DJ. Mic Check
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
AKP dışındakiler kurallara uymayın mı diyor?Şaşırdık mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onlar değil mi kurallara uyun diyen?
AKP dışındakiler kurallara uymayın mı diyor?Şaşırdık mı?
Onlar değil mi kurallara uyun diyen?
Bilmem diyorlar mı?AKP dışındakiler kurallara uymayın mı diyor?
Yok, onlar halay çekin diyor?Bilmem diyorlar mı?
Ama geçen yapılan mitingler olsun , kongreler olsun hepsinde sosyal mesafeye uyuldu mu?Yok, onlar halay çekin diyor?
Ya sabır Ya Allah ya... Onlar da tabi ki kurallara uyun diyor. Sadece AKP kurallara uyun dese diğerleri demese "kurallara uyun" demek suç sayılır şu cahil gençlerimizin gözünde.
Kongre yapılmasın mı? Ülke'de kararlar kongrelerle alınıyor. Bunların yapılması gerek. Ve de tedbirleri alarak yapıyorlar.Ama geçen yapılan mitingler olsun , kongreler olsun hepsinde sosyal mesafeye uyuldu mu?
Onlar demiyor mu sosyal mesafeye uyun diye?
Ben orasını soruyorum.
Kendi uygulamadıkları kuralı neden bize uygulatmaya çalışıyorlar?
alla alla çok şaşırdım hiç görmediydimm(!)AK Parti İzmir İl Kongresi'nde pandemi kuralları hiçe sayıldı, yüzlerce insan bir araya geldi
<p>Görüntülerde polis ekiplerinin uyarmak yerine, kalabalığı videoya aldıkları görülürken, güvenlik önlemlerinin yetersizliği göze çarptı. </p>www.aykiri.com.tr
Ne düşünüyorsunuz?
Kongrelerin böyle yapılmasına gerek yok bence. İnsanların korona kapması yüksek ihtimal. Fiziksel olarak kongre yapmak insan canından önemli değil.Kongre yapılmasın mı? Ülke'de kararlar kongrelerle alınıyor. Bunların yapılması gerek. Ve de tedbirleri alarak yapıyorlar.
1 ünlüden ne olacak ki? Orada binlerce kişi var buda kat kat fazla tehlike demek.İhlal eden bir sürü topluluk veya ünlü vs. var.
Neden sadece AKP yapınca ağzınız açılıyor?
Aynen bro binlerce kişinin hayatı tehlikeye atılıp kongre yapılsın bi sen zekisin :dKongre yapılmasın mı? Ülke'de kararlar kongrelerle alınıyor. Bunların yapılması gerek. Ve de tedbirleri alarak yapıyorlar.
Kongre ne biliyor musun?1 ünlüden ne olacak ki? Orada binlerce kişi var buda kat kat fazla tehlike demek.
Aynen bro binlerce kişinin hayatı tehlikeye atılıp kongre yapılsın bi sen zekisin :d