Arama sonuçları: *

1. Dolar Bey

Süleyman Soyluyu nasıl engellerim?

Çağırıyor işte reisimizin dostu sende git belki üç beş bişeyler girer cebine.
  2. Dolar Bey

İsrail, deprem bölgesinde sahra hastanesi kurdu

Helal Olsun Bu deprem zamanında bunu ve Yunanistan'ın "Hepimiz Türküz" dediğini duydum. Yardım eden tüm devletlerden Allah razı olsun.
  3. Dolar Bey

İmamoğlu 1 yıllık maaşını bağışladı

1 yıllık şahsi harcamasını bağışlarsa ülke kalkınır, bildiğimiz maaşı 100k ve bağışlasa 1.200M ediyor. şahsi harcaması herhalde 128 milyar dolar falandı.
  4. Dolar Bey

Hatay da durum nasıl?

Arkadaşım Hatay'da yaşıyor enkaz altında kalmamış ama dediģne göre hiç bir yardım yok ne afad ekibi ne de yardımcı birisi. Akrabalarının enkaz altında soğuktan öldüğünü söyledi bana ses gelmiyormuş. Daha fazla konuşamadım şarjının olmadığını söyledi.
  5. Dolar Bey

4 gün okul 3 gün tatil konusu nedr ?

Bir süredir haber kanallarında böyle yazılar var. Kesin ve gübenilir kaynak paylaşırsanız sevinirim. Bu olay doğru mu ?
  6. Dolar Bey

BEDELLİ ASKERLİK 150 BİN TL OLUYOR

Cinsiyet değiştirme ameliyatı 30k civarında 120k daha ucuz. Adam gibi askerliğimi yapacağım bedelli olarak, vatana borcumu iş yaparak ödeyeceğim.
  7. Dolar Bey

Donald Trump'ın Twitter hesabı geri açıldı!!!

nigga
  8. Dolar Bey

$ Dolar değer kaybetmeye başladı!!

Öylemiymiş
  9. Dolar Bey

İran'da 15 bin kişilik katliam yaşanacak

Olması düşük bir ihtimal. Ama olursa büyük katliamdır dünya ayaklanır.
  10. Dolar Bey

A101'e Karavan Geliyor!

700 kilo altında olduğundan ruhsat gerektirmiyormuş.
  11. Dolar Bey

Çadırda kalma vergisi geliyor

12. Dolar Bey

İranda dincilerin kadınlara başörtüsü takmaları emrettiği görüntüler gündem oldu

Şimdi Müslüman mı oluyor bunlar kendi kafalarınca. İnsanları dinden soğutan dini yanlış tanıtan cahil kesim. 1664048972 Bunların yaptıkları büyük günahtır.
  13. Dolar Bey

Erdoğan Arapça Twitter hesabı açtı!

Herkes dalga geçiyor reis islam başkanı vs. diyorsunuz. Adam bu yüzden durmak bilmiyor, biliyor ki yeni nesilın çoğu ***** akıllı olanların başka işi var, bu yüzden bu kadar cesaretli hiç düşünmüyor Türk Milleti ne der diye.
  14. Dolar Bey

Erdoğan Arapça Twitter hesabı açtı!

Dalgamı geçiyor bu adam resmen vatana ihanet gibi bir şey bu. Dalgaya alınacak bir şey değil ve en fazla 1 hafta gündemde kaldıktan ve reklamı yapılıp takipleri tanınmaları aldıktan sonra gündemden düşecek. Bu olay İsviçre'de falan olsaydı olay falan çıkardı bu adam ne yapıyor böyle ya.
  15. Dolar Bey

II. Elizabeth öldü, Prens Charles kral oldu

Rahmetliyi severdik erkenden gitti. Toprağı bol olsun.
  16. Dolar Bey

GÜNCELLEME! Kuran'a söven(?) TTO'nun Gerçek Hikayesi adlı video hakkında ne düşünüyorsunuz

Olaydan önce severek izliyodum olay olunca ondan nefret etmiştim eski hesabımdan küfürlü yorumlar yazmıştım... Küçüktüm o zaman. Şuanda tam olarak şu videoda ki gibi hissediyorum
  17. Dolar Bey

Herkesin Ahlak bekçiliği yapması üzerine

Şahsen kendim yaşadım ve en ağırını gördüm. Ahlaktan en çok bahseden her şeye ahlakı karıştıran en ahlaksız çıkabiliyor. Eğlence falan kalmadı artık Türkiye güzel ülke insanımız güzel derdim oda kalmadı (Çoğunluk). Bir dönem ülkeyi terk etmek isteyenleri anlamazdım şimdi hak veriyorum.
  18. Dolar Bey

Motosiklet, bisiklet ve scooter sürücülerine reflektifli yelek zorunluluğu

Bu kural akşamları geçerlidir. Artık trafikte motosiklet, bisiklet ve scooter sürücülerinin reflektifli yelek takmaması halinde idari para cezası uygulanacak. KAYNAK
  19. Dolar Bey

En borçlu belediye 15 Temmuz anması için 705 Bin ₺ harcadı !

15 Temmuz'da bu kadar zarar çıkmadı. Sırf bir organizasyon için böyle bir israf...
  20. Dolar Bey

MEB: Vaka Çıkan Sınıf Kapanmayacak

Kapanmasın zaten test yapılsın sadece.
Top Bottom