Kavimler göçü değil güncel görüntü: Yüzlerce kişilik Afgan grubu, Türkiye'ye doğru yola çıktı
Yüzlerce kişilik Afgan grubu, TikTok'ta paylaşım yaptı.
Yakında fransa millli takımındaki afrikalı oyuncular gibi türkiye milli takımında afgan oyuncuları göreceğiz herhaldeGelsinler gelsinler %50 halk bunu istedi.![]()
Kavimler göçü değil güncel görüntü: Yüzlerce kişilik Afgan grubu, Türkiye'ye doğru yola çıktı
Yüzlerce kişilik Afgan grubu, TikTok'ta paylaşım yaptı.www.odatv4.com
Bu adamlar bu yolu nasıl yürüyebiliyor ?Gelsinler gelsinler %50 halk bunu istedi.![]()
Yüzlerce kişilik Afgan grubu, TikTok'ta paylaşım yaptı.www.odatv4.com
Onu benden anlamıyorum iran bunlara destek oluyor diyenlerde var.Bu adamlar bu yolu nasıl yürüyebiliyor ?
Desteksiz gitmek gerçekten imkansız denilebilir. Arada kocaman bir İran var.Onu benden anlamıyorum iran bunlara destek oluyor diyenlerde var.
Türkiye'de karışıklık veya iç savaş çıkması İran'ın her zaman işine gelir.Desteksiz gitmek gerçekten imkansız denilebilir. Arada kocaman bir İran var.
Desteksiz gitmek gerçekten imkansız denilebilir. Arada kocaman bir İran var.
Yakında fransa millli takımındaki afrikalı oyuncular gibi türkiye milli takımında afgan oyuncuları göreceğiz herhalde
türk paki afgan anadolu birliği XD
Onlar gelir bizde gideriz. Ümmetle beraber yaşarlar artık.Umarım daha fazla gelir bu halkın rezilliğini görecem
ittifak adı cumhuriyet yapılanlar için ortak bir isim bulamıyorum o kadar farklı dallarda farklı suçlar işledilerki ağıza bile almak istemiyorum kusacağımYorumsuz.