Cüneyt Özdemir İmamoğlu Röportajı

emin ol bu yönetim varken ne imamoğlu nede pkkya para akar herkes ankara ve istanbulun açığını arıyordur hemde din tüccarlarına para akmasından iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sence bir türk hdpye oy verirmi ?
Onu 8 milyon kişiye sor. Senin AKP gitsin diye HDP ye bile oy veririm demene sinirlendim.

BALON-DUZ-12-INC-MAVI-b51c.jpg

Onu 8 milyon kişiye sor. Senin AKP gitsin diye HDP ye bile oy veririm demene sinirlendim.
afedersin ama 8 milyon insan beynini kullanmadan düşünüyor ve hiçbirşeyden haberlieri yok yandaş televizyonları ve özgür olmayan basını izledikleri için ülkenini sadece güzel yanlarını görüyorlar güzel yanı da yok tabi

afedersin ama 8 milyon insan beynini kullanmadan düşünüyor ve hiçbirşeyden haberlieri yok yandaş televizyonları ve özgür olmayan basını izledikleri için ülkenini sadece güzel yanlarını görüyorlar güzel yanı da yok tabi
Kime dediğinin farkında mısın :D? Ya ben anlamadım ya da sen karıştırdın. HDP den bahsediyorun 8 milyon diyince.

Arkadaşım sen iyi misin?

Geri