Arama sonuçları: *

• Users: HasanBG
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. HasanBG

Kokoreç kimlere ait?

balkanlardan geldi diye görmüştüm
  2. HasanBG

Samsun'da köylüler AKP'li belediyeyi protesto etti

samsunlu olarak samsun tam bir akpnin kalelerinden olan bir şehir ondan dolayı umarım daha kötü olurlar
  3. HasanBG

Cumhur İttifak'ının 2 yeni katılımcısının Türkiye Cumhuriyeti karşıtı şartları!

erdoğan bunların ittifaklığını kabul etmiş mi onu merak ediyorum çünkü ona bakarsanız başka bir terör örgütü de biz chpyi destekliyoruz desin o zaman da chp onlarla beraber mi olmuş oluyor ?
  4. HasanBG

Yardım Bu Adam Harbi İyi Değil

özür mesajı nerde ???
  5. HasanBG

Mültecilerden Kaçarken Araba Çarpan 15 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

mülteciler çoğu yerde çete olarak geziyor ondan dolayı dediğin gibi mültecilerden dolayı olmuş olabilir. Ek olarak mülteciler çete gibi gezdiği için ve önlem alınmadığı için ben ve 2 arkadaşım 9-10 kişilik bir suriyeli ekip tarafından dayak yemişliğimiz var.
  6. HasanBG

DOLAR DÜŞTÜ AMA FİYATLAR NEDEN İNMİYOR ?

daha yeni düştüğü için hemen inmemesi normal arkadaşlar lakin dolar bu fiyatlar da kalıcı olursa tabii ki de inmesi lazım
  7. HasanBG

Celal Şengör Taciz Skandalı

okumak gerçekden önemli ama karakter olmadıkdan sonra istersen dünyanın en zengin insanı olsan bile bence bir hiçsin
  8. HasanBG

MEB: Vaka Çıkan Sınıf Kapanmayacak

Benim okuduğum okul da bir sınıf kapandı ve dedikleri gibi 2 kişi korona olunca kapattılar
  9. HasanBG

Dürümcü Emmi: 8 Bin 400 Liraya Çalışacak Garson Bulamıyorum

hocam millet cok boş konuşuyor neymiş iş bulamıyorlarmış o.O2 alayı yalan hocam dediğim gibi öğrenci olmama rağmen aylık 10 bin TL'ye gel garson ol diyenler var yani kısacası coğu kişi boş yapıyor gerçekden iş bulmak isteyenler bime gidip aylık 2824 TL'ye çalışabilir tabi orda da yer...
  10. HasanBG

Dürümcü Emmi: 8 Bin 400 Liraya Çalışacak Garson Bulamıyorum

emmi doğru söylemiş hocam bana da geçen gün aylık 10 bin TL'ye garson ol dediler ama ben sırf pc de az takılırım diye gitmedim o.O2 o.O2 o.O2
  11. HasanBG

Kılıçdaroğlu Gençlere 6 Vaadini Açıkladı

ouououououuo erdoğan eerdupğan eruduapan
  12. HasanBG

Erdoğan'ın İngiltere'de Aşının Paralı Olduğu İddiaları Yalan Çıktı

Ya kardeşim son model telefon işte daha ne istiyon yok mayfonmuş da fln hep çöp onlar hep amerikanın oyunları kanmayın şunlara şuan da Türkiye dünya devi herkes onu kıskanıyor sen git bak Almanya ya herkes fakir burda dairesi olmayanmı var ayfonu cok görmek istiyorsan aha Afyon diye şehir var...
  13. HasanBG

Pardon kardeşim orayı okumamışım kusura bakma neyse klasik rte işte ne beklersin bu arada kardeşim telefonunu cıkar bakim :d
  14. HasanBG

Kardeşim ben de reisi sevmem yaptığı coğu şeyi beğenmem ama bu aşı konusun da gerçekten helal olsun ama şeyi demiyorum bizim ihtiyacımız varken gidip başka ülkelere dağıtmasını demiyorum ayrıca reis 100 sterlin hiçbirşey de değil diyemezsin ha ama yine de tsbi cok değil onlara göre ama yine de...
  15. HasanBG

Erken seçim olsa kime oy verirsiniz?

Mansur yavaş 1623946811 Rteden iyidir
Top Bottom