Sağlık çalışanı 15 yerinden bıçaklandı
Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bir sağlık çalışanı 15 yerinden bıçaklandı. Sağlık personeli yoğun bakıma alındı.
Yasak aşk iddiası attığım haber kaynağına bakabilirsiniz.Geçmiş olsun sağlıkçı kardeşimize acaba olay ne neden bıçaklamış?
Aslında sağlıkçılar kolayca vize vs alabiliyorlar Batı ülkeleri Doktorları havada kapıyorlarSağlıkçılarında bu ülkeden gitmeleri zor ben olsam ne yapar ne eder kaçardım.
20-40 bin doların varsa evet Doktorlar ve üni mezunu hemşireler için denklik ve sınav kazım sınav parasıda 20-40k dolar başka olaylarda var tabi pek bilmiyorumAslında sağlıkçılar kolayca vize vs alabiliyorlar Batı ülkeleri Doktorları havada kapıyorlar
illaki orada doktorluk yapmasına gerek yok ki başta iltica eder sonra para biriktirip girebilir20-40 bin doların varsa evet Doktorlar ve üni mezunu hemşireler için denklik ve sınav kazım sınav parasıda 20-40k dolar başka olaylarda var tabi pek bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@HamsiKraker bu arkadaş dişçi o tam olarak biliyodu
İltica edebiliyorsa etsin zatenillaki orada doktorluk yapmasına gerek yok ki başta iltica eder sonra para biriktirip girebilir
Doktorların denkliğe ihtiyacı var mı bilmiyorum birkaç sınav var birazda dile ihtiyaçları var. Doktorlar diş hekimlerinden daha kolay yurt dışına çıkabiliyorlar. Diş hekimleri için denklik almaları lazım ve 1 yıl sürüyor. 1 yıl boyunca denklik aldığın kuruma 30-40 bin dolar civarı para vermen lazım + orada 1 yıl yaşama maliyetin var. Diş hekimleri için yurt dışına çıkmak biraz pahalıya mâl oluyor. Ama doktorlar için işler daha kolay. Geçen tıptan bir arkadaşa sorduğumda diplomanın geçerli olduğunu denkliğe ihtiyacı olmadığını 3-4 sınava girip geçerse çalışma izni alabildiğini söylemişti. Tıpçı olsam yurtdisi sınavına hazırlanırdım.20-40 bin doların varsa evet Doktorlar ve üni mezunu hemşireler için denklik ve sınav kazım sınav parasıda 20-40k dolar başka olaylarda var tabi pek bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@HamsiKraker bu arkadaş dişçi o tam olarak biliyodu
Doktorlar için de sınav parası yüksekmiDoktorların denkliğe ihtiyacı var mı bilmiyorum birkaç sınav var birazda dile ihtiyaçları var. Doktorlar diş hekimlerinden daha kolay yurt dışına çıkabiliyorlar. Diş hekimleri için denklik almaları lazım ve 1 yıl sürüyor. 1 yıl boyunca denklik aldığın kuruma 30-40 bin dolar civarı para vermen lazım + orada 1 yıl yaşama maliyetin var. Diş hekimleri için yurt dışına çıkmak biraz pahalıya mâl oluyor. Ama doktorlar için işler daha kolay. Geçen tıptan bir arkadaşa sorduğumda diplomanın geçerli olduğunu denkliğe ihtiyacı olmadığını 3-4 sınava girip geçerse çalışma izni alabildiğini söylemişti. Tıpçı olsam yurtdisi sınavına hazırlanırdım.
Bilmiyorum ama bizimki kadar yoktur. Sadece sınava giriyorlar çünkü. Diş hekimleri ise eğitim alıyorlar.Doktorlar için de sınav parası yüksekmi