Neler Yeni

AK Parti İzmir İl Kongresi'nde pandemi kuralları hiçe sayıldı!

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Konu CHP'ye falan ne zaman geldi :D?
Para meselesinden geldi. Bildiğin gibi seçim döneminde oy vermek için şehir değiştirmek isteyen öğrenciler, oy vereceği partiden yardım bekler. Otobüs bileti parası falan... Ak Parti, para vermemek için 40 takla atıyor. CHP hemen biletini alıyor. Bunu söyledim sadece.

Oy zamanı para vermeyen partinin, mitinge adam toplamak için para dağıttığını mı düşünüyorsunuz yani 😁
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kadar da spekülatif davranmayın yahu? Haber kanalının editörü, altyazıyı yanlış zamanda koymuş. Orada farklı bir konudan bahsediyor Erdoğan. Bunu da, şehitlere gülüyormuş gibi empoze ediyorlar.

Kürdistan savunuculuğu yapan PKK kanalında demeç veren ve "Askerlerimizi kimin öldürdüğü önemli değil." diyen Özgür Özel'e bakın. Direkt kendi söylemleri...

robin

80+ Silver
Para meselesinden geldi. Bildiğin gibi seçim döneminde oy vermek için şehir değiştirmek isteyen öğrenciler, oy vereceği partiden yardım bekler. Otobüs bileti parası falan... Ak Parti, para vermemek için 40 takla atıyor. CHP hemen biletini alıyor. Bunu söyledim sadece.

Oy zamanı para vermeyen partinin, mitinge adam toplamak için para dağıttığını mı düşünüyorsunuz yani 😁

Bu kadar da spekülatif davranmayın yahu? Haber kanalının editörü, altyazıyı yanlış zamanda koymuş. Orada farklı bir konudan bahsediyor Erdoğan. Bunu da, şehitlere gülüyormuş gibi empoze ediyorlar.

Kürdistan savunuculuğu yapan PKK kanalında demeç veren ve "Askerlerimizi kimin öldürdüğü önemli değil." diyen Özgür Özel'e bakın. Direkt kendi söylemleri...
trt'ye terörist çıkarılmasından mı bahsediyorsun?

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
trt'ye terörist çıkarılmasından mı bahsediyorsun?
Özgür Özel'e verecek cevabın olmayınca, bozuk plak gibi aynı söylemleri sıralayın...

Yahu, sizin savunduğunuz parti PKK savunuculuğunu TRT'ye çıkan teröristten daha beter yapıyor. O terörist, kandırılmış Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına, "PKK Terör örgütüdür, CIA tarafından fonlanıyor." diye itirafta bulunuyor. Ana muhalefet partisi ise; "Kendi halkını korumayan çalışan, kendi hâlinde bir örgüt." olarak nitelendiriyor terör örgütünü...

Terörist bile teröristliğini itiraf ederken; bizim solcular, PKK'yı aklamak için birbiriyle yarışıyor.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe

Buğrahan Mert

80+ Silver
Ak parti olursa virüs gelmez ama cehabe gibi din düşmanı abd kuklalaları yaparsa virüs her yerde olur.
izmir'de sık sık deprem olması da bunun kanıtıdır
Reis' imizin gücüne tanık olun. :cool:

images (72).jpeg

Her şey cehebe yüzünden

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Fahrettin Altun, görüntülerden ötürü özür dilemiş.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
koronada özürü kabul edip vucutlarından çıktı zaten xD
Bilgim olmayan meseleler hakkında yorum yapmıyorum. Bu virüs olayı o kadar karmaşık ki; dünyanın her yerinden birbirine aşırı zıt fikirler söyleniyor. Hangisi doğru, hangisi yalan bilemediğim için yorumsuz bırakmayı tercih ediyorum.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,940