Sosyal medya üzerinden gelen tepkiler üzerine TDK "Türkiyeli" kelimesini sözlükten kaldırdı.
https://t24.com.tr/haber/tdk-dan-sozluge-turkiyeli-kelimesi-sosyal-medyada-tepki-cekince-kaldirildi,1121056
Cumhurbaşkanı olsam milletvekili, bakan, cumhurbaşkanı vs. hepsinin maaşını en düşük maaşa sabitler devletten aldıkları yardımları destekleri keserim ayrıca bir cumhurbaşkanı olarak en fazla konvoyda bir makam aracı toplam 4 tane koruma aracı ve motorsikletli bir kaç kişi olur ölürsem de ölürüm...
Bunlar alıyor Fransa'da ki benzinin fiyatını Türk parasına vuruyor aaa çok pahalı diyorlar milleti böyle kandırıyorlar
Tasarruf mu itibardan tasarruf olmaz mesela camiye bile koruma ordusu ile giderim hele hele kendi ülkemin içinde çünkü itibar önemli ☺️
Recep Tayyip Erdoğan'ın borçlanma...
İki milleti karşılaştırmasını yapalım.
Türkiye'de bir asgari ücretli vatandaş aldığı maaş ile benzinin litre fiyatını 33₺ üzerinden baz alırsak maaşı ile alacağı toplam litre 350 litredir.
Yunanistan ülkesinde bir asgari ücretli 780€ maaşı ile alacağı toplam litre 390 litredir. (Litre fiyatını...
Aynen öyle biraz paranın ucunu gösterse Erdoğan'ın derdi falan kalmayacak Erdoğan İşveç Kur'an'ı Kerim yaktı diye NATO'ya almam diyor hâlbuki Erdoğan'ın derdi tamamıyla para parayı versinler ki ne olursa olsun diyor
Not : Kur'an'ı Kerim ile hiçbir derdim yok müslüman olmadığıma rağmen bu tür...
Hayır ekonomik anlamda alırlar ama para birimlerini kullanmamıza izin vermezler ekonomini düzelt öyle kullanmana izin veririz derler
Avrupa Birliğinin kuralları / yasası geçerli oluyor araştırma yaparsan öğrenirsin
Haklısın bu partinin iktidarda kalmasını sağlayan muhalif partilerin kendisidir ve bu arada biz AKP kesimine koyun diyoruz da CHP kesiminde de var hani AKP kesimi nasıl Erdoğan'dan başka kimse yok diyorsa aynı durum CHP'de var ama azınlık olarak var
Bir üniversiteli olarak eğitim sisteminin tamamen değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Bir çocuğa tüm dersleri öğretmeye çalışmak ve başarıya ulaşmasını beklemek saçmalıktır. Eğitim sistemi olarak bence Finlandiya ülkesinin eğitim sistemini örnek almamız gerektiğini düşünüyorum detaylı bilgi için...