SeryXS
80+ Bronze
Ya kardeşim bulaşıcak başka birisini bul gelip burda konuyu hortlatma ne boş insansınKazandı kanka bak şu an. Geldi mi?
Ya kardeşim bulaşıcak başka birisini bul gelip burda konuyu hortlatma ne boş insansınKazandı kanka bak şu an. Geldi mi?
Murat Kurum ve Turgut Altınok'u destekleyen birine az bile yapıyorum.Ya kardeşim bulaşıcak başka birisini bul gelip burda konuyu hortlatma ne boş insansın
Hadi işine bak terörle bağı olan Atatürk ün partisiyiz diye geçinen partiye oy vermeye devam et.Murat Kurum ve Turgut Altınok'u destekleyen birine az bile yapıyorum.
Neyin Kafasını Yaşıyorsun İnan Bilmiyorum İki Tarafta Kötü .Hadi işine bak terörle bağı olan Atatürk ün partisiyiz diye geçinen partiye oy vermeye devam et.
Bu şarkıyla balıkesir ak parti il binasıni satışa cıkattılar bundan sonra fav şarkım
Herkes siyaset yaparken benim kafamdaki şarkı.
Ben hala dinliyorum ağzına sağlık arada full ses açıyorum tüm apartman dinlesinHerkes siyaset yaparken benim kafamdaki şarkı.
ayrıca bir ek yapmak isterim ki;seçimle ilgili bir kaç söylemek istediğim şey var
arkadaşlar demokrasi dediğimiz şey insanın ucuz yolla kazıklanmasıdır,Seçim vakti geldi mi Evlere seccade yollayıp camilerden çıkmayan da var,ensar vakfının araştırılmasını engelleyen de var
Erdoğan CHPliler oyunu almayı çalıştı,Sınırsız nafaka,5816,sokak köpekleri gibi sorunları görmezden geldi ve EYTli seçmenin tatmin olmaması da eklenince olanlar oldu,yapacak bir şey yok son seçimiydi adamın kaybetmelerinin bir diğer sebebi de büyük şehirlere adam akıllı aday çıkaramamaları,şeriata kapalıyız diyen yere daha ilk dakikadan Allah Kitap diyen adamı koydular hiçbir AKP seçmeni Ankara'da keyfine oy vermedi
Ayrıca AKPnin %70 olan yerlerin bile CHPye geçmesi kılıçdaroğlu'nun ne kadar da başarısız bir siyasetçi olduğunu kanıtlar bir senede babam değiştirmedi bu sonuçları eninde sonunda
Ayrıca En Ülkücü Dediğimiz kütahya gibi yerlerin bile CHPye kaptırılması artık ülkücülük döneminin bittiğinin de kanıtıdır,artık Devlet bahçeli erdoğan'ın kuklasıdır ülkü ocakları kapatılmalıdır
ümit özd*ğ kendisinin ne kadar balon bir karakter olduğunu kanıtladı,yakın vakitte gördüğüm en sağlam manipülasyonculardan biri
DEVA Gelecek İYİ onları saymıyorum bile bu onların yıkımı oldu CHPden bu kadar koltuğu çalıp nasıl bir çuval inciri berbat ettiler ben de merak ediyorum
HÜDA Par aniden parladı,onların kendilerince tek hataları HDP'nin oylarını yeteri kadar çalamamalarıdır en karlı çıkan ikinci üçüncü partidir
YRP ise bu seçimin gerçek kazananıdır,daha 2 sene önce belediyeleri yokken doğru düzgün şimdi illeri kazandılar BBP ile,normalde kişisel görüşü uyan partiye verilmesinden yanayım ama YRP'nin kritik yerlerde oy böldüğü göz göre göre belliydi biz de YRP'de potansiyel gördük ama Erbakan gitmeden YRP'ye oy verilmez
Saadet?dememe gerek var mı?
Dediğin şey yerel seçimler için geçerli değil. HDP ya da DEM her ne dersen artık PKK'nın siyasi uzantısıyla hiçbir şekilde uzlaşılmadı. Zaten her yerden aday çıkardılar zaten. Genel seçimler için desen neyse.Hadi işine bak terörle bağı olan Atatürk ün partisiyiz diye geçinen partiye oy vermeye devam et.