Neler Yeni

Cüneyt Özdemir İmamoğlu Röportajı

T.P.G.

80+ Titanium
emin ol bu yönetim varken ne imamoğlu nede pkkya para akar herkes ankara ve istanbulun açığını arıyordur hemde din tüccarlarına para akmasından iyidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

sence bir türk hdpye oy verirmi ?
Onu 8 milyon kişiye sor. Senin AKP gitsin diye HDP ye bile oy veririm demene sinirlendim.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
BALON-DUZ-12-INC-MAVI-b51c.jpg

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
Onu 8 milyon kişiye sor. Senin AKP gitsin diye HDP ye bile oy veririm demene sinirlendim.
afedersin ama 8 milyon insan beynini kullanmadan düşünüyor ve hiçbirşeyden haberlieri yok yandaş televizyonları ve özgür olmayan basını izledikleri için ülkenini sadece güzel yanlarını görüyorlar güzel yanı da yok tabi

T.P.G.

80+ Titanium
afedersin ama 8 milyon insan beynini kullanmadan düşünüyor ve hiçbirşeyden haberlieri yok yandaş televizyonları ve özgür olmayan basını izledikleri için ülkenini sadece güzel yanlarını görüyorlar güzel yanı da yok tabi
Kime dediğinin farkında mısın :D? Ya ben anlamadım ya da sen karıştırdın. HDP den bahsediyorun 8 milyon diyince.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Arkadaşım sen iyi misin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,100
Üyeler
164,436
Son üye
Kerim BAYKALOĞLU
Top Bottom