Neler Yeni

İnsanlar neden afganistan savaşı konusunda şaka yapıyor?

Besim Tibuk

80+ Gold
Dönemin en güçlü ülkelerine elinde düzgün silah bile olmadan direnip, Türkiye Cumhuriyetini kuran bir millet var. Onların neyi eksik?
İç savaşı mı yenemeyecekler?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Vatanlarını koruyamayacak kadar korkaklar sanırım. Bizim mehmetçiklerimiz niye böyle değil? CB kaçtı gitti falan demeyin, orası onların bileceği iş. Ama böylesi bir olağanüstü hal durumunda emir komuta beklenmemelidir.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
İzahı olmayan şeyin mizahı olur afganistandan kaçacakalrını bile bile onlara yardım eden afganların global medyada ağlayıp sızlayıp eşlerini çocuklarını arkada bırakıp türkiyeye gelmeleri ne kadar anormalse bizim gülmemiz de o kadar normal.Uçak konusuna gelince uçağa tutunarak abd ye varacağını sanan adam düştü diye niye üzülelim doğal seçilimle öldü gitti adam o zekayla pek yaşamazdı zaten

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Bir şey yazardım ama ben artık dünya sorunları ile uğraşmıyorum.Kafam rahat.

Earth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Earth
Uçak ortalama 800 km hızla gitmek uçuş irtifası sıcaklığı -20 derece olmak ama sen bunları bilmene rağmen uçağın üstüne çıkmak ve düşerek ölmek ve bizde dalga geçmek

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Arkadaşlar benim tek bildiğim orda insanların savaştan kaçtığı ve terör örgütünün ülkeyi ele geçirdiği ama instaya baktığımda uçak meselesiyle ilgili herkes şaka yapıyor ama insanlar çok zor durumda ve öldürülüyor, ben mi bir şey bilmiyorum da bu insanlarla dalga geçiliyor lütfen anlatın bana
Kalpsizler. Durumun vahametini anlayamıyor ve empati kuramıyorlar. Biraz da ırkçılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,647
Üyeler
168,471
Son üye
batuhanckmk
Top Bottom