Neler Yeni

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz

En İyi Cevap
1
Ben bakmıyom analiz ediyom :cool:
Tamam bende seni analiz edeceğim o zaman😎
1619864476459.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Şimdi sağa sola bakarken gözü çarpmış olabilir veya öbür türlü de bakmış olabilir video olsa daha iyi olur.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Az önce gördüm genç bir kız durakta beklerken bi amca kızın kalçalarına bakmış o an hayvan gibi mi bakmış yoksa normal olarak mı bakmış bilmiyorum ama ben düzgünce bakmakta bir sıkıntı görmüyorum siz ne düşünüyorsunuz
Yoldan geçince iyi olunca her erkeğin yaptığını yapar keserim ama durakta 5 dk bakmam şimdi her durum farklılık gösterir nasıl bir durumda bakıldı ne kadar bakıldı vs vs ayrıca bence böyle bakılmasından rahatsız olunuyorsa gösteren sey giymek de normal bir şey değil rahatsız olduğun bir şeye imkan sunarsan illa ki bakanlar olacaktır mesela bence derin dekolte vs giymek de taciz ama boşverin kim umursayacak benim görüşü boş konuşmaktan abşka yaptığlmız yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Az önce gördüm genç bir kız durakta beklerken bi amca kızın kalçalarına bakmış o an hayvan gibi mi bakmış yoksa normal olarak mı bakmış bilmiyorum ama ben düzgünce bakmakta bir sıkıntı görmüyorum siz ne düşünüyorsunuz
Ayrıca bu kadınalrın şiddet görmemesi ve eşit hakları alması için gelen kanunları kötüye kullananlardan bıktım devlet buna düzenleme getirmeli

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
Yoldan geçince iyi olunca her erkeğin yaptığını yapar keserim ama durakta 5 dk bakmam şimdi her durum farklılık gösterir nasıl bir durumda bakıldı ne kadar bakıldı vs vs ayrıca bence böyle bakılmasından rahatsız olunuyorsa gösteren sey giymek de normal bir şey değil rahatsız olduğun bir şeye imkan sunarsan illa ki bakanlar olacaktır mesela bence derin dekolte vs giymek de taciz ama boşverin kim umursayacak benim görüşü boş konuşmaktan abşka yaptığlmız yok

Ayrıca bu kadınalrın şiddet görmemesi ve eşit hakları alması için gelen kanunları kötüye kullananlardan bıktım devlet buna düzenleme getirmeli
Dostum 5 dakika bakıyorsan zaten sapık birisidir, bu olaylar büyümeden eşitlik ve haklar kesinlikle her şey düzenlenmeliydi çok geç kalındı ve hâlâ bişey yapılmadı bu yüzden azıcık baksan bile sapık damgası yiyorsun her hareketimiz bir tehlike gibi artık

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yolda görürsün bakarsın maşallah dersin bakarsın mesela bir de sapıkça bakmak var

Dostum bakıp maşallah der geçersin mesela çoğu kadın erkeklerin kalçalarına bakıyor şahsen ben bile yaşadım bunu :D
Aynı şey sonuçta yine aynı yere bakmış oluyorsun aynı gözle bakıyorsan bakıp maşallah demek de sapıkça. Kendini kandırırsın sadece.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
Aynı şey sonuçta yine aynı yere bakmış oluyorsun aynı gözle bakıyorsan bakıp maşallah demek de sapıkça. Kendini kandırırsın sadece.
Dostum herkeste biraz sapıklık vardır insan olmak böyle bir şey ama bir de mağara adamı olmak var anladın mı?

Top Bottom