Neler Yeni

Konuşanlar'ın Yasaklanma İhtimali ?

Tre-x

80+ Silver
Programı daha önce izlemedim. Exxen gibi bir platforma da girmem.
RTÜK ne alaka onu anlamadım. Yani niye karışıyor ki zaten insanlar RTÜK'ün boyundurluğu altında olmayan şeyler izlemek için para veriyor bu platformlara. Önce şu boktan Türk dizilerine bi el atsın da sonra milletin platformuna burnunu soksun.
Dizinin içeriği ve insanlara etkisi hakkında ne düşünüyorsun

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

efay144

80+ Silver
Aga "Konuşanları" seven ilgi duyan izler sevmeyen gülmeyen izlemez bu kadar RTÜK de buna karışamaz

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,488
İsim
Diyarhan
Çok arkadaşım izliyor. Youtube da arada bir kes itlerini görüyorum çok nadir gülüyorum birde bunu saatlerce izleyenler var. Çok saçma bir program amacı bile yok.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,632
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Bana göre zaten boş bir program, yasaklanırsa üzülmem ve bir şey kaybetmişte sayılmam.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Evet arkadaşlar Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programını hepimiz biliyoruz. Bu program hakkında RTÜK inceleme başlatacak. Şimdi olaya iki taraftan bakacağım. Birincisi RTÜK'ü gram sevmesem de bu programa el attıkları için teşekkür ediyorum. Bana ister boomer deyin ister geri kafalı deyin ama sen seyircilerine küfür ederek mizah falan yapamazsın. Ayrıca komik de değilsin kardeşim. Küfür ederek üst düzey espri yapma yeteneği ülkemizde Cem Yılmaz'da vardır. Sen Cem Yılmaz değilsin. Ayrıca programda kızlı erkekli ortamda 31 ve cinsel bel altı esprilerden başka bişey yok. Ayıp kardeşim ben asla kızların olduğu ortamda bu tarz espriler yapamam yapılmamalı da etik değil. Hayır cinsel şakalara kızların da ağağağağağa diye gülmesi aşırı sinir bozucu. Gençlik çok bozuk çok. Bir genç olarak söylüyorum tiksiniyorum yani. Adamın espri seviyesi 31 ve seks. Çok meşrulaştırdılar çok. Üzülüyorum yani. Cinsel şakaları nadir yaparsın dozunda yaparsın ince yaparsın ki batmasın.

Şimdi diğer taraftan bakalım. RTÜK kardeşim senin de milletin para verip izlediği, TV dışında yayımlanan bir programa karışamazsın öyle bir dünya yok. Boşuna mı para veriyor bu insanlar ? Hayır işin ironik tarafı TV dizilerinde kadına şiddetten tutun mafyalık kabadayılık tecavüze kadar her şey gösteriliyor? Bunlara neden karışmıyorsun sayın RTÜK ? Bunlara da el at da bitir yani. Bak izdivaçı da yasakladın eyvallah sağol. Şu dizilere de bir el at hadi kardeşim be.

Siz ne düşünüyorsunuz ?
İlk paragrafta dediğini diyorum geri kafalısın. Oraya gidenler bunu göze alarak ve severek gidiyor. Yayınlandığı kanal paralı abonelik sistemi olan biryer yani uluorta karşına çıkıcak biryerde de değil yani. Bazı insanlar absürt mizahtan hoşlanıyor olabilir. Zaten bildiğim kadarıyla(emin değilim) +18 olarak geçen bir program. Ben de sevmiyorum ama bana hitap etmediği için ama seven bir izleyici gözünden bakarsak bu dediğin saçma. Ben severek izliyorum para veriyorum sevmeyen biri şikayet etti diye ben niye keyfimden oluyorum bu durumda. O zaman BDSM de yasaklansın 2insan birbirine acı çektiriyor. İkisi de halinden memnun mu olsun biz yine de bunu yasaklayalım biz olmasakta olayda biz istemiyoruz. Saçma bir düşünce yapısı olduğunu düşünüyorum.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İlk paragrafta dediğini diyorum geri kafalısın. Oraya gidenler bunu göze alarak ve severek gidiyor. Yayınlandığı kanal paralı abonelik sistemi olan biryer yani uluorta karşına çıkıcak biryerde de değil yani. Bazı insanlar absürt mizahtan hoşlanıyor olabilir. Zaten bildiğim kadarıyla(emin değilim) +18 olarak geçen bir program. Ben de sevmiyorum ama bana hitap etmediği için ama seven bir izleyici gözünden bakarsak bu dediğin saçma. Ben severek izliyorum para veriyorum sevmeyen biri şikayet etti diye ben niye keyfimden oluyorum bu durumda. O zaman BDSM de yasaklansın 2insan birbirine acı çektiriyor. İkisi de halinden memnun mu olsun biz yine de bunu yasaklayalım biz olmasakta olayda biz istemiyoruz. Saçma bir düşünce yapısı olduğunu düşünüyorum.
Bunu "mizah" olarak görüyorsan. Yani bu programın "absürt mizah, kara mizah" adı altında mizah yaptığını düşünüyorsan sen de geri kafalısın dostum. Mizah dediğin öyle yapılmaz. Oraya gidenlerin de bu adamı izleyenlerin de IQ seviyesinin 70in üstünde olduğunu da düşünmüyorum. Bir tane kesit izledim kız diyor ki babam senin hakkında bilmem ne diyor (burası küfür) Hasan Can Kaya da diyor ki o zaman senin babanın bilmem ne koyayım. Sonra herkes hahahahaha gülüyor. İki taraf birbirine küfür ediyor ve buna mizah deniyor. Artık fetiş mi denir buna ne denir bilemiyorum ama insanı aşağılayarak mizah falan yapamazsın. Absürt mizahmış haha. Absürt mizah örneği görmek istiyorsan GORA izleyebilirsin. Recep İvediğe zamanında çok sövdük küfür ederek mizah yapıyor diye ama hakkını yemişiz. Bunun mizah olduğunu düşünüyorsan tebrikler 👏👏

Mr.Snape

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Eren oruç
Konulanalrı izlemiyorum ve Bende RTÜK ü gram sevmem karışmasınıda çok saçma buluyorum isteyen istediğini izler buna karışamazsın fatih altaylının dediği gibi sokağa çıkıp megafonla ananıza mı sövüyor yok eee daha ne sanane abi isteyen istediği izler.bence ülkece sorunumuz bu her b*ka karışıyoruz vay efendim adam saçını boyamış güzelim arabaya yaptığı modifiyeye bak yapsın abi sanane sana gireb çıkan mı var salın lan artık şunları. Kendinze bakın abi

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
Her türlu yapilan pisligi mizahmıs gibi one süruyolar. Kesin ve kesin olarak kaldırılmasi gerekiyor ayrica gec bile kaldılar. Namus diye birsey kalmadı ortada

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Bunu "mizah" olarak görüyorsan. Yani bu programın "absürt mizah, kara mizah" adı altında mizah yaptığını düşünüyorsan sen de geri kafalısın dostum. Mizah dediğin öyle yapılmaz. Oraya gidenlerin de bu adamı izleyenlerin de IQ seviyesinin 70in üstünde olduğunu da düşünmüyorum. Bir tane kesit izledim kız diyor ki babam senin hakkında bilmem ne diyor (burası küfür) Hasan Can Kaya da diyor ki o zaman senin babanın bilmem ne koyayım. Sonra herkes hahahahaha gülüyor. İki taraf birbirine küfür ediyor ve buna mizah deniyor. Artık fetiş mi denir buna ne denir bilemiyorum ama insanı aşağılayarak mizah falan yapamazsın. Absürt mizahmış haha. Absürt mizah örneği görmek istiyorsan GORA izleyebilirsin. Recep İvediğe zamanında çok sövdük küfür ederek mizah yapıyor diye ama hakkını yemişiz. Bunun mizah olduğunu düşünüyorsan tebrikler 👏👏
Sevdiğim bir tür değil ama geri-ileri kafalılıkla alakası olmayacak kadar kesin bir şekilde ''mizah'' türü.İstersen sözlükteki mizah kelimesinin anlamını açarak bak. İnsanlar kendisine küfredilmesinden hoşlanıyorsa izlemeyen biri olarak seni ilgilendirmez bu durum.

Top Bottom