Neler Yeni

Erdoğan'ın İngiltere'de Aşının Paralı Olduğu İddiaları Yalan Çıktı

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Avrupa'nın en gelişmiş ülkelerinde aşının ücretli olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de aşıların ücretsiz olduğuna dikkat çekti.

Ancak Erdoğan'ın bu açıklamasına karşın, 43 milyon kişinin en az bir doz, 32 milyon kişinin de iki doz aşı olduğu İngiltere'de Covid-19 aşılama programı ücretsiz yürütülüyor.

20210626_045029.jpg

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ciri

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Avrupa'nın en gelişmiş ülkelerinde aşının ücretli olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de aşıların ücretsiz olduğuna dikkat çekti.

Ancak Erdoğan'ın bu açıklamasına karşın, 43 milyon kişinin en az bir doz, 32 milyon kişinin de iki doz aşı olduğu İngiltere'de Covid-19 aşılama programı ücretsiz yürütülüyor.

Alıntıyı görüntüle

Kardeşim ben de reisi sevmem yaptığı coğu şeyi beğenmem ama bu aşı konusun da gerçekten helal olsun ama şeyi demiyorum bizim ihtiyacımız varken gidip başka ülkelere dağıtmasını demiyorum ayrıca reis 100 sterlin hiçbirşey de değil diyemezsin ha ama yine de tsbi cok değil onlara göre ama yine de eksik eksiktir adamın belki 20 öğünlük kahvaltısı gitti ama sıkıntı olmaz

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim ben de reisi sevmem yaptığı coğu şeyi beğenmem ama bu aşı konusun da gerçekten helal olsun ama şeyi demiyorum bizim ihtiyacımız varken gidip başka ülkelere dağıtmasını demiyorum ayrıca reis 100 sterlin hiçbirşey de değil diyemezsin ha ama yine de tsbi cok değil onlara göre ama yine de eksik eksiktir adamın belki 20 öğünlük kahvaltısı gitti ama sıkıntı olmaz
İngiltere'de aşı ücretsiz yapılıyor...

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Pardon kardeşim orayı okumamışım kusura bakma neyse klasik rte işte ne beklersin bu arada kardeşim telefonunu cıkar bakim :d
A30s 2700 TL'ye aldım biraz zenginiz işte 😎😎🤭🤭

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Ya kardeşim son model telefon işte daha ne istiyon yok mayfonmuş da fln hep çöp onlar hep amerikanın oyunları kanmayın şunlara şuan da Türkiye dünya devi herkes onu kıskanıyor sen git bak Almanya ya herkes fakir burda dairesi olmayanmı var ayfonu cok görmek istiyorsan aha Afyon diye şehir var oraya git

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Olum bu saate konu acmaya üşenmedin mi be ben sahabi beklerdim :D yatamiykrum zaten sinir oldum yarin abla 3. Kez yks ye gircek :D bizde orda olcaz erken kalcam ben yatmadim daha off
Sabah yükseltirim 😊 azda olsa uyumaya çalış.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
A30S' de almazsın ya telefonun iyi yönü var mı o.O2
Hele işlemcinin geekbench puanını görünce kalp krizi geçirdim. Neyse işte parayı çöplere harcıyorsunuz avrupa bizi kıskanıyor haberiniz yok.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,909
İsim
Okan Aslantaș
Şaşırtmıyor artık.
Erdoğan's Pov: Bir cami daha yapam da unuturlar nasılsa ehuehuehu

Top Bottom