Neler Yeni

Osman Kavala, ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırıldı!

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Gülenler A Haber mi dinliyor ?
Her şey ortadayken böyle demeniz bazılarının komiğine gitmiş olabilir. Ayrıca "A Haber mi dinliyor ?" nasıl bir sorudur ?
Siz de sadece Fox ve Twitter'ı mı dinliyorsunuz ?

123kral14

80+ Silver
dış güçler dedikleri adamların k*peği oluyo türkiyeye verdiği zararların haddi hesabı yok
Cahil, a haber spamcilar gelmeden katılıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her şey ortadayken böyle demeniz bazılarının komiğine gitmiş olabilir. Ayrıca "A Haber mi dinliyor ?" nasıl bir sorudur ?
Sizde sadece Fox ve Twitter'ı mı dinliyorsunuz ?
İbrahim yavaş ciğerini söktün

.......

80+ Bronze
Siz de sadece Fox ve Twitter'ı mı dinliyorsunuz ?
Ortada olan şeyleri kanıtlasanıza ? Ömür boyu hapis yatmayı haketti mi cidden ? Pardon ya ülke'nin adalet sistemi'nin çok iyi olduğunu unutmuşum. Daha olaylar hakkında gram bilgisi olmayanlar gelip gülücük atmış. Osman Kavala ne yaptı ? Gezi olayları ve 15 temmuz. Aynen kardeşim. Bu ülke'nin adaleti hükümet, ceza'yı veren de hükümet. Neyse Osman Kavala çıktığı zaman konu açacam, arkadaşlar gelip tekrardan gülücük atabilirler.

Son düzenleme:

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Ortada olan şeyleri kanıtlasanıza ? Ömür boyu hapis yatmayı haketti mi cidden ? Pardon ya ülke'nin adalet sistemi'nin çok iyi olduğunu unutmuşum. Daha olaylar hakkında gram bilgisi olmayanlar gelip gülücük atmış. Osman Kavala ne yaptı ? Gezi olayları ve 15 temmuz. Aynen kardeşim. Bu ülke'nin adaleti hükümet, ceza'yı veren de hükümet. Neyse Osman Kavala çıktığı zaman konu açacam, arkadaşlar gelip tekrardan gülücük atabilirler.
Aslında biraz araştırmayla bulunuyor. Bakın hükümetin kim olduğu önemli değil. A partisi olur, B partisi olur fark etmez. Halkın oyuyla gelen herhangi bir hükümete yapılan her şey devletime ihanettir. Ve bu en ağır suçu hak eder. Umarım dediğiniz gibi olup çıkmaz :) Bir hain'in ellerini sağlayarak gezmesi... Neyse hocam birbirimizin kalbini siyasetten kırmaya gerek yok. Buradaki tartışmamız hiç kimsenin umrunda değil. Boşuna ayrılmaya gerek yok. Hepimiz Türk'üz o bize yeter. İyi forumlar dilerim :peepokalp:

.......

80+ Bronze
Mümkünse siz hiç düşünmeye çalışmayın derim.
Dostum boş yapma. Dünya okuduğun, duyduğun haberlerden ibaret değil.

Konu'nun Osman Kavala değil, hükümet ve beraberinde devlette oluşan rezil hukuk sistemi olduğunu anlamayan 5 IQ herifler lütfen siyaset yapmayın. Yaşınız kaç bilmiyorum ama siyaset size göre değil. Gidip sistem konularına falan bakın lütfen.

Bakın, ''Ağırlaştırılmış müebbet'' dediğimiz şey çok ciddi bir cezadır. Böyle bir ceza almak için de çok ciddi delil gerekir.
Herif haber okuyup buraya geliyor, oh be iyi olmuş vs. boş sözler yazıyor. Sen bu davaya bakınca sadece bir suçluya ceza verilmiş gibi görüyorsun ben daha fazlasını görüyorum.
Tecavüzcülerin, devlet üzerinden para yiyenlerin, yolsuzluğun, her türlü suçun kaynadığı bir ülkede hükümet sırf gözdağı vermek için birilerine ''Ağırlaştırılmış müebbet'' veriyorsa, o devletten bir şey olmaz.
Apo dediğimiz adam bile daha rahattır şu an.
Konumuz burada Osman Kavala'nın cezayı hakedip haketmediği değil. Haketmişmidir ? Suçluysa evet.
Fakat delil ile desteklenmeyen ve hukuk'a uygun olmayan hiçbir ceza verilemez.
Sen bu ceza'nın vatan'a yararlı olacağını mı düşünüyorsun ?
Sadece istediği kişileri, istedği şekilde yargılayan bir hukuk ve hükümet olamaz.
Ben bu konu hakkında sayfalarca yazarım ama kimse anlamaz.
Gözünüzü açın biraz.
Siyasi konular açmayın boşverin. Sonra ergenlere siyaset anlatmak zorunda kalıyorum.

Son düzenleme:

The Batman

80+ Silver
Dostum boş yapma. Dünya okuduğun, duyduğun haberlerden ibaret değil.

Konu'nun Osman Kavala değil, hükümet ve beraberinde devlette oluşan rezil hukuk sistemi olduğunu anlamayan 5 IQ herifler lütfen siyaset yapmayın. Yaşınız kaç bilmiyorum ama siyaset size göre değil. Gidip sistem konularına falan bakın lütfen.

Bakın, ''Ağırlaştırılmış müebbet'' dediğimiz şey çok ciddi bir cezadır. Böyle bir ceza almak için de çok ciddi delil gerekir.
Herif haber okuyup buraya geliyor, oh be iyi olmuş vs. boş sözler yazıyor. Sen bu davaya bakınca sadece bir suçluya ceza verilmiş gibi görüyorsun ben daha fazlasını görüyorum.
Tecavüzcülerin, devlet üzerinden para yiyenlerin, yolsuzluğun, her türlü suçun kaynadığı bir ülkede hükümet sırf gözdağı vermek için birilerine ''Ağırlaştırılmış müebbet'' veriyorsa, o devletten bir şey olmaz.
Apo dediğimiz adam bile daha rahattır şu an.
Konumuz burada Osman Kavala'nın cezayı hakedip haketmediği değil. Haketmişmidir ? Suçluysa evet.
Fakat delil ile desteklenmeyen ve hukuk'a uygun olmayan hiçbir ceza verilemez.
Sen bu ceza'nın vatan'a yararlı olacağını mı düşünüyorsun ?
Sadece istediği kişileri, istedği şekilde yargılayan bir hukuk ve hükümet olamaz.
Ben bu konu hakkında sayfalarca yazarım ama kimse anlamaz.
Gözünüzü açın biraz.
Siyasi konular açmayın boşverin. Sonra ergenlere siyaset anlatmak zorunda kalıyorum.
Apo denen gereksiz herife özel oda internet otel odasi gibi oda vermislerdi haberlerde diyordu bu ülkede adelet varsa siyasetin %80 ni zaten kürek mahkumu olur o erkek cocuklarina tecavüz eden kani bozuk cemaatçi neden serbest

.......

80+ Bronze
Apo denen gereksiz herife özel oda internet otel odasi gibi oda vermislerdi haberlerde diyordu bu ülkede adelet varsa siyasetin %80 ni zaten kürek mahkumu olur o erkek cocuklarina tecavüz eden kani bozuk cemaatçi neden serbest
Ben de bunları anlatmaya çalışıyorum zaten fakat siyasetten anlamayan ergenler gelip gülücük atıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,031,401
Üyeler
163,490
Son üye
commonder
Top Bottom