CHP kazandı sıra Fenerbahçe'deLanet Sona Eriyor İnşallah .
Behzat başkanımdan herkese kırmızı turborg bekliyoruz birde her hafta belediyenin önünde 1 bölüm behzat ç yayaınlansın
Valla Sevindim Çok Zor Bir Bölgeyi Bu Şekilde Rahat Farkla Kazanması Gerçekten Mükkemel Oldu .Behzat başkanımdan herkese kırmızı turborg bekliyoruz birde her hafta belediyenin önünde 1 bölüm behzat ç yayaınlansın
Hocam Burda Çok İnce Bir Yere Değindiğini Düşünüyorum .Kısacası gerçek Atatürkçü Türk milliyetçiliği başta olmadığı müddetçe bu ülkenin sigortası olmayacak.
Sinan Ogan olamaz artık kendini bitirdi o AKP yi seçerek şuanki MHP acilen ayrılması lazım eğer bu seçimde ayrı girmiş olsaydı sonuçlar çok farklı olurdu Ümit Özdağ aslında bu iş için iyi bir lider ama oy potansiyeli yok keşke farkına varsalar Ekrem in ağzı laf yaptığı için bu kadar oy da aldı gerçi ceket koysan o da alırdı çünkü en son millet cebine bakar bir adam markete girip bir elinde telefon hesap makinesini açmış hesap yapıyorsa sen o adama hiçbir şey anlatamazsin istediğin kadar yol köprü yap umrunda olmaz kiralık ev 15 bin den başlarsa sen gidip evlenin 3 çocuk yapın diyemezsin öyle bir hakkın yok en nihayetinde her şey ekonomiye bakar bu dış politika da da böyledir ekonominin iyiyse güçlü ülkesindir değilse kimse seni takmaz. Zaten bu sığınmacılar bitiş noktası oldu 10/20 sene sonra 20 milyon oldukları zaman onlara sözün geçmez iç savaş çıkarırlar AKP belediye başkan adayı çıkıp derse afganlar olmazsa tarım olmaz yabancılar olmazsa ticaret olmaz üretim olmaz ahanda böyle berbat bir zihniyet düşünce ülkeyi yerle yeksan eder bu ülkenin şuan ki en büyük sorunu yabancı meselesi CHP de ses çıkarmıyor bu mesele de ne hikmetse sırf zafer partisi konuşuyor artık benim umrumda değil kim almış almamış ne olacaksa olsun ama şunu söyleyebilirim Atatürk olsaydı CHP böyle olamazdı AKP de bu şekilde olmazdı ülkede yaşanacak durumda olurdu.Valla Sevindim Çok Zor Bir Bölgeyi Bu Şekilde Rahat Farkla Kazanması Gerçekten Mükkemel Oldu .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam Burda Çok İnce Bir Yere Değindiğini Düşünüyorum .
Sence Bu Söylediklerine Sahip Biri Azda Olsa Varmıdır ?
Varsada Bunlar Arasından Varmıdır " Ümit Özdağ , Muharrem İnce , Sinan Oğan " ?
İmamoğlu CHP Değilde Farklı Bir Partide Olsa Kazanamaz .Sinan Ogan olamaz artık kendini bitirdi o AKP yi seçerek şuanki MHP acilen ayrılması lazım eğer bu seçimde ayrı girmiş olsaydı sonuçlar çok farklı olurdu Ümit Özdağ aslında bu iş için iyi bir lider ama oy potansiyeli yok keşke farkına varsalar Ekrem in ağzı laf yaptığı için bu kadar oy da aldı gerçi ceket koysan o da alırdı çünkü en son millet cebine bakar bir adam markete girip bir elinde telefon hesap makinesini açmış hesap yapıyorsa sen o adama hiçbir şey anlatamazsin istediğin kadar yol köprü yap umrunda olmaz kiralık ev 15 bin den başlarsa sen gidip evlenin 3 çocuk yapın diyemezsin öyle bir hakkın yok en nihayetinde her şey ekonomiye bakar bu dış politika da da böyledir ekonominin iyiyse güçlü ülkesindir değilse kimse seni takmaz. Zaten bu sığınmacılar bitiş noktası oldu 10/20 sene sonra 20 milyon oldukları zaman onlara sözün geçmez iç savaş çıkarırlar AKP belediye başkan adayı çıkıp derse afganlar olmazsa tarım olmaz yabancılar olmazsa ticaret olmaz üretim olmaz ahanda böyle berbat bir zihniyet düşünce ülkeyi yerle yeksan eder bu ülkenin şuan ki en büyük sorunu yabancı meselesi CHP de ses çıkarmıyor bu mesele de ne hikmetse sırf zafer partisi konuşuyor artık benim umrumda değil kim almış almamış ne olacaksa olsun ama şunu söyleyebilirim Atatürk olsaydı CHP böyle olamazdı AKP de bu şekilde olmazdı ülkede yaşanacak durumda olurdu.
Bu ülkede sert kararlar almak zorundasın Ümit Özdağ in aldığı kararlar tam da yerinde aslında ve olması gereken şeyler Türkiye nin durumu iyi değil bu bir gerçek neyse bu seçimde bitti 1 hafta sonra yine eskisi gibi devam edecek geçen seçimde olduğu gibi ama çok yazık gerçekten çok yazıkİmamoğlu CHP Değilde Farklı Bir Partide Olsa Kazanamaz .
İmamoğlu Yerine Bugün Ümit Özdağ Koysan Farkı Sen Düşün .
Ümit Özdağ Bundan Dolayı Kabediyor Bence .
Ümit Özdağ Türkiyenin Putini Bence NET .
Valla Ülkenin Hali Enkaz Bence .Bu ülkede sert kararlar almak zorundasın Ümit Özdağ in aldığı kararlar tam da yerinde aslında ve olması gereken şeyler Türkiye nin durumu iyi değil bu bir gerçek neyse bu seçimde bitti 1 hafta sonra yine eskisi gibi devam edecek geçen seçimde olduğu gibi ama çok yazık gerçekten çok yazık
CHP de bu enkaz altından ne koparirsa kâr diye bakıyor iş yapmak umurlarinda değil iş yapacak adaylar,adamlar da secilemiyor ne yazık ki.Valla Ülkenin Hali Enkaz Bence .
İşimiz Gerçektende Çok Zor .
Ümit Özdağ Gibi Dik Duruşlu Adamlar Lazım Ülkeye .