Neler Yeni

Hatay da durum nasıl?

KAANT10X

80+ Bronze
Arkadaşlar haberleri takip ediyorum fakat hiçbir kanalda veya haber sitesinde Hatay da ki durumla ilgili net bilgi bulamıyorum. Acaba bilgi kirliliği ve yalan haber yapmadan Hatay ile ilgili mümkünse bizzat bölgeden bilgi verebilecek var mı?

2mApoo

80+ Silver
Hatayda yardım ekipleri bile yok
sen düşün artık

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,555
İsim
Taha yücel
Şu anda ahaberde hataya ait görüntüler var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu anda yok arada bir geliyor
hataya ekipler yok nerdeyse yeni yeni gidiyor heralde şehri resmen kaderine terk etmişiler bir sürü enkaz var insanlar var ama yardım yok insanlar geciken yardım yüzünden ölücekler belkide öldüler :(

Rulep

80+ Gold
herkes hatay diyor da ellerinden geleni yapıyorlar elektrik yok çalışma yapmaları zor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,919
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Arkadaşlar haberleri takip ediyorum fakat hiçbir kanalda veya haber sitesinde Hatay da ki durumla ilgili net bilgi bulamıyorum. Acaba bilgi kirliliği ve yalan haber yapmadan Hatay ile ilgili mümkünse bizzat bölgeden bilgi verebilecek var mı?
Dayım orada jandarama 2 defa görüşebildik .Evleri yıkılmak üzereymiş .Çoğu ev de öyleymiş . En son görüştüğümüzde arabadaylardı .Orası baya kötü durumda

KAANT10X

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben en son İskenderun limanında yangın çıktı sonra söndürüldü diye izlemiştim akşam 5 gibi ama şuan depremin etkiledi şehirler arasında en çok hatay ile ilgili bilgi yok ekiplerimizin ulaştığını fakat sayısal olarak eksik oldukları ile ilgili bilgim var gerisini bilemiyorum

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Savaş alanı çoğu yer ihtiyaç dışı yağmalama fln var yakıt alamıyorsunuz bir yerden. Ben otobusteyim şuan dönüyorum. Çizik olmayan yerler olduğu gibi yan yatan yerler de var. Kırıkhan tarafları dumduzdu. Şebeke neredeyse hic yok( depremden birkaç saat sonra gitti). Çoğu yer daha kullanılamaz halde, yok olmamış ama kullanılabilir de değil. Elektrik falan jeneratör var bazı yerlerde onun harici 0. Yollar tamir edildi sanırım baya. PC televizyon çalanlar vardı. Serinyolda yıkılan yer görmedim ama yine de yağma yapıyorlardı. Hayat devam eden yer de var yok olan da.
Mesaj otomatik birleştirildi:

MKÜ nün orada da toplaniliyor çoğu kişiyi çevre illere dagitacaklarini soyluyorlardi Hatay'da kalınmaz daha artçı depremler bile çok şiddetli

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Şuan en kötü durumda olan yer Hatay yollar parçalanmış havaalanları da öyle ulasıma kapatildi yardimlar haric
Arkadasimin anneannesinden 2 gundur haber yok yardim cagrisinda bulunanlarin %95 i Hatay da ama sabah saat 11 itibariyle afad ekipleri gelmis
Sanirim ekip sorunu var yurt disindan gelen ekipler cogunlukla hatayda bulunuyor
Allah yardimcimiz olsun

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Arkadaşım Hatay'da yaşıyor enkaz altında kalmamış ama dediģne göre hiç bir yardım yok ne afad ekibi ne de yardımcı birisi.
Akrabalarının enkaz altında soğuktan öldüğünü söyledi bana ses gelmiyormuş.
Daha fazla konuşamadım şarjının olmadığını söyledi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,360
Üyeler
161,446
Son üye
furkantycho
Top Bottom