Arama sonuçları: *

1. Aybars Han

🔴TUSAŞ TESİSLERİNE BOMBALI SALDIRI !🔴

Bu arada beyler biraz bu sosyal medya yasağını da yorumlamak lazım, daha önce yine bu seviyede olaylar olup yasak gelmediğini görmedik mi? Belki düşündüğümden daha basit bir konudur ama şehit sayısı 4'ten çok daha fazla ya da hükümetin uzun vadede başka planları var gibi geliyor. His ve umarım...
  2. Aybars Han

🔴TUSAŞ TESİSLERİNE BOMBALI SALDIRI !🔴

Çocukluktan beri şöyle güçlü böyle ceza verir diye gözümüzde büyüttüğümüz devletin ne kadar etkisiz olduğunu görmek hem ilginç hem de acı verici gelmiyor mu sizlere? Senin başkentinde iki tane soysuz tam teçhizat nasıl gezip insanlarını öldürebiliyor? Eylülden beri cehennemi yaşıyoruz tam...
  3. Aybars Han

Victor Osimhen GALATASARAYDA

pensilvanyadan 12 milyon dolarlık para girişimi olmuş. Not: Evladım 5 yediğinizi duydum, bir dahakine bir tane atabilin diye para veriyorum adam akıllı bir şeyler alın. aşisdlaşis bu gassaray banka mı soydu ** bu ne lan bu ne asdaisşdlaişsdkasi
  4. Aybars Han

Ata Emre Akman bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti.Düşünceleriniz neler?

Mekanı cennet olsun. Şu sözleri sarf ederken ne milliyetçiliğim, ne Zafer Partisine ilgim varsa en büyük cahil olayım. Mülteciler gönderilmemeli diyen insanlar var ulan bu ülkede. Ulan bu ülkede bunları savunanlar var, destekleyenler var. Daha ne olsun? Öğretmenimiz, gencimiz ölüyor. Daha ne...
  5. Aybars Han

Eylemciler polis barikatlarına saldırıyor🚨

Aynı şey bize de gelse keşke, boş muhalif amerikan sevdalıları polisin yetkisinin şu anki halinden kısıtlanmasını istiyor bir de. Memlekette polisin gücü harbiden kalmadı, artık serseri olmayan insanlar bile polis değil güçlü bir tanıdık çağırıyor ve belki de daha iyi bir tercih yapmış...
  6. Aybars Han

İRANDAN İSRAİLE İHA SALDIRSI

İyi bir şey galiba da işin sonu çok kötü yerlere gitmez umarım. Ben yine sonda söyleyeceğiniz şeyi baştan söyleyeyim, politikamız ''Yurtta sulh, cihanda sulh'' olmalıdır.
  7. Aybars Han

2024 Türkiye Yerel Seçimleri ?

araştırayım
  8. Aybars Han

Bu arada gündemi takip etmiyorum dalga geçmeyeceksen bu emekli olayı ne?
  9. Aybars Han

Ben de ekrem kazanır gibi düşünüyorum ancak ekremin muhalifleri de iyice arttı. Yine de murat kurumun o ilk aday gösterildiğinde ki genç dinamik aday itibarı hiç yok muhalifler bile övmüştü muratı. Ancak sonra batırdı kendini ak partinin kılıçdaroğlusu resmen. 31 martta gazze kazanacakmış aynen...
  10. Aybars Han

Ankara chp'nin. İstanbul'da büyük bir rekabet olacak ama murat kurum bi tık balon gibi geldi bilmiyorum Yeniden refah ve zafer artacak. Zaferi bilmem ama yeniden refah bir akp şehrini alabilir.
  11. Aybars Han

SON DAKİKA MOSKOVADA SALDIRI

Karabüğü de moscow'u da yerinde durmuyor ki aw, kaderimiz bu.
  12. Aybars Han

🔥 31 MART SEÇİMİNDE İLK KEZ OY KULLANACAKLARIN SAYISI AÇIKLANDI!

Youtube aslında 5 6 sene önce reklamlarda hiç hassas değildi o dönem çıkan reklamları, işte hiç değilse videonun yanında çıkan reklamları hatırlayanlar vardır. Sonra bu konuda hassas olmaya başladı, sonra tekrar rahatlaştı iyice. Cinsel eğitim hakkında ki reklamlar neyse de bu tür 2 3 reklam...
  13. Aybars Han

DÜNYANIN EN ADALETLİ ÜLKESİYİZ(!)

Murat Soner'in de dizilerde olan ve engellemeye çalıştığı şey bu işte. O kadar bu tür olaylar yaşıyoruz ki bunlar bizim için normalleşiyor. Hayır bunu diyen ve böyle şeyler diyen çok cani değil. Ama bu olayları çokça görmüş ve artık alışmış bir kişi.
  14. Aybars Han

🔴 ERDOĞAN: "BU BENİM SON SEÇİMİM! ARTIK SON!"

Bu zaten bilinen bir şeydi çok şükür ki reisimiz bu sefer bir yasa katliamı yapmadı, protestolar falan çıkardı büyük ihtimal o kadar da değil. Büyük ihtimal yaptıkları hakkında yargılayamasak bile bir çok şey çıkacak. Ancak unutulur kısa bir zamanda. Benim korktuğum acı bir gerçek, kötü günler...
  15. Aybars Han

Z KUŞAĞI OY KULLANMAMALI KONUSU ! 18 Yaş Sınırı 21'e Yükseltilir mi ?

Cidden nicelik olarak büyüyünce nitelik olarak büyüdüğünü sanan insanlar saçma sapan rezalet şeyler demiş. 1) Ümit Özdağ'ın o sözü yaş sınırı 12'ye indirilsin değil 12'ye indirilse kazanırız, çünkü gençlerle en haşır neşir olan parti biziz anlamında -ki kazanmasalar bile iyi bir oy alırlardı o...
  16. Aybars Han

Asgari Ücret 17 bin 2 TL Oldu

Ekonomiden pek umudum yok daha kısa süre geçti demeyin Mehmet Şimşek te pek umut vermiyor ne olacak göreceğiz bakalım.
  17. Aybars Han

CHP'nin Genel Başkanı 13 yıl sonra değişti!

Bu adam ''kk istifa etsin diyenlerin altını kazın akp'li çıkar'' diyen kişi değil miydi? Kusura bakmayın ama halk bir kere sizin bu seferlik aynı adaya basalım çağrsına zar zor cevap verdi şimdi bu gibi kalitesiz bir adamla asla olmayacak.
  18. Aybars Han

🚨 TBMM'ye Dilekçe: "TÜRK ASKERİ GAZZE'YE GİRSİN!"

Sen s-elametle git şanlı askerim gitmeyecek. Sebebini açıklamaya gerek yok fikirlerimi biliyorsunuz çoğunuz.
  19. Aybars Han

Filistin'e yeni bir savaş daha ilan edildi..! terörist israil...

@tekino masumsun ama sana öğretilenden fikrin değişmiyor. yazdıklarıma bir şey yazamamışsın kızgın atmışsın. ama gerçekler acıdır. istersen daha çok tartışalım daha çok kaynak atayım. Bak bende israilden nefret ediyorum. ama filistinden de. tek sevdiğim ve desteklediğim masumlar.
  20. Aybars Han

israili savunan türklere küfür eden yayıncı

Filistin'in dosya: Ermeni soykırımını ilk tanıyanlardan. Azerbaycan ermenistan savaşında ermenileri desteklemesi. Bizzat ingilizlerle osmanlıya isyan edenler olması. İsteyen Filistin bayrağının anlamını araştırabilir. Türkiye kıbrıs harekatında rumları desteklemesi Eğitim müfredatında türkofobi...
Top Bottom