Arama sonuçları: *

1. Andromakhe

Türkiyede E-sim yasaklandı 🔥🔥

Türk firmaları birleşip tekel olmuştur bu durum kesinlikle yasal değil. 1752253877 umarım gelecekte yeni hükümetler bu duruma el atarlar bu firmaların tekelliği bozulup rekabet ortamı oluşturulmalıdır.
  2. Andromakhe

Gençlere Telefon Alımında 5500'TL Destek

Telefon içinde tam bir hüsran çok düşük bir rakam maalesef. 1695746078
  3. Andromakhe

Gençlere Telefon Alımında 5500'TL Destek

9500 TL'ye alacağın bilgisayarda yalnızca film izlersin.
  4. Andromakhe

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde bir sağlık çalışana bıçaklı saldırı!

Sağlık çalışanlarına şiddet uygulayanlara 5 yıl devlet hastanesine giriş yasağı uygulanmalı yoksa bu durum böyle devam eder.
  5. Andromakhe

👻 Esad Suriyelileri Çağırıyor 👻

Gelecek varsa gelsin ben gidiyorum.
  6. Andromakhe

Kuzey Kore'de kadınların şort giymesi yasaklandı

Hocam halkın dış dünyadan hiç haberi yok diğer insanların yaşadığı lüksü falan hiç bilmiyorlar. 1692262824 Kuzey Kore kadar rezil bir ülke yoktur koca Dünya'da
  7. Andromakhe

Kuzey Kore'de kadınların şort giymesi yasaklandı

Yalnız bir sayım yapsak ülkenin %45'i Ateist, Deist falan çıkar 1692262692 Hatta belki daha fazlası bilemeyiz.
  8. Andromakhe

Meb açıkladı : artık af yok!

YÖK keşke üniversiteler ile ilgili duyuru yapsa adım başı doktor, öğretmen, mühendis, hemşire vb... kişiler ile doldu. 1692187083 Aşırı miktarda ihtiyaç fazlası mezun var. 1692187119 Ayrıca yeni bakan bir şey yapacak gibi duruyor zorunlu lise eğitimi kaldırılmalı herkes okumak zorunda değil.
  9. Andromakhe

🚨 Türkiye AB'ye girebilmek için açık teklif yaptı!

Bu ekonomi ve siyasi durum ile bizi asla AB'ye almazlar. 1688983968 Üstelik ülkede eğitimsiz ve yobaz milyonlarca kaçak var.
  10. Andromakhe

YKS2023 Sınavınız nasıl geçtti

Edebiyat soruları nasıldı arkadaşlar ne sormuşlardı ?
  11. Andromakhe

Arkadaşlar YKS NASIL GEÇTİ ?

Sınav sonucu:
  12. Andromakhe

Arkadaşlar YKS NASIL GEÇTİ ?

Herkes kolaydı diyor.
  13. Andromakhe

arkadaşlar şuan dolar almak mantıklımı sizce

Mehmet Şimşek ne yapacak nasıl bir yol izleyecek onu bekle ona göre al.
  14. Andromakhe

TELEFONLARDA ÖTV INDIRIMI NE ZAMAN?

Cevabı öğrenmek istemezsin kalbin kırılır.
  15. Andromakhe

Mehmet Şimşek, “Tam Yetkili Hazine ve Maliye Bakanı” olarak kabinede yer alacak.

Bütün ekonomik yükü halkın üstüne yıkacak demişti dersiniz 5 ay sonra halk ağır vergiler altında ezilecek. 1685791790 Ki bizim halkımıza müstahak ot yiyin ot.
  16. Andromakhe

Mehmet Şimşek, “Tam Yetkili Hazine ve Maliye Bakanı” olarak kabinede yer alacak.

Ben bir şey değişeceğini düşünmüyorum.
  17. Andromakhe

sizce mevcut iktidar ekonomiyi düzeltebilir mi ?

Sabah akşam simit falan yiyorsunuz herhalde, gerçi en iyi senaryoda bile ay sonuna para kalmıyor :kekw:
  18. Andromakhe

sizce mevcut iktidar ekonomiyi düzeltebilir mi ?

Ekonomide bir sorun yok ki halkımız şartlardan memnun benimde bir şikayetim yok.
  19. Andromakhe

ALİ BABACAN şimdiden AKP-MHP ye beraber çalışalım çağrısı yapıyor :)

Ali Babacan'ın AKP'ye oy verdiğine yemin edebilirim ama ispatlayamam.
  20. Andromakhe

Yüzlerce kişilik Afgan grubu Türkiye'ye doğru yola çıktı

Geleceğe dönük bir tahmin yaparsak bir iç savaş senaryosunda İran, Anadolu topraklarında etkin bir güç haline gelebilir. 1684321096 Nasıl ki Irak'ta terör grupları üzerinden güç kazandıysa yine aynısını yapabilir.
Geri