Komando41.
80+ Silver
Arkadaşlarlar 90 dakika sonra sınavdan cikabiliyormuyuz illa 2 saat icerdemi durmamız lazim
İlk 90 dakika ve son 15 dakika kala çıkamazsın.Arkadaşlarlar 90 dakika sonra sınavdan cikabiliyormuyuz illa 2 saat icerdemi durmamız lazim
Bana başka şeyler diyenler oldu da kafam karıştıİlk 90 dakika ve son 15 dakika kala çıkamazsın.
Yani Google'a yazınca da çıkıyor.
Alıntıyı görüntüle
Salla yarın sorarsın hocalara hem kim 1.30 saatten önce sınavı bitiriyor?Bana başka şeyler diyenler oldu da kafam karıştı
Ben bitircsm galibaSalla yarın sorarsın hocalara hem kim 1.30 saatte sınavı bitiriyor?
Başarılar dilerim o zaman ben kapağı attım zaten üniversiteye de yarın akşam fındık, fıstık ve kola alıp twitter bakacağımBen bitircsm galiba
Bende sayısal kötüyüm Türkçeye güveniyorum sayısal falan pek yapmayı düşünüyorumBaşarılar dilerim o zaman ben kapağı attım zaten üniversiteye de yarın akşam fındık, fıstık ve kola alıp twitter bakacağım
Mehmet problemlerini kendisi çözsün boşver birde sabırlı olursa havuz elbet dolacak (Öyle derler ya hani)Bende sayısal kötüyüm Türkçeye güveniyorum sayısal falan pek yapmayı düşünüyorum