Neler Yeni

13 yaşındayken bir Türk kızıyla evlenen 28 yaşındaki Pakistanlı

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan

Şu videoyu izlerseniz kızı anlarsınız. Bizi pek ilgilendirmez kız şu an reşit ve mutlu. Kendi kızımın 13 yaşında evlenmesini asla istemez ve izin vermezdim o ayrı konu.

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
Pakistanlı Rana Ali, iş bulmak için geldiği Türkiye "Neslihan" adlı bir Türk kızına aşık oldu. 28 yaşındaki Rana Ali, 6. sınıf öğrencisi olan 13 yaşındaki Neslihan ile ardından evlendiler. Pakistan'da evlendikleri anlaşılan çiftin 2 çocukları olduğu öğrenildi. Pakistanlı Rana Ali'nin Neslihan'ın ortak Youtube hesaplarından yayınladıkları vlogta Türkçe konuşmasına izin vermediği anlar tepki çekti:

Haber Kaynağı:https://www.tamgaturk.com/28-yasindaki-pakistanli-turk-kiziyla-evlendi-iki-cocuklari-var/47702/

Çiftin Youtube Sayfası: https://www.youtube.com/channel/UCfVAv1rCMsUMGMybCYHK1lA/videos
Yavaş yavaş araplaşıyoruz hadi bakalım.En kısa zamanda bir çözüm bulunması lazım bu mülteci işine şu aralar fazla oldu bunlar

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
13 yaşında evlenmek hiç medenice ve mantıklı bir davranış değildir. Kişinin o yaşlarda okuması, küçüklüğünü yaşaması gerekmektedir aile kurması değil. Her şey belli bir yaşta en ideal durumdadır haksız mıyım? Ayrıca kadın dışardan mutlu gözüküyor olabilir fakat her şey dışardan göründüğü gibi olmayabilir bunu da hesaba katmamız lazım değil mi?

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Ben arap sorundan gelen herkese karşı ırkçıyım.

Ayrıca bu dinen normal bir şey size ne oluyor??
ırkçıyım
islam dininde bu normal ve bunada karşıyım 13 yaşındaki kızla evlenmek ne
kız muhtemelen siyasal islamcı çocuğu ve stockholm sendromu var şaşırtmadı

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Pakistanlı Rana Ali, iş bulmak için geldiği Türkiye "Neslihan" adlı bir Türk kızına aşık oldu. 28 yaşındaki Rana Ali, 6. sınıf öğrencisi olan 13 yaşındaki Neslihan ile ardından evlendiler. Pakistan'da evlendikleri anlaşılan çiftin 2 çocukları olduğu öğrenildi. Pakistanlı Rana Ali'nin Neslihan'ın ortak Youtube hesaplarından yayınladıkları vlogta Türkçe konuşmasına izin vermediği anlar tepki çekti:

Haber Kaynağı:https://www.tamgaturk.com/28-yasindaki-pakistanli-turk-kiziyla-evlendi-iki-cocuklari-var/47702/

Çiftin Youtube Sayfası: https://www.youtube.com/channel/UCfVAv1rCMsUMGMybCYHK1lA/videos
Ya sizeneeeeee(!)

Tre-x

80+ Silver
Canım bende doğuluyum. Hatta tam içinde yaşıyorum. Fakat bazı gerçekler var ve bunları kabul etmemiz gerekiyor ne yazık ki :(
o gerçekler eskide kaldı artık bu tarz çocuk gelinler veya çocuk damatlar yok denecek kadar az Doğu'da yaşıyorsanız bunu gözlemlemiş olmanız lazım ve yeni kuşakla birlikte bu tarz evliliklerin tamamen biteceğine inanıyorum
Hocam kalıplandırmak ne kadar kötü olsa da istatistikler var eğitim seviyesi düşüklüğü filan maalesef daha gelenekselci bir toplum var doğuda ve bunu genelde duyduğum kadarıyla gelenekselciler olabilir olarak gôrüyor.
bunu geleneksellik yavaş yavaş yok oluyor bazı insanların bunu kabul etmeyip hala geleneksel , cahil , kültürsüz gibi yakıştırmalar yapması beni çok rahatsız ediyor açıkçası

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Oğulcan
Yazık be, adam pedofili resmen hala savunanlar var. ileride kızınızın yanına böyle birisi gelirse hatırlayın bunu

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Bir de Türkçe konuştuğu için eşine kızıyormuş, vuracaksın kafasına. Onun dışında maksimum Orta Doğu zihniyeti arkadaşlar, Pakistanlılara göre oldukça normal durum bu. Kız da halinden memnun gibi duruyor.

Top Bottom