Erdoğan'ın İngiltere'de Aşının Paralı Olduğu İddiaları Yalan Çıktı

Biz aşılara çok geç başladık geriyediz biraz ama bizdeki aşı isteği avrupa ülkelerine göre daha fazla

A30S' de almazsın ya telefonun iyi yönü var mı o.O2
Hele işlemcinin geekbench puanını görünce kalp krizi geçirdim. Neyse işte parayı çöplere harcıyorsunuz avrupa bizi kıskanıyor haberiniz yok.
İlk telefonum olduğu için biraz acemiliğe geldi genede işimi görüyor ya 1080p olsa daha iyi olurdu ama oyun performansı fln güzel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O saatte nasıl uyanıktın canım arkadaşım :D
Reis yapıyorsa doğrudur davamız hak alnımız ak (!)
Uyurken bir anda gözlerim açıldı elim telefona gitti haberleri okudum ve konuyu açmam gerektiğini düşündüm o.O2

Avrupa'nın en gelişmiş ülkelerinde aşının ücretli olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de aşıların ücretsiz olduğuna dikkat çekti.

Ancak Erdoğan'ın bu açıklamasına karşın, 43 milyon kişinin en az bir doz, 32 milyon kişinin de iki doz aşı olduğu İngiltere'de Covid-19 aşılama programı ücretsiz yürütülüyor.

Alıntıyı görüntüle

Artık siyasilerimizin ata sporu.
Yalan sporu.
Yok kaybolan para yok aşı paralı yok bu yok şu.

Ağzına yuva yapmış. Eskiden de kapalı insanlar hakkında yalan söylemişti.

Bilader sen emine erdoğandan daha akpli biri gibi gözüküyorsun ulan sadece "haberlerde tayyipi görünce direk geçiyorum" dedim konu ne ara kılıçdaroğluna geldi la
Ben de başka bir öneri verdim bilen bilir kaplanharun v2 yimdir bak önceki mesajıma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilader sen emine erdoğandan daha akpli biri gibi gözüküyorsun ulan sadece "haberlerde tayyipi görünce direk geçiyorum" dedim konu ne ara kılıçdaroğluna geldi la
Önceki demişim fransa böylemi adlı konudaki mesajıma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,783
Üyeler
184,499
Son üye
CASStiel
Geri