Arama sonuçları: *

1. AfniSoDeadly

Yeni rezerve 135 milyar metreküplük doğalgaz

O kadar sürmez kanka bence 1622849908 Deseler ilk bir iki yil yine boyle vergi alacagiz yolsuzluk olmadan cok kisa surede duzeltirler
  2. AfniSoDeadly

Yeni rezerve 135 milyar metreküplük doğalgaz

2023 te istedigimiz parti basa geldse malum kisi kacmasa ailesinde ki herkesin mal varlığına el konsa borclar odense vs vs toplarız kanka
  3. AfniSoDeadly

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz

dostum kalça ve göğüs cinsel organ değil vücudun bir parçasıdır herkes aynı görüşte olmasa bile erkek kız herkeste olan ve görülebilen vücut parçalarıdır bakıpta offf yavrum bee demedikten sonra hayvan gibi süzmedikten sonra ben bir sakınca görmüyorum, fit, biraz kaslı biriyim üstüme de dar bir...
  4. AfniSoDeadly

Dostum gayet normal bir şey
  5. AfniSoDeadly

Dostum herkeste biraz sapıklık vardır insan olmak böyle bir şey ama bir de mağara adamı olmak var anladın mı?
  6. AfniSoDeadly

Dostum 5 dakika bakıyorsan zaten sapık birisidir, bu olaylar büyümeden eşitlik ve haklar kesinlikle her şey düzenlenmeliydi çok geç kalındı ve hâlâ bişey yapılmadı bu yüzden azıcık baksan bile sapık damgası yiyorsun her hareketimiz bir tehlike gibi artık
  7. AfniSoDeadly

Yazdım
  8. AfniSoDeadly

Göz hakkı kardeşim :D
  9. AfniSoDeadly

ben telefona bakarak gidiyom kanka arada bir göz atıyorum ama :D
  10. AfniSoDeadly

Yolda görürsün bakarsın maşallah dersin bakarsın mesela bir de sapıkça bakmak var 1619854062 Dostum bakıp maşallah der geçersin mesela çoğu kadın erkeklerin kalçalarına bakıyor şahsen ben bile yaşadım bunu :D
  11. AfniSoDeadly

Az önce gördüm genç bir kız durakta beklerken bi amca kızın kalçalarına bakmış o an hayvan gibi mi bakmış yoksa normal olarak mı bakmış bilmiyorum ama ben düzgünce bakmakta bir sıkıntı görmüyorum siz ne düşünüyorsunuz
Top Bottom