Yeniden refah şanlıurfa banko. Başka bir kaç il ve ilçe daha gelecek refah'a Elazığ gibi.Sizce Kim Nereleri Kazanacak , Kim Nereleri Kaybedecek ?
chp sahip olduğu çoğu belediyeyi geri verecek gibi duruyor elinde aydın izmir muğla trakya ve ankaraSizce Kim Nereleri Kazanacak , Kim Nereleri Kaybedecek ?
Bence İstanbul Ve Ankara CHP'de Kalacak .chp sahip olduğu çoğu belediyeyi geri verecek gibi duruyor elinde aydın izmir muğla trakya ve ankara
istanbulda yarış .ok baş başa geçecek gibi bence chpde alabilir
tanju özcan yine seçilir gibi duruyor (bağımsız)
geri kalan aynı olur bence
CHP içinde çok ayrım oldu sadece Adana'da 2 büyük ilçede tekrar aday gösterilmedikleri için İYİ Parti geçtiler. Kısacası CHP çoğu yeri kaybedecek.Sizce Kim Nereleri Kazanacak , Kim Nereleri Kaybedecek ?
40.5 üst il cehepe oynuyayım mı hocam?chp sahip olduğu çoğu belediyeyi geri verecek gibi duruyor elinde aydın izmir muğla trakya ve ankara
istanbulda yarış .ok baş başa geçecek gibi bence chpde alabilir
tanju özcan yine seçilir gibi duruyor (bağımsız)
geri kalan aynı olur bence
Dediğiniz gibi chp emekli olayıyla oy kazandı fakat bu sefer ittifaksız giriyorBence İstanbul Ve Ankara CHP'de Kalacak .
İzmiri Zaten Kaybedeceğini Zannetmiyorum .
Valla Yer Kaybeder Mi Bilmiyorum Ama Çok Yer Kazanacağını Düşünüyorum Bu Emekli Olayından Sonra .
@dutemo iddia konularına bakan hocamız hocam @Mete Yavuz da var ben şahsi olarak çok mantıklı bulmuyorum (!)40.5 üst il cehepe oynuyayım mı hocam?
Bende oyumu atıp çekileceğim valla istanbul harici kimin aldığı umrumda değilHiç umrumda bile değil hatta tüm şehirleri belediyeleri AKP alsın. Seçimden sonra her şeyin fiyatı yükselirken milletin o kadar oy verdik rezil ediliyoruz feryat figanları çok hoşuma gidiyor.
O kadar etiketliyoruz adam iddia hakkında yardımcı olsana meteTek isteğim İzmir'i CHP'nin kaybetmesi de Muharrem İnce'nin tekrar haklı çıkması.
Hiç umrumda bile değil hatta tüm şehirleri belediyeleri AKP alsın. Seçimden sonra her şeyin fiyatı yükselirken milletin o kadar oy verdik rezil ediliyoruz feryat figanları çok hoşuma gidiyor.
Bunun satrançlısı vardı galiba