Arama sonuçları: *

1. COMANDANTE

TT : #CNNTURKHADDİNİBİL

Alıntı yapılan bir haberin bu kadar linç edilmemesi lazım. CNN'i falan sevdiğimden demiyorum. Ben ateist bir düşünürün ya da nihilist birinin fikrini alıntılasam desem ki bu böyle düşünüyor böyle bir şey de var olduğunu düşünüyorlar desem. Aynı mantıkla beni de linç etmeniz lazım buradan bunu...
  2. COMANDANTE

AK Parti İzmir İl Kongresi'nde pandemi kuralları hiçe sayıldı!

Bunların üzerine bir de yüz yüze eğitimi açsınlar. İyice koronayı her köşeye yayalım.
  3. COMANDANTE

Anayasamız Kuran mı Oluyor Şeriat mı geliyor !!

Sorun Allah'ın hükümleri değil sorun şeriatı getirecek olan kişiler.
  4. COMANDANTE

11 Ocak (yarın) tüm okullarda tören yapılacak

Şimdiye kadar hiçbir törene gitmedim sözlüyü geç bir kere bile yok yazmadılar. 1610282431 Benim okuldan mesaj geldi böyle diyor hoca.
  5. COMANDANTE

Açık adres devri bitiyor ! Yeni 9 Haneli Adres Kodu Sistemi

Ben baya beğendim bu olayı.
  6. COMANDANTE

MEB: 2. sınavlar yapılmayacak !

Geçen sene 4 puanla bırakmıştı 80 ortalamayla teşekkür bile alamamıştım ya.
  7. COMANDANTE

MEB: 2. sınavlar yapılmayacak !

Yaa offff 2. sınavlar var diye fiziğe az çalışmıştım biyolojiyle edebiyata çok uğraşmıştım. Fizikten kaldım galiba yine teşekkür alamaycam fizik yüzünden .
  8. COMANDANTE

Sizce dolar düşecek mi daha ?

Sayın Boş Makam Koltuğu gittikten sonra düşmeyeceğini düşünüyorum.
  9. COMANDANTE

BİDEN ÖLÜRSE DOLAR DÜŞERMİ

O arkadaşların da kınadıkları insanlardan farkı kalmıyor. Ben mesela insanların görüşüne saygı duyarım ama sevmediğim insanlar olsa bile onların fikirlerini dinlerim çünkü insan her fikri duymalı dinlemeli böyle olmazsa çok sığ bir düşünceye sahip olur. O yüzden asıl ben teşekkür ederim böyle...
  10. COMANDANTE

Vay be çok mantıklı hiç aklıma bu yönden gelmemişti.
  11. COMANDANTE

Bizi mahveden aslından tam olarak dolar değil yanlış bilmiyorsam enflasyon maaşlar sabit oldukça hayat standartının fiyatı artmak da .
  12. COMANDANTE

O günler de gündem hakkında siyaset hakkında hiçbir bilgiye sahip değildim bu yüzden herhangi bir yorumda bulunmam pek doğru olmaz.
  13. COMANDANTE

81 İlde Dışarıda Sigara İçme Yasağı Geldi!

Sigara çok içiyorlar sigara dumanını soluduğum an da nefes almakta aşırı zorlanıyorum çok iyi oldu kimse kimsenin ağzından çıkan havayı solumak zorunda değil.
  14. COMANDANTE

TL değer kazanmadığı sürece pek farketmez.
  15. COMANDANTE

Diyanet’in Bütçesi Nereye Harcanıyor?

Gerekli olan hiçbir yere.
  16. COMANDANTE

Ak Parti GM “Sen Kimsin” Tweeti!

Ben yeşilim sizin sevmediğiniz rant uğruna feda ettiğiniz ciğerlerinizim !
  17. COMANDANTE

Bilim kurulu üyesi uyardı

Ben grip aşısı olmamayı düşünüyorum. Vücudun bu hastalığı doğal yoldan kapıp doğal yollardan çözümünü bulup bağışıklık kazanmasını daha doğru buluyorum.
  18. COMANDANTE

Yardım Memleketim Cayır Cayır Yanıyor

Çok geçmiş olsun . Söyleyecek söz bulamıyorum o kadar korkunç bir durum ki
  19. COMANDANTE

Neden ülkemize eğitime değer verilmiyor

Çok haklısın düşünmeyenlerin cefasını düşünenlerin çektiği bir dünya da ezilmekten başka bir şeye yaramıyoruz gibi hissediyorum.
Top Bottom