Neler Yeni

Cüneyt Özdemir İmamoğlu Röportajı

majorw0w

80+ Silver
Cüneyt Özdemir'den İmamoğluna: Ekrem Beyi, siz ilk seçildiğinizde Belediyenin başına geçince büyük bir israf var dediniz 732 aracı ''Yeni Kapı'' Meydanında sergilediniz, bugün ise 1851 araç kiralama ihalesine giriyorsunuz!
Maalesef devamında kullanılan cümleleri bulamadım. Evet bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben tükürdüğümü yaladım, İmamoğluna güvendik iyi dedik ama tık yok...
Türkiyede cebini düşünmeyen siyasetçi yok her kesimde var böyle insanlar bu yüzden partilerden de soğudum.Halkı değil cebini düşünüyorlar.

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
Cüneyt Özdemir'den İmamoğluna: Ekrem Beyi, siz ilk seçildiğinizde Belediyenin başına geçince büyük bir israf var dediniz 732 aracı ''Yeni Kapı'' Meydanında sergilediniz, bugün ise 1851 araç kiralama ihalesine giriyorsunuz!
Maalesef devamında kullanılan cümleleri bulamadım. Evet bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben tükürdüğümü yaladım, İmamoğluna güvendik iyi dedik ama tık yok...
chpli değilim ama ak partiden kurtulmak için hdpye bile verirdim istanbulda en azından derneklere milyonlar akmıyor ben mansur yavaşı desteklerim herzaman sempatik ve siyaset yapmadan işini yapan birsi

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
siyaset öyle birşeyki oy verenede vermeyenede giriyor bir şekilde yaş geldi 30 za biz gençler daha çok atılgan fikir yürütürken mevcut siyasetçilerin sürekli aynı yerde kalıp sidik yarışına girmeleri gerçekten sıkıcı artık yeni fikirler yeni isimler lazım üretken akıllar lazım ama ne yazık ki bizim ülkede bu olmuyor

T.P.G.

80+ Titanium
chpli değilim ama ak partiden kurtulmak için hdpye bile verirdim istanbulda en azından derneklere milyonlar akmıyor ben mansur yavaşı desteklerim herzaman sempatik ve siyaset yapmadan işini yapan birsi
HDP ye oy veren teröristtir! Bu açık ve nettir! Terör örgütü kuklasının başa gelmesini içimizde kürt devleti adı altında terör devleti kurulmasına izin vereceksen buyur!

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
Para teröristlere aksın diye mi vereceksin bu kafadan çıkın artık yuh diyorum.
emin ol bu yönetim varken ne imamoğlu nede pkkya para akar herkes ankara ve istanbulun açığını arıyordur hemde din tüccarlarına para akmasından iyidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

HDP ye oy veren teröristtir! Bu açık ve nettir! Terör örgütü kuklasının başa gelmesini içimizde kürt devleti adı altında terör devleti kurulmasına izin vereceksen buyur!
sence bir türk hdpye oy verirmi ?

Top Bottom