Merhaba. Ben 2022 gibi body Building ile tanıştım tabii o zamanlar bir gittim bir gitmedim yani çok verimsizdi ona rağmen güzel kilo aldım ve az da olsa gözle görülür şekilde geliştim sonra uzun bir ara verdim ve şimdi son 2 aydır falan iyi bir tempoyla başladım. İlk 1,5 ay falan full body yaptım 1 gün gittim 1 gün gitmedim o şekilde hareket formlarını ve kasları hissetmemi geliştirdim. Ardından spor salonundaki hocaya danışarak split programa geçtim son 2 haftadır falan onu yapıyorum. Göğüs-arka kol, sırt-biceps, omuz-bacak olarak 3 gün üst üste sonra 1 gün ara veriyorum ve ardından aynen devam. Yani 4 günde bir çalışıyorum o bölgeleri. Üniversitedeyim, KYK'da kalıyorum o yüzden beslenmem çok yetersiz. Olduğu kadar çok kasmıyorum. Ayrıca ilk hafta hocayla yaptım hareketleri ve ağırlıkları falan not aldım, yavaş yavaş ağırlıklar artıyor ancak bir kas için belki bazen 6-7 hareket yaptırdı hoca bana (supersetleri ayrı sayarsak). Yani her kas için o kadar çok hareket yaptırmadı tabii ama mesela göğüste yaptırdı ve abartı oldu sanki ya da ben bilmiyorum. Sorum şu acaba bu program ağır mı yoksa iyi midir, daha iyi daha verimli yapabileceğim bir öneriniz var mıdır tecrübeli forum sakinleri?