Arama sonuçları: *

1. Charles Darwin

Otomotiv, tekstil ve ayakkabıda ek vergi

https://www.diken.com.tr/otomotiv-tekstil-ve-ayakkabi-sektorlerinde-ek-vergi-yolda/
  2. Charles Darwin

Benzine 3TL , motorine 4 TL zam?

Bu benzine ve motorine zam gelirse ekran kartı fiyatlarına veya diğer teknoloji ürünlerine zam gelir mi ? Gelirse ne kadar gelir ?
  3. Charles Darwin

Hüda Par Adana İl Başkanlığına Saldırı

Ne desem bilemedim 🤔
  4. Charles Darwin

"Türkiyeli" sözlükten kaldırıldı

Ben bugün gördüm haberi konusunu açmak istedim belki duymayan görmeyen vardır
  5. Charles Darwin

"Türkiyeli" sözlükten kaldırıldı

Sosyal medya üzerinden gelen tepkiler üzerine TDK "Türkiyeli" kelimesini sözlükten kaldırdı. https://t24.com.tr/haber/tdk-dan-sozluge-turkiyeli-kelimesi-sosyal-medyada-tepki-cekince-kaldirildi,1121056
  6. Charles Darwin

🗞️ En İyi Haber Kaynağı (Anket)

@Yavuz Sultan Selim en iyi haber kaynağıdır ayrıca @Carl-S unutmamak gerek bu kişiler sağolsun herşeyden haberimiz oldu
  7. Charles Darwin

Maliye Bakanlığı: "Avrupa'da akaryakıt satışında en ucuz 4'üncü ülkeyiz!"

Cumhurbaşkanı olsam milletvekili, bakan, cumhurbaşkanı vs. hepsinin maaşını en düşük maaşa sabitler devletten aldıkları yardımları destekleri keserim ayrıca bir cumhurbaşkanı olarak en fazla konvoyda bir makam aracı toplam 4 tane koruma aracı ve motorsikletli bir kaç kişi olur ölürsem de ölürüm...
  8. Charles Darwin

Bunlar alıyor Fransa'da ki benzinin fiyatını Türk parasına vuruyor aaa çok pahalı diyorlar milleti böyle kandırıyorlar Tasarruf mu itibardan tasarruf olmaz mesela camiye bile koruma ordusu ile giderim hele hele kendi ülkemin içinde çünkü itibar önemli ☺️ Recep Tayyip Erdoğan'ın borçlanma...
  9. Charles Darwin

İki milleti karşılaştırmasını yapalım. Türkiye'de bir asgari ücretli vatandaş aldığı maaş ile benzinin litre fiyatını 33₺ üzerinden baz alırsak maaşı ile alacağı toplam litre 350 litredir. Yunanistan ülkesinde bir asgari ücretli 780€ maaşı ile alacağı toplam litre 390 litredir. (Litre fiyatını...
  10. Charles Darwin

İngiltere'de Arap göçmenler şeriat yürüyüşüne katılmayanlara tepki gösterdi

Ulan ya bu nasıl bir çelişki şeriattan kaçıyorsun başka ülkede şeriat istiyorsun vay vay ne içiyorlar acep ?
  11. Charles Darwin

🚨 Türkiye AB'ye girebilmek için açık teklif yaptı!

Avrupa'da ki insanlar bizim kadar özgür değiller çünkü devlet vatandaşını kontrol altına almış %50 özgürsün
  12. Charles Darwin

Aynen öyle biraz paranın ucunu gösterse Erdoğan'ın derdi falan kalmayacak Erdoğan İşveç Kur'an'ı Kerim yaktı diye NATO'ya almam diyor hâlbuki Erdoğan'ın derdi tamamıyla para parayı versinler ki ne olursa olsun diyor Not : Kur'an'ı Kerim ile hiçbir derdim yok müslüman olmadığıma rağmen bu tür...
  13. Charles Darwin

Bu adalet sistemi bu mülteci sorunları vesaire daha birçok örnek göstermek mümkün bu yüzden bizi almaları imkânsızdan daha uzak bir ihtimaldir
  14. Charles Darwin

Hayır ekonomik anlamda alırlar ama para birimlerini kullanmamıza izin vermezler ekonomini düzelt öyle kullanmana izin veririz derler Avrupa Birliğinin kuralları / yasası geçerli oluyor araştırma yaparsan öğrenirsin
  15. Charles Darwin

Özkan Uğur hayatını kaybetti

Neşeli güzel adamdı severdim kendisini hatta kendisini ilk Cennet Mahallesi dizisinde oynarken tanıdım toprağı bol olsun.
  16. Charles Darwin

Xbox'ın Barbie Temalı Yeni Gamepadleri

2 - 3 - 5 favorim
  17. Charles Darwin

TCMB Faizi 15'e Yükseltti!

Haklısın bu partinin iktidarda kalmasını sağlayan muhalif partilerin kendisidir ve bu arada biz AKP kesimine koyun diyoruz da CHP kesiminde de var hani AKP kesimi nasıl Erdoğan'dan başka kimse yok diyorsa aynı durum CHP'de var ama azınlık olarak var
  18. Charles Darwin

Bahçeli: Üniversite sınavlarını kaldıracağımız günler uzak değildir

Bir üniversiteli olarak eğitim sisteminin tamamen değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Bir çocuğa tüm dersleri öğretmeye çalışmak ve başarıya ulaşmasını beklemek saçmalıktır. Eğitim sistemi olarak bence Finlandiya ülkesinin eğitim sistemini örnek almamız gerektiğini düşünüyorum detaylı bilgi için...
  19. Charles Darwin

Tyt hakkında sorum var

Mehmet problemlerini kendisi çözsün boşver birde sabırlı olursa havuz elbet dolacak 😂 (Öyle derler ya hani)
  20. Charles Darwin

Tyt hakkında sorum var

Başarılar dilerim o zaman ben kapağı attım zaten üniversiteye de yarın akşam fındık, fıstık ve kola alıp twitter bakacağım
Top Bottom