Arama sonuçları: *

1. ErselMert

Cüneyt Özdemir İmamoğlu Röportajı

siyaset öyle birşeyki oy verenede vermeyenede giriyor bir şekilde yaş geldi 30 za biz gençler daha çok atılgan fikir yürütürken mevcut siyasetçilerin sürekli aynı yerde kalıp sidik yarışına girmeleri gerçekten sıkıcı artık yeni fikirler yeni isimler lazım üretken akıllar lazım ama ne yazık ki...
  2. ErselMert

o müsrifliktten kast etmişti yeni kapıya dizip kullandırmıyacağım hakkı olmayanında arabası var diyordu lakin şimdi hem o araçlar yeni kapıda yatıyor hemde yeni araç ihalesine giriliyor
  3. ErselMert

bende büyük ümitlerle oy verdim ki sağ görüşlü biriyim lakin verdiğime pişman olmaya başladım.
  4. ErselMert

Doğalgaz Bulunmuş

evet 5 sene götürür ama türkiyenin yılda verdiği 13 ile 14 milyar dolar o süre zarfında içeride kalacak ödediğimiz faturalarda direkt olarak devlet kasasında kalacak baktığın zaman az sürede kasaya güzel para girecek
  5. ErselMert

Dolar ve Euro

a dan z ye doğru dediklerin bir noktadan başlamak lazım
  6. ErselMert

Dolar ve Euro

TOGG da ne yazıkki tam yerli manada üretim yok ama verilen destek ile %100 yerlisi neden doğmasın en önemli parçalardan batarya yerli üretim olacak mesela destekcilik gerçek milliyetçilik burda doğuyor ama ne yazık ki günümüzde milliyetçilik dendiğinde siyasi algı zannedilip hor görülme başlıyor.
  7. ErselMert

Dolar ve Euro

evet gayri safi giderleri az lakin üretimleri çok ve vergi rahatlıkları var her dalda kendi ürünlerini üretip kendileride kullanıyorlar lakin bizde daha togg lansmanı oldu şu böyle bu böyle şurası şöyle eleştirelim eleştirelim hakkımızdır ama üretimin ü sünden bile tuttuğumuzda bir noktaya...
  8. ErselMert

Dolar ve Euro

refah değeri deniyor onada bir ülkede asgari ücretin üstünde bir koltuk takımı satılıyorsa burada büyük sorun vardır
  9. ErselMert

Dolar ve Euro

eğitimsizlik he muhasebe diye bir bölüm var vergiyi nasıl kaçırabileceğini anlatıyor sana :) bak bakalım en büyük şirketler nasıl vergi ödüyormuş evet eğitim sorunumuz var ama bu iş sadece eğitimle çözülecek bir durum insanın kişiselliği ile alakalı bugün bu ülkede cahil çoksa okumuş cahilde bir...
  10. ErselMert

Dolar ve Euro

biz önce kendimizi değil bir birimizi düşünmeliyiz ama her fırsatta komşunu nasıl dolandıracağını düşünen bir millet olduk
  11. ErselMert

Dolar ve Euro

oh be aynı kafadan birisi daha bizim ülkemizde deprem olup evler yıkıldığında kiralara zam yapmak yerine indirmemiz gerekiyor yapılan binalardan mal kaçırmamız gerekiyor en büyüğü üretim üretim şart abi çok güzel anlatmışsın eline sağlık
  12. ErselMert

Dolar ve Euro

at gözlüğü ilede bakmamak lazım direk destek verenlere saldırmadan önce devletin yaptığı indirimlerde alım rahatlığı sağladığında mal sahiplerinin onu kar güderek üstüne daha fazla değer eklemesi bizim halkımız en büyük sorunu en büyük örnek bugün 2.el otomobil piyasası konut kredilerindeki...
  13. ErselMert

#Waifair

trendyol için bariz bir karalama var ama waifair olayı ciddi amerikada baya detaylı giriştiler bu konuya
Top Bottom