Cüneyt Özdemir İmamoğlu Röportajı

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,556
Cüneyt Özdemir'den İmamoğluna: Ekrem Beyi, siz ilk seçildiğinizde Belediyenin başına geçince büyük bir israf var dediniz 732 aracı ''Yeni Kapı'' Meydanında sergilediniz, bugün ise 1851 araç kiralama ihalesine giriyorsunuz!
Maalesef devamında kullanılan cümleleri bulamadım. Evet bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben tükürdüğümü yaladım, İmamoğluna güvendik iyi dedik ama tık yok...

adamın seçimlerde söylediklerinden biriydi bütün arabaları yeni kapıya dizicem diye dediğini yapmış ben anlamadım hala :(

bende büyük ümitlerle oy verdim ki sağ görüşlü biriyim lakin verdiğime pişman olmaya başladım.

Ona hiçkimseyi işten çıkarmayacağız diyip çıkardıktan sonra akrabalarını getirmesini, son zamanlarda ise şu servisçilerin olayını da ekleyin. Sonra Ekrem Biyy e bakın.

adamın seçimlerde söylediklerinden biriydi bütün arabaları yeni kapıya dizicem diye dediğini yapmış ben anlamadım hala :(
o müsrifliktten kast etmişti yeni kapıya dizip kullandırmıyacağım hakkı olmayanında arabası var diyordu lakin şimdi hem o araçlar yeni kapıda yatıyor hemde yeni araç ihalesine giriliyor

Cüneyt Özdemir'den İmamoğluna: Ekrem Beyi, siz ilk seçildiğinizde Belediyenin başına geçince büyük bir israf var dediniz 732 aracı ''Yeni Kapı'' Meydanında sergilediniz, bugün ise 1851 araç kiralama ihalesine giriyorsunuz!
Maalesef devamında kullanılan cümleleri bulamadım. Evet bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben tükürdüğümü yaladım, İmamoğluna güvendik iyi dedik ama tık yok...
devamnı cüneyt özdemirin kanalında devamı var.izle sonra düzenlersin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

devamnı cüneyt özdemirin kanalında devamı var.izle sonra düzenlersin.
dakika 10 yaklaşık

Bir şey beklemiyordum öylede oldu, istanbul hala aynı istanbul, kadıköyde bile bolca bozuk yol sıkıntılı yer devamke :D.

Geri