Little Cat
80+ Bronze
Artık şaşıramıyorum.
Geç Bunları.herkeze test yapılmış
Para meselesinden geldi. Bildiğin gibi seçim döneminde oy vermek için şehir değiştirmek isteyen öğrenciler, oy vereceği partiden yardım bekler. Otobüs bileti parası falan... Ak Parti, para vermemek için 40 takla atıyor. CHP hemen biletini alıyor. Bunu söyledim sadece.Konu CHP'ye falan ne zaman geldi ?
Bu kadar da spekülatif davranmayın yahu? Haber kanalının editörü, altyazıyı yanlış zamanda koymuş. Orada farklı bir konudan bahsediyor Erdoğan. Bunu da, şehitlere gülüyormuş gibi empoze ediyorlar.
trt'ye terörist çıkarılmasından mı bahsediyorsun?Para meselesinden geldi. Bildiğin gibi seçim döneminde oy vermek için şehir değiştirmek isteyen öğrenciler, oy vereceği partiden yardım bekler. Otobüs bileti parası falan... Ak Parti, para vermemek için 40 takla atıyor. CHP hemen biletini alıyor. Bunu söyledim sadece.
Oy zamanı para vermeyen partinin, mitinge adam toplamak için para dağıttığını mı düşünüyorsunuz yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu kadar da spekülatif davranmayın yahu? Haber kanalının editörü, altyazıyı yanlış zamanda koymuş. Orada farklı bir konudan bahsediyor Erdoğan. Bunu da, şehitlere gülüyormuş gibi empoze ediyorlar.
Kürdistan savunuculuğu yapan PKK kanalında demeç veren ve "Askerlerimizi kimin öldürdüğü önemli değil." diyen Özgür Özel'e bakın. Direkt kendi söylemleri...
Beyler bayanlar, bir akkoyun buldum.herkeze test yapılmış
Özgür Özel'e verecek cevabın olmayınca, bozuk plak gibi aynı söylemleri sıralayın...trt'ye terörist çıkarılmasından mı bahsediyorsun?
Yukardaki yorumumda cevap vermiştim buda Kanıtı OlsunBeyler bayanlar, bir akkoyun buldum.
Ak parti olursa virüs gelmez ama cehabe gibi din düşmanı abd kuklalaları yaparsa virüs her yerde olur.
izmir'de sık sık deprem olması da bunun kanıtıdır
Reis' imizin gücüne tanık olun.
Bilgim olmayan meseleler hakkında yorum yapmıyorum. Bu virüs olayı o kadar karmaşık ki; dünyanın her yerinden birbirine aşırı zıt fikirler söyleniyor. Hangisi doğru, hangisi yalan bilemediğim için yorumsuz bırakmayı tercih ediyorum.koronada özürü kabul edip vucutlarından çıktı zaten xD
1dk Yeterli galiba durumları acıklamaya.koronada özürü kabul edip vucutlarından çıktı zaten xD