kafa yok.
Ahahahahahahah bu laflarından yaşın anlaşılıyor zaten.700 yıllık süperkahraman 331 yıllık Akp li 430 yıllık bordebereli olarak söylüyorum bence ermeni soykırımı yapıldı doğu ve ege bölgesi yunan ve ermeni kardeşlerimizin,bu arada vatanımı benden iyi kimse düşünmüyo her biji serok apo <3
bu aarda yallah ermenistana
Max akp kafa bir millete soykırım yapıldı diyorsan getir kanitini bence demekle olmuyor.700 yıllık süperkahraman 331 yıllık Akp li 430 yıllık bordebereli olarak söylüyorum bence ermeni soykırımı yapıldı doğu ve ege bölgesi yunan ve ermeni kardeşlerimizin,bu arada vatanımı benden iyi kimse düşünmüyo her biji serok apo <3
bu aarda yallah ermenistana
vatana ihanet suçlamasıyla yargılanan birisinin cezası tabi ki de ağırlaştırılmış müebbet olucakDostum boş yapma. Dünya okuduğun, duyduğun haberlerden ibaret değil.
Konu'nun Osman Kavala değil, hükümet ve beraberinde devlette oluşan rezil hukuk sistemi olduğunu anlamayan 5 IQ herifler lütfen siyaset yapmayın. Yaşınız kaç bilmiyorum ama siyaset size göre değil. Gidip sistem konularına falan bakın lütfen.
Bakın, ''Ağırlaştırılmış müebbet'' dediğimiz şey çok ciddi bir cezadır. Böyle bir ceza almak için de çok ciddi delil gerekir.
Herif haber okuyup buraya geliyor, oh be iyi olmuş vs. boş sözler yazıyor. Sen bu davaya bakınca sadece bir suçluya ceza verilmiş gibi görüyorsun ben daha fazlasını görüyorum.
Tecavüzcülerin, devlet üzerinden para yiyenlerin, yolsuzluğun, her türlü suçun kaynadığı bir ülkede hükümet sırf gözdağı vermek için birilerine ''Ağırlaştırılmış müebbet'' veriyorsa, o devletten bir şey olmaz.
Apo dediğimiz adam bile daha rahattır şu an.
Konumuz burada Osman Kavala'nın cezayı hakedip haketmediği değil. Haketmişmidir ? Suçluysa evet.
Fakat delil ile desteklenmeyen ve hukuk'a uygun olmayan hiçbir ceza verilemez.
Sen bu ceza'nın vatan'a yararlı olacağını mı düşünüyorsun ?
Sadece istediği kişileri, istedği şekilde yargılayan bir hukuk ve hükümet olamaz.
Ben bu konu hakkında sayfalarca yazarım ama kimse anlamaz.
Gözünüzü açın biraz.
Siyasi konular açmayın boşverin. Sonra ergenlere siyaset anlatmak zorunda kalıyorum.
ironi yapmıştım oysaki sence 1400 yaşında gibimi duruyorum yada akp 300 yıldır var mı max 12 yaş zekaMax akp kafa bir millete soykırım yapıldı diyorsan getir kanitini bence demekle olmuyor.
Suçu kanıtlanmış onca terörist ve fetöcülere bile ağırlaştırılmış müebbet verilmedi. Konu zaten bunlar değil kimse ne anlattığımı anlamıyor. Konu adil yargılanma. Bir kişi'nin suçu ne olursa olsun hukuk kurallarına göre yargılamadan hapse atamassın. Sırf vatan haini diye bu davayı haklı bulanlar bir gün adaletsiz yargılanırsa çıkıp da hukuk nerede diyemezler. İsterseniz Osman Kavala'yı idam etsinler banane. Ortada vatan hainliği var diye hukuk değişmiyor. Çocuk tecavüzcüleri bile sadece hapis cezası alıyor.vatana ihanet suçlamasıyla yargılanan birisinin cezası tabi ki de ağırlaştırılmış müebbet olucak