Nvidia_GF_FX_500
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
"Düzgünce bakmak" nasıl oluyor?
Tamam bende seni analiz edeceğim o zamanBen bakmıyom analiz ediyom
Yazdım"Düzgünce bakmak" nasıl oluyor?
JckcnvjdSuslan sus ifşa etme
OAJAKAJAOAJAMAJ
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mümin mesi haklı
analiz desen varBen bakmıyom analiz ediyom
Araştırmacı gazeteci yazar kaşif @Emydn10analiz desen var
Yoldan geçince iyi olunca her erkeğin yaptığını yapar keserim ama durakta 5 dk bakmam şimdi her durum farklılık gösterir nasıl bir durumda bakıldı ne kadar bakıldı vs vs ayrıca bence böyle bakılmasından rahatsız olunuyorsa gösteren sey giymek de normal bir şey değil rahatsız olduğun bir şeye imkan sunarsan illa ki bakanlar olacaktır mesela bence derin dekolte vs giymek de taciz ama boşverin kim umursayacak benim görüşü boş konuşmaktan abşka yaptığlmız yokAz önce gördüm genç bir kız durakta beklerken bi amca kızın kalçalarına bakmış o an hayvan gibi mi bakmış yoksa normal olarak mı bakmış bilmiyorum ama ben düzgünce bakmakta bir sıkıntı görmüyorum siz ne düşünüyorsunuz
Ayrıca bu kadınalrın şiddet görmemesi ve eşit hakları alması için gelen kanunları kötüye kullananlardan bıktım devlet buna düzenleme getirmeliAz önce gördüm genç bir kız durakta beklerken bi amca kızın kalçalarına bakmış o an hayvan gibi mi bakmış yoksa normal olarak mı bakmış bilmiyorum ama ben düzgünce bakmakta bir sıkıntı görmüyorum siz ne düşünüyorsunuz
Dostum 5 dakika bakıyorsan zaten sapık birisidir, bu olaylar büyümeden eşitlik ve haklar kesinlikle her şey düzenlenmeliydi çok geç kalındı ve hâlâ bişey yapılmadı bu yüzden azıcık baksan bile sapık damgası yiyorsun her hareketimiz bir tehlike gibi artıkYoldan geçince iyi olunca her erkeğin yaptığını yapar keserim ama durakta 5 dk bakmam şimdi her durum farklılık gösterir nasıl bir durumda bakıldı ne kadar bakıldı vs vs ayrıca bence böyle bakılmasından rahatsız olunuyorsa gösteren sey giymek de normal bir şey değil rahatsız olduğun bir şeye imkan sunarsan illa ki bakanlar olacaktır mesela bence derin dekolte vs giymek de taciz ama boşverin kim umursayacak benim görüşü boş konuşmaktan abşka yaptığlmız yok
Ayrıca bu kadınalrın şiddet görmemesi ve eşit hakları alması için gelen kanunları kötüye kullananlardan bıktım devlet buna düzenleme getirmeli
Aynı şey sonuçta yine aynı yere bakmış oluyorsun aynı gözle bakıyorsan bakıp maşallah demek de sapıkça. Kendini kandırırsın sadece.Yolda görürsün bakarsın maşallah dersin bakarsın mesela bir de sapıkça bakmak var
Dostum bakıp maşallah der geçersin mesela çoğu kadın erkeklerin kalçalarına bakıyor şahsen ben bile yaşadım bunu
Dostum herkeste biraz sapıklık vardır insan olmak böyle bir şey ama bir de mağara adamı olmak var anladın mı?Aynı şey sonuçta yine aynı yere bakmış oluyorsun aynı gözle bakıyorsan bakıp maşallah demek de sapıkça. Kendini kandırırsın sadece.
ablam var kızların da erkeklerin kalçasına baktığını söylediDostum herkeste biraz sapıklık vardır insan olmak böyle bir şey ama bir de mağara adamı olmak var anladın mı?