rxsy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 211
- Konu Sahibi Konu Sahibi
aletlerin ismini bilmiyorum belki yaptıklarımdan biri omuz çalıştırıyodur ama bana söylemedi hiçö bu omuz diyeO nasil antrenor oyle fullbody verip her gun gelebilirsin diyor.
Neyse fullbody calisiyorsan en az 48 saat dinlenmek lazim. Klasik sistemdir zaten fullbody icin
1.secenek Pazartesi-carsamba-cuma
Veya
2. Secenek Sali-persembe-cumartesi
Ben fullbody calistigim zaman isim olunca pazartesi calismak yerine secenek 2.ye geciyordum o hafta icin. Ayrica antremaninda omuz idmani yok mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bahsedilen agri Delayed Onset Muscle Soreness(doms). Bu agri istersen en profesyonel sporcu ol bi sure ara verince ortaya her turlu cikar. Haliyle yeni baslayan herkeste bu agri olur. 1 2 hafta sonra agri kalmaz. Bu yuzden ara vermek yerine hafif de olsa antreman daha dogru olur. 48 saat ara olma sebebi agridan degil. Kaslari ne kadar calisirsan kadar da kendini yenilemesi icin zaman lazim 24-72 saat(dogal yapiyorsan). Bu sebeple 48 saat genelde kabul gorulen suredir. Agir yapiyorsan 72 de olabilir bunu senin bilmen lazim. Zaten bi sure sonra ilk gun agrilarini neredeyse hissetmeyeceksin.
program olarak şöyle yapsam nasıl olur pazartesi salı git çarşamba dinlen perşembe git cuma dinlen ve cumartesi git paazar dinlen bu şekil olsa olur mu yoksa 3 gün olmak zorunda mı
o ağrı 2. gün çok vardı ama şuan sadece sol kolum dirseğimin iç bölümünde ağrı var sağda daha azO nasil antrenor oyle fullbody verip her gun gelebilirsin diyor.
Neyse fullbody calisiyorsan en az 48 saat dinlenmek lazim. Klasik sistemdir zaten fullbody icin
Veya
Ben fullbody calistigim zaman isim olunca pazartesi calismak yerine secenek 2.ye geciyordum o hafta icin. Ayrica antremaninda omuz idmani yok mu?
Bahsedilen agri Delayed Onset Muscle Soreness(doms). Bu agri istersen en profesyonel sporcu ol bi sure ara verince ortaya her turlu cikar. Haliyle yeni baslayan herkeste bu agri olur. 1 2 hafta sonra agri kalmaz. Bu yuzden ara vermek yerine hafif de olsa antreman daha dogru olur. 48 saat ara olma sebebi agridan degil. Kaslari ne kadar calisirsan kadar da kendini yenilemesi icin zaman lazim 24-72 saat(dogal yapiyorsan). Bu sebeple 48 saat genelde kabul gorulen suredir. Agir yapiyorsan 72 de olabilir bunu senin bilmen lazim. Zaten bi sure sonra ilk gun agrilarini neredeyse hissetmeyeceksin.
internetten hareketlerin isimlerine bakıp yazıcamO nasil antrenor oyle fullbody verip her gun gelebilirsin diyor.
Veya
Seated Row
Lat Pulldown
ğöğüsün bulamadım ama sağ ve soldaki koları tutum ortada birleştiriyorum
bacak
Lying Leg Curl
Leg Extension
2 taneden biceps var tam bulamadım özür dilerim bu kadar söyledi bana ileride full body yapmıcaz dedi
Son düzenleme: