Neler Yeni

Osman Kavala, ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırıldı!

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Suçu kanıtlanmış onca terörist ve fetöcülere bile ağırlaştırılmış müebbet verilmedi. Konu zaten bunlar değil kimse ne anlattığımı anlamıyor. Konu adil yargılanma. Bir kişi'nin suçu ne olursa olsun hukuk kurallarına göre yargılamadan hapse atamassın. Sırf vatan haini diye bu davayı haklı bulanlar bir gün adaletsiz yargılanırsa çıkıp da hukuk nerede diyemezler. İsterseniz Osman Kavala'yı idam etsinler banane. Ortada vatan hainliği var diye hukuk değişmiyor. Çocuk tecavüzcüleri bile sadece hapis cezası alıyor.
vatana ihanet suçu çocuklara tecavüz etmekten daha büyük bir suç devletlerin gözünde ülkede adalet sisteminin düzgün işlemediğini herkes biliyor zaten sadece bu olayı örnek göstermek yerine diğer olaylara da tepki gösterseydiniz zamanında 20 yıl bu adam başımızda olmazdı 20 yıl boyunca ülkeyi böyle yönetmezdi zamanında neden sesiniz çıkmadı acaba oy vermeseydiniz ben mi verdim sanki

.......

80+ Bronze
vatana ihanet suçu çocuklara tecavüz etmekten daha büyük bir suç devletlerin gözünde ülkede adalet sisteminin düzgün işlemediğini herkes biliyor zaten sadece bu olayı örnek göstermek yerine diğer olaylara da tepki gösterseydiniz zamanında 20 yıl bu adam başımızda olmazdı 20 yıl boyunca ülkeyi böyle yönetmezdi zamanında neden sesiniz çıkmadı acaba oy vermeseydiniz ben mi verdim sanki
Tamam da bu lafları bana niye söylüyorsun ki ? Ben mi oy verdim ? Ben mi tepkisiz kaldım ? Bu cahil hakın sorunu. Ben bunları dile getiriyorsam zaten tepki gösterdiğim için getiriyorumdur. Tecavüz'ün vatana ihanet'den daha düşük bir suç olduğunu biliyorum. Benim belirttiğim adalet sistemiydi. Fakat o suç da ağırlaştırılmış müebbet cezasını hakediyor. Vatana ihanet eden tonlarca insan şu an etrafta geziyor veya az bir cezayla hapisteler. Fetöden yargılanan fakat suçsuz olan tonlarca kara harp ve jandarma personelleri hapiste yatıyorlar (Suçlu olanları kastetmiyorum). Konu vatana ihanet değil, konu adalet. Osman Kavala geçtiğimiz yıllarda ajan olduğu gerekçesiyle önce ağırlaştırılmış müebbet yedi sonra da suçtan beraat etti, şu an ise gezi olayları yüzünden aynı cezayı yedi. Adam asıl suçundan beraat etmiş. Benim tek derdim adaletsiz olduğunu belirtmek ki onca insan da bu ceza'nın doğru olmadığını söylüyor. Forumdaki bu yaş kitlesiyle bu konuyu açmak yanlış.

Son düzenleme:

The Batman

80+ Silver
Çocuklara tecavüzün daha hafif oldugu bir vatana gerek yok zaten cocuklar olmasa sahiplenecek kimsede olamaz

KirliKill

80+ Silver
Dostum boş yapma. Dünya okuduğun, duyduğun haberlerden ibaret değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu'nun Osman Kavala değil, hükümet ve beraberinde devlette oluşan rezil hukuk sistemi olduğunu anlamayan 5 IQ herifler lütfen siyaset yapmayın. Yaşınız kaç bilmiyorum ama siyaset size göre değil. Gidip sistem konularına falan bakın lütfen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bakın, ''Ağırlaştırılmış müebbet'' dediğimiz şey çok ciddi bir cezadır. Böyle bir ceza almak için de çok ciddi delil gerekir.
Herif haber okuyup buraya geliyor, oh be iyi olmuş vs. boş sözler yazıyor. Sen bu davaya bakınca sadece bir suçluya ceza verilmiş gibi görüyorsun ben daha fazlasını görüyorum.
Tecavüzcülerin, devlet üzerinden para yiyenlerin, yolsuzluğun, her türlü suçun kaynadığı bir ülkede hükümet sırf gözdağı vermek için birilerine ''Ağırlaştırılmış müebbet'' veriyorsa, o devletten bir şey olmaz.
Apo dediğimiz adam bile daha rahattır şu an.
Konumuz burada Osman Kavala'nın cezayı hakedip haketmediği değil. Haketmişmidir ? Suçluysa evet.
Fakat delil ile desteklenmeyen ve hukuk'a uygun olmayan hiçbir ceza verilemez.
Sen bu ceza'nın vatan'a yararlı olacağını mı düşünüyorsun ?
Sadece istediği kişileri, istedği şekilde yargılayan bir hukuk ve hükümet olamaz.
Ben bu konu hakkında sayfalarca yazarım ama kimse anlamaz.
Gözünüzü açın biraz.
Siyasi konular açmayın boşverin. Sonra ergenlere siyaset anlatmak zorunda kalıyorum.
aponun hayatta kalması tr için iyi. pkk ile anlaşma yapılabiliyor. hatta barış sürecinde avukatları aracılığıyla "durun" dedi pkk ya. ölmesini isterim o namussuzun ama kendi çıkarına kullanıyo devlet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,401
Üyeler
163,490
Son üye
commonder
Top Bottom