Eren Eser
80+ Bronze
Dahası
Biz aşılara çok geç başladık geriyediz biraz ama bizdeki aşı isteği avrupa ülkelerine göre daha fazla
İlk telefonum olduğu için biraz acemiliğe geldi genede işimi görüyor ya 1080p olsa daha iyi olurdu ama oyun performansı fln güzel.A30S' de almazsın ya telefonun iyi yönü var mı
Hele işlemcinin geekbench puanını görünce kalp krizi geçirdim. Neyse işte parayı çöplere harcıyorsunuz avrupa bizi kıskanıyor haberiniz yok.
Uyurken bir anda gözlerim açıldı elim telefona gitti haberleri okudum ve konuyu açmam gerektiğini düşündümO saatte nasıl uyanıktın canım arkadaşım
Reis yapıyorsa doğrudur davamız hak alnımız ak (!)
Artık siyasilerimizin ata sporu.Avrupa'nın en gelişmiş ülkelerinde aşının ücretli olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de aşıların ücretsiz olduğuna dikkat çekti.
Ancak Erdoğan'ın bu açıklamasına karşın, 43 milyon kişinin en az bir doz, 32 milyon kişinin de iki doz aşı olduğu İngiltere'de Covid-19 aşılama programı ücretsiz yürütülüyor.
Alıntıyı görüntüle
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa'da aşı ücretli, bizde böyle bir şey yok
Avrupa'nın en gelişmiş ülkelerinde aşının ücretli olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de aşıların ücretsiz olduğuna dikkat çekti.www.google.com
Ä°ngiltere'de Covid-19 aÅısı için ücret alınıyor mu, aÅılamada hangi aÅamaya gelindi? - BBC News Türkçe
CumhurbaÅkanı Recep Tayyip ErdoÄan, Avrupa'da Covid-19 aÅısı yapılması karÅılıÄında ücret alındıÄı yönündeki sözlerini yineledi. Ancak ErdoÄan'ın bu açıklamasına karÅın, Ä°ngiltere'de Covid-19 aÅılama programı ücretsiz yürütülüyor.www.bbc.com
İşte feraset, işte fazilet işte adam gibi adamlıkUyurken bir anda gözlerim açıldı elim telefona gitti haberleri okudum ve konuyu açmam gerektiğini düşündüm
Kılıçdaroğlu da aynı şekilde terörü savunan parti başkanıyla işim olmazgenelde bir haberde erdoğan ı görünce direk geçiyorum yalan söylüyordur diye sizede tavsiye ederim
Bilader sen emine erdoğandan daha akpli biri gibi gözüküyorsun ulan sadece "haberlerde tayyipi görünce direk geçiyorum" dedim konu ne ara kılıçdaroğluna geldi laKılıçdaroğlu da aynı şekilde terörü savunan parti başkanıyla işim olmaz
Ben de başka bir öneri verdim bilen bilir kaplanharun v2 yimdir bak önceki mesajımaBilader sen emine erdoğandan daha akpli biri gibi gözüküyorsun ulan sadece "haberlerde tayyipi görünce direk geçiyorum" dedim konu ne ara kılıçdaroğluna geldi la
Önceki demişim fransa böylemi adlı konudaki mesajımaBilader sen emine erdoğandan daha akpli biri gibi gözüküyorsun ulan sadece "haberlerde tayyipi görünce direk geçiyorum" dedim konu ne ara kılıçdaroğluna geldi la
peki kankaBen de başka bir öneri verdim bilen bilir kaplanharun v2 yimdir bak önceki mesajıma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önceki demişim fransa böylemi adlı konudaki mesajıma