Neler Yeni

2024 Türkiye Yerel Seçimleri ?

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,961
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yani Yine Dediğin Gibi Atatürk Bu CHP'yi Görse Kahtırdan Yine Vefat Ederdi .

Keşke Geri Dönüp Başkanlığa Tekrar Aday Olsa İnce Bu Sefer Kazanır Net Söylüyorum . ✍️

Kemal Harcadı İnceyi .
Türkiye siyaseti başkanlık sisteminin gelmesiyle çöküş dönemine girdi zaten ondan sonra toparlanamadi benimde umrumda değil valla ne olacaksa olsun battı balık yan gider 00:30 da Erdoğan konuşma yapacakmış ne diyecek ki yine helallik ister herhalde 😃 20 yılın sonunda ülkenin geldiği son nokta ben hep şunu derim ne kadar iyi olursa olsun ülkeyi süper yönetsin 2 dönemden fazla hiç kimse kalmasın güç insanı firavun yapar içten içe yer bitirir bitirdi de zaten son balkon konuşması ile RTE dönemi resmen bitmiş oldu yeni İmamoğlu dönemi başlıyor ve bu adamın bu ülkeyi yönetecek aklı, fikri, zikri, zekâsı, güvenilirliği yok bakalım nasıl olacak

Gif Man

80+ Gold
Mültecilerin bir kısmını sadece karabükte bıraksak mı çok kararsız kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam siz çok iyi tahmin ettiniz bu arada tebrik ederim
Teşekkür Ederim Çokta Zorlanmadım .

Tepki Oyları Geliyorum Diyordu Adeta Hocam .

Seçmenlerin Çoğunluğunu Emekliler Oluşturuyordu Zaten Onlarda Malum Partiye Veriyorlardı .

Bu Emekli Maaş Olayıda Büyük Tepki Getirecekti Getirdide Zaten .

Valla Milletin Artık Uyanmasını Bekliyorum .

İki Partide İyi Değil Ama Valla Bıktık Artık Bu Değişiklik Birçok Şeyin Önünü Açacaktır Umarım 👐

Mansur Varken Aday Olmasın .

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Teşekkür Ederim Çokta Zorlanmadım .

Tepki Oyları Geliyorum Diyordu Adeta Hocam .

Seçmenlerin Çoğunluğunu Emekliler Oluşturuyordu Zaten Onlarda Malum Partiye Veriyorlardı .

Bu Emekli Maaş Olayıda Büyük Tepki Getirecekti Getirdide Zaten .

Valla Milletin Artık Uyanmasını Bekliyorum .

İki Partide İyi Değil Ama Valla Bıktık Artık Bu Değişiklik Birçok Şeyin Önünü Açacaktır Umarım 👐

Mansur Varken Aday Olmasın .
Önümüzdeki genel seçimlerde çok farklı şeyler olabilir ama Allah nasip ederse görürüz neyse ben kaçar bundan daha önemli işlerim var belgesel izlemem lazım güzel şeyler var bu saatlerde 😃

Gif Man

80+ Gold
Önümüzdeki genel seçimlerde çok farklı şeyler olabilir ama Allah nasip ederse görürüz neyse ben kaçar bundan daha önemli işlerim var belgesel izlemem lazım güzel şeyler var bu saatlerde 😃
Asıl Belgesel Bugünki Sonuçlar Tekrar Tekrar İzlemelik Valla .

:peepokalp:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Asıl Belgesel Bugünki Sonuçlar Tekrar Tekrar İzlemelik Valla .

:peepokalp:
Bu sonuçlar tepki oyları katılım bile düşük akp ye ağır bir darbe vuruldu AKP şimdi ekonomiyi düzeltmek için elinden geleni yapacak ama çok zor şimdi RTE çıkacak diyecek ki önümüzde 4 yıl var bunun için çok çalışacağız diyecek ama nafile RTE ve akp devri bitti genel seçimlerde fark ile aldı herkes birleşti adamı deviremedi çünkü o seçim önemli bir seçim di bu seçim tepki seçimi adam ol deme seçimi ekonomiyi bu sefer çok konuşacak gibi duruyor isteğini yapsınlar bu ekonomi düzelmez çok ama çok büyük bir enkaz var çünkü bu molozlar kalkmaz

Gif Man

80+ Gold
Bu sonuçlar tepki oyları katılım bile düşük akp ye ağır bir darbe vuruldu AKP şimdi ekonomiyi düzeltmek için elinden geleni yapacak ama çok zor şimdi RTE çıkacak diyecek ki önümüzde 4 yıl var bunun için çok çalışacağız diyecek ama nafile RTE ve akp devri bitti genel seçimlerde fark ile aldı herkes birleşti adamı deviremedi çünkü o seçim önemli bir seçim di bu seçim tepki seçimi adam ol deme seçimi ekonomiyi bu sefer çok konuşacak gibi duruyor isteğini yapsınlar bu ekonomi düzelmez çok ama çok büyük bir enkaz var çünkü bu molozlar kalkmaz
Umarım Dediğin Gibi Olur Bu Tepki Geçici Olmaz Umarım Güzel Sonuçlanacaktır her şey .

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Umarım Dediğin Gibi Olur Bu Tepki Geçici Olmaz Umarım Güzel Sonuçlanacaktır her şey .
Umarım gerçekten milliyetçi,ülkesini seven, halkını seven biri ya da birileri gelir tek temennim bu benim.

Gif Man

80+ Gold

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Konuya Gel Hocam .

Yok knka sağol hiç siyaset havamda değilim inan ki çok iğrenç geliyor artık bunlar hem hükümet den hemde muhalefet den hoşlanmıyorum sevmiyorum bunlardan bıktık gına geldi hepsi de gitsin yok olsun yeni oluşumlara ihtiyacımız var umarım pişman olacağımız şeyler olmaz iyi geceler 🤗

Gif Man

80+ Gold
Yok knka sağol hiç siyaset havamda değilim inan ki çok iğrenç geliyor artık bunlar hem hükümet den hemde muhalefet den hoşlanmıyorum sevmiyorum bunlardan bıktık gına geldi hepsi de gitsin yok olsun yeni oluşumlara ihtiyacımız var umarım pişman olacağımız şeyler olmaz iyi geceler 🤗
Kısaca Bir Göz At Lütfen .

:shy:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Top Bottom