Neler Yeni

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde bir sağlık çalışana bıçaklı saldırı!

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
sabri reis
Geçmiş olsun sağlıkçı kardeşimize acaba olay ne neden bıçaklamış?

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Mehmet
Sağlıkçılarında bu ülkeden gitmeleri zor ben olsam ne yapar ne eder kaçardım.

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Mehmet
Aslında sağlıkçılar kolayca vize vs alabiliyorlar Batı ülkeleri Doktorları havada kapıyorlar
20-40 bin doların varsa evet Doktorlar ve üni mezunu hemşireler için denklik ve sınav kazım sınav parasıda 20-40k dolar başka olaylarda var tabi pek bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

@HamsiKraker bu arkadaş dişçi o tam olarak biliyodu

.RBO.

80+ Silver
20-40 bin doların varsa evet Doktorlar ve üni mezunu hemşireler için denklik ve sınav kazım sınav parasıda 20-40k dolar başka olaylarda var tabi pek bilmiyorum

illaki orada doktorluk yapmasına gerek yok ki başta iltica eder sonra para biriktirip girebilir

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Sağlık çalışanlarına şiddet uygulayanlara 5 yıl devlet hastanesine giriş yasağı uygulanmalı yoksa bu durum böyle devam eder.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz

Doktorların denkliğe ihtiyacı var mı bilmiyorum birkaç sınav var birazda dile ihtiyaçları var. Doktorlar diş hekimlerinden daha kolay yurt dışına çıkabiliyorlar. Diş hekimleri için denklik almaları lazım ve 1 yıl sürüyor. 1 yıl boyunca denklik aldığın kuruma 30-40 bin dolar civarı para vermen lazım + orada 1 yıl yaşama maliyetin var. Diş hekimleri için yurt dışına çıkmak biraz pahalıya mâl oluyor. Ama doktorlar için işler daha kolay. Geçen tıptan bir arkadaşa sorduğumda diplomanın geçerli olduğunu denkliğe ihtiyacı olmadığını 3-4 sınava girip geçerse çalışma izni alabildiğini söylemişti. Tıpçı olsam yurtdisi sınavına hazırlanırdım.

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Mehmet
Doktorların denkliğe ihtiyacı var mı bilmiyorum birkaç sınav var birazda dile ihtiyaçları var. Doktorlar diş hekimlerinden daha kolay yurt dışına çıkabiliyorlar. Diş hekimleri için denklik almaları lazım ve 1 yıl sürüyor. 1 yıl boyunca denklik aldığın kuruma 30-40 bin dolar civarı para vermen lazım + orada 1 yıl yaşama maliyetin var. Diş hekimleri için yurt dışına çıkmak biraz pahalıya mâl oluyor. Ama doktorlar için işler daha kolay. Geçen tıptan bir arkadaşa sorduğumda diplomanın geçerli olduğunu denkliğe ihtiyacı olmadığını 3-4 sınava girip geçerse çalışma izni alabildiğini söylemişti. Tıpçı olsam yurtdisi sınavına hazırlanırdım.
Doktorlar için de sınav parası yüksekmi

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Top Bottom