Arama sonuçları: *

1. Faristod

AKP ve MHP oylarıyla Antalya Limanı, 49 yıllığına bir Katar şirketine verildi.

Bizim ev satılalı çok oluyor sizinki daha alınmadı mı? Şimdi bizi de satın almaya çalışıyorlar ama izin vermiyoruz dayanmaya çalışıyoruz
  2. Faristod

Bakan Özer'den Okul Müdürüne Tepki!

Fotoğraftaki okulun duvarlarını görünce ''ne güzel okul'' dedim. bu müdür benim mezun olduğum liseye gelirse cinnet geçirir herhalde. 2. dünya savaşından kalma savaş görmüş zannedeceğiniz duvarlarla çevrili ve dikenli teller vardı. Bakanın bunu şov için yapmış olmasa bile türkiyedeki çoğu okulun...
  3. Faristod

CHP - HDP ortaklığı bir kez daha resmedildi!

Kazandığı oy kaybettiği oydan daha fazla diye karda olduğunu düşünüyordur muhtemelen.
  4. Faristod

DOLAR DÜŞTÜ AMA FİYATLAR NEDEN İNMİYOR ?

Fırsatçılar bir kenara. Adam malı 10 tl den 1000 adet satın almış. 12 den 200 tane sattıktan sonra dolar düşüyor ama fiyatlar aynı. Bunun 2 sebebi var 1. Esnaf-İşletmeci tekrar artışı göz önüne alarak kendini bir süre korumaya almak adına aynı şekilde satıyor. 2. sebep artık değeri 10 olsa adam...
  5. Faristod

CHP - HDP ortaklığı bir kez daha resmedildi!

Açıkçası söylemem gerekirse bu haberi daha önce bu tarz paylaşımlar yapmamış bir üye yapsa ''gündemi takip ediyor, bilgilendiriyor'' der geçerim. Ama seni ne zaman görsem iktidar yanlısı tarzında konu açıp bu tarz ''bilgilendirme'' yaptığın için diğer üyelerin böyle tavır almasına şaşırmadım...
  6. Faristod

Turkovac Alfa ve Delta'ya karşı %100 koruyucu

Bildiğim kadarıyla diğer aşılar koruyuculuk oranlarından bahsederken insanlardaki oranları baz alıyor. Farelerdeki oranı alıp %100 koruyuculuğu var demek komikmiş. Gerçi ana mesleği ve mezun olduğu bölüm veterinerlik olunca pek de şaşırmamak lazım. %100 demek imkansız gibi bir şey. Bir vaka bile...
  7. Faristod

GZT'nin Spotify ile ilgili haberi

Bilmiyordum ama bu konuları düşünmenin bir ''çözüm'' getireceğini düşünmüyorum. Çoğu şirket en kötü hissedarlar veya bulunduğu ülkeye(muhtemelen abd)vergi vermek aracılığıyla bunu bir şekilde yapıyor. Bu arada editör ablanın ellerine sağlık iyi araştırma yapmış ve konuyu iyi bağlamış bazı...
  8. Faristod

Konuşanlar'ın Yasaklanma İhtimali ?

Sevdiğim bir tür değil ama geri-ileri kafalılıkla alakası olmayacak kadar kesin bir şekilde ''mizah'' türü.İstersen sözlükteki mizah kelimesinin anlamını açarak bak. İnsanlar kendisine küfredilmesinden hoşlanıyorsa izlemeyen biri olarak seni ilgilendirmez bu durum.
  9. Faristod

Konuşanlar'ın Yasaklanma İhtimali ?

İlk paragrafta dediğini diyorum geri kafalısın. Oraya gidenler bunu göze alarak ve severek gidiyor. Yayınlandığı kanal paralı abonelik sistemi olan biryer yani uluorta karşına çıkıcak biryerde de değil yani. Bazı insanlar absürt mizahtan hoşlanıyor olabilir. Zaten bildiğim kadarıyla(emin...
  10. Faristod

Alexa News: Hayvan Koruma Yasası'nın İlk Dosyası

11 köpeğin de doğal yollarla öldüğünü zannetmiyorum evde-bahçede bakılan köpeklerin ömürleri o kadar kısa olmaz ve sokakta baktığı köpeği de kendi bahçesine gömmez mantıklı bakarsak. Yine de suçu kanıtlanana kadar herkes masumdur ama bence 10 yıl az bile
  11. Faristod

AKP'li Betül Sayan Kaya'nın Paylaşıp Sildiği Tweet

Melih gökçek gibi kıvırmaya çalışmamış en azından. Gerçi silmek de korkaklık oluyor, kesin hesabı hacklenmiştir yazık
  12. Faristod

Cumhurbaşkanının Açıklamaları...

Fazla düşmesini beklememek değil direkt düşmesini beklememek gerek. 2 düşüyor hemen ardından 3 artıyor kendimizi avutmaya gerek yok
  13. Faristod

Türk savunma sanayi Milli Denizaltı için hazırlanıyor!

Sonu yerli ve milli uçak projesine dönecek rez alıyorum en geç 4 sene sonra(içimden ses 2 diyor) projenin adını bile unutacağız
  14. Faristod

Yeni Nazar Savunma Sistemi

Orası ayrı zaten benim demeye çalıştığım şey halkın refahını ekonomiyi iyi duruma getirmeden sadece silah sanayisine abanırsak hiç faydası olmayacak
  15. Faristod

Ergenekondan içeri atılan komutanlar ve sınır krizi konsuunda hiçbirşey yapmayan komutanlara bakınca prof olmaya gerek yok ama senin konuşma tarzına bakılırsa her konuda en bilgili sensin böyle devam mükemmel
  16. Faristod

Afganistan kendini kukla haline getirmesi ne ekonomi ne silahla alakalıydı .Elin amerikalısını durduk yere ülkene alıp ayrdım etmeye çalışırsan böyle olması normal.Tekrar diyorum silahalr önemsiz demedim ekonomiyi unutuyoruz dedim mizahi bir şekilde. Halk olarak para sıkıntısı çektiğimiz...
  17. Faristod

Milliyetçi duyarına gerek yok.Üstelik ben burda boşuna yapıyoruz diye bir şey demedim? Savaşlar sadece silahla değil ekonomiyle de alakalı yarın birgün savaş bile daha çıkmadan karnını doyurmaktan aciz kalırsan o silahların üstüne oturup ağlayabilirsin istersen sana kalmış
  18. Faristod

Savaş başlatmak eskisi kadar kolay değil.Kendi güvenliğimizi önemsememizi doğru buluyorum ve takdir de ediyorum işin espirisiydi zaten. Ama elimizde silahlar olup ekmek bulamazsak ilerde napalıma artık silahları kemiririz
  19. Faristod

Kaç keredir diyorum ateşkes döngüsünde iken bu kadar military basmayalım diye.Ekonomi çok düşük kaldı
  20. Faristod

İnsanlar neden afganistan savaşı konusunda şaka yapıyor?

İzahı olmayan şeyin mizahı olur afganistandan kaçacakalrını bile bile onlara yardım eden afganların global medyada ağlayıp sızlayıp eşlerini çocuklarını arkada bırakıp türkiyeye gelmeleri ne kadar anormalse bizim gülmemiz de o kadar normal.Uçak konusuna gelince uçağa tutunarak abd ye varacağını...
Top Bottom