Neler Yeni

2024 Türkiye Yerel Seçimleri ?

SeryXS

80+ Bronze

SeryXS

80+ Bronze
Murat Kurum ve Turgut Altınok'u destekleyen birine az bile yapıyorum.
Hadi işine bak terörle bağı olan Atatürk ün partisiyiz diye geçinen partiye oy vermeye devam et.

Gif Man

80+ Gold
Hadi işine bak terörle bağı olan Atatürk ün partisiyiz diye geçinen partiye oy vermeye devam et.
Neyin Kafasını Yaşıyorsun İnan Bilmiyorum İki Tarafta Kötü .

İki Tarafta Seçim Kazanmak İçin Hertürlü İşi Yapıyor İkisinide Örnekleri Dolu .

Bu İki Parti Dışında Kimse Aklını Çalıştıramıyorsa Zaten Yapacak bir şey Yok .

Kötü Veya Kötünün İyisini Oynuyoruz Resmen .

Zaten CHP Atatürkün Yolundan Gitseydi Hiç Bir Parti Önüne Geçemezdi , Ülkede Bu Halde Olmazdı !

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ahmet
seçimle ilgili bir kaç söylemek istediğim şey var

arkadaşlar demokrasi dediğimiz şey insanın ucuz yolla kazıklanmasıdır,Seçim vakti geldi mi Evlere seccade yollayıp camilerden çıkmayan da var,ensar vakfının araştırılmasını engelleyen de var

Erdoğan CHPliler oyunu almayı çalıştı,Sınırsız nafaka,5816,sokak köpekleri gibi sorunları görmezden geldi ve EYTli seçmenin tatmin olmaması da eklenince olanlar oldu,yapacak bir şey yok son seçimiydi adamın kaybetmelerinin bir diğer sebebi de büyük şehirlere adam akıllı aday çıkaramamaları,şeriata kapalıyız diyen yere daha ilk dakikadan Allah Kitap diyen adamı koydular hiçbir AKP seçmeni Ankara'da keyfine oy vermedi

Ayrıca AKPnin %70 olan yerlerin bile CHPye geçmesi kılıçdaroğlu'nun ne kadar da başarısız bir siyasetçi olduğunu kanıtlar bir senede babam değiştirmedi bu sonuçları eninde sonunda

Ayrıca En Ülkücü Dediğimiz kütahya gibi yerlerin bile CHPye kaptırılması artık ülkücülük döneminin bittiğinin de kanıtıdır,artık Devlet bahçeli erdoğan'ın kuklasıdır ülkü ocakları kapatılmalıdır

ümit özd*ğ kendisinin ne kadar balon bir karakter olduğunu kanıtladı,yakın vakitte gördüğüm en sağlam manipülasyonculardan biri

DEVA Gelecek İYİ onları saymıyorum bile bu onların yıkımı oldu CHPden bu kadar koltuğu çalıp nasıl bir çuval inciri berbat ettiler ben de merak ediyorum

HÜDA Par aniden parladı,onların kendilerince tek hataları HDP'nin oylarını yeteri kadar çalamamalarıdır en karlı çıkan ikinci üçüncü partidir

YRP ise bu seçimin gerçek kazananıdır,daha 2 sene önce belediyeleri yokken doğru düzgün şimdi illeri kazandılar BBP ile,normalde kişisel görüşü uyan partiye verilmesinden yanayım ama YRP'nin kritik yerlerde oy böldüğü göz göre göre belliydi biz de YRP'de potansiyel gördük ama Erbakan gitmeden YRP'ye oy verilmez

Saadet?dememe gerek var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

seçimle ilgili bir kaç söylemek istediğim şey var

arkadaşlar demokrasi dediğimiz şey insanın ucuz yolla kazıklanmasıdır,Seçim vakti geldi mi Evlere seccade yollayıp camilerden çıkmayan da var,ensar vakfının araştırılmasını engelleyen de var

Erdoğan CHPliler oyunu almayı çalıştı,Sınırsız nafaka,5816,sokak köpekleri gibi sorunları görmezden geldi ve EYTli seçmenin tatmin olmaması da eklenince olanlar oldu,yapacak bir şey yok son seçimiydi adamın kaybetmelerinin bir diğer sebebi de büyük şehirlere adam akıllı aday çıkaramamaları,şeriata kapalıyız diyen yere daha ilk dakikadan Allah Kitap diyen adamı koydular hiçbir AKP seçmeni Ankara'da keyfine oy vermedi

Ayrıca AKPnin %70 olan yerlerin bile CHPye geçmesi kılıçdaroğlu'nun ne kadar da başarısız bir siyasetçi olduğunu kanıtlar bir senede babam değiştirmedi bu sonuçları eninde sonunda

Ayrıca En Ülkücü Dediğimiz kütahya gibi yerlerin bile CHPye kaptırılması artık ülkücülük döneminin bittiğinin de kanıtıdır,artık Devlet bahçeli erdoğan'ın kuklasıdır ülkü ocakları kapatılmalıdır

ümit özd*ğ kendisinin ne kadar balon bir karakter olduğunu kanıtladı,yakın vakitte gördüğüm en sağlam manipülasyonculardan biri

DEVA Gelecek İYİ onları saymıyorum bile bu onların yıkımı oldu CHPden bu kadar koltuğu çalıp nasıl bir çuval inciri berbat ettiler ben de merak ediyorum

HÜDA Par aniden parladı,onların kendilerince tek hataları HDP'nin oylarını yeteri kadar çalamamalarıdır en karlı çıkan ikinci üçüncü partidir

YRP ise bu seçimin gerçek kazananıdır,daha 2 sene önce belediyeleri yokken doğru düzgün şimdi illeri kazandılar BBP ile,normalde kişisel görüşü uyan partiye verilmesinden yanayım ama YRP'nin kritik yerlerde oy böldüğü göz göre göre belliydi biz de YRP'de potansiyel gördük ama Erbakan gitmeden YRP'ye oy verilmez

Saadet?dememe gerek var mı?
ayrıca bir ek yapmak isterim ki;

-N*to bizim 5000 mehmetçiğimizi BOŞUNA feda etmemizin sebebidir,N*TO olmadan r*sya'ya karşı savaşa girsek hiç araştırıp sorgulamadan Ukraynaya BLM'ye destek verenler bize de verir,A*D müttefiğimiz diyip terör örgütlerine kuklarına 150 Milyon dolar destek yapacak SADECE bu sene için,n*to'dan bizim için bir güvenlik sorunudur

-Ayrıca şu da vardır ki erm*nistan ve ir*n bizim "ŞUAN İÇİN" en büyük düşmanımız olmalı,apo dediğimiz adam türk falan değildir,ermeni asıllı agop sicilyan'dır,+30K'dan fazla insanımızın ölümüne,çözüm süreci gibi terör olayları gibi felaketlerin de sebebi olmuştur,ayrıca insanların tarikatlara laf etmesinin sebebi de iran,bugün bunların enikleri aramızda ülkeyi yavaş yavaş zehirliyorlar,tarikatlar gerçekten araştırılarak hangisi ehli sünnet değil belirlenmeli

Son düzenleme:

Riley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Berke
Dediğin şey yerel seçimler için geçerli değil. HDP ya da DEM her ne dersen artık PKK'nın siyasi uzantısıyla hiçbir şekilde uzlaşılmadı. Zaten her yerden aday çıkardılar zaten. Genel seçimler için desen neyse.

Top Bottom