Arama sonuçları: *

1. Lergoooon

Erdoğan’ın Yaptırımlar Hakkında Açıklaması!

Evet, en ileri olduğumuz konu savunma sanayii. Sanırım %70 civarı yerlilik oranı dahi vardı. Belirli coğrafyalarda Türkiye askeri anlamda öne çıkınca, önümüzün kesilmesi maalesef olası bir durum.
  2. Lergoooon

TCMB yeni faiz kararı

Faiz 475 baz puan artırıldı. Zaten artırılacağına kesin gözüyle bakılıyordu. Dolar an itibariyle 7,58'e geriledi.
  3. Lergoooon

Berat Albayrak İstifa Etti :D

4. Lergoooon

Kafa Karıştıran Turkuaz Tablo Nedir? Covid-19

Sayın bakanım semptom göstermeyip korona virüse yakalanan insanlar virüsü yaymıyor mu?
  5. Lergoooon

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan: Sıkıyönetim ve genel seferberlik ilan ettik

Bence ona harcayacakları gücü Karabağ'ı tam temizlemek için kullanmaları daha mantıklı. Başkenti işgal etseler bile hiçbir türlü Ermeni topraklarını müzakerelerde yem etmezler Azerbaycan'a.
  6. Lergoooon

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan: Sıkıyönetim ve genel seferberlik ilan ettik

Evet ama dediğim gibi bu o olaylardan daha farklı. Çatışma değil, savaş gibi bir durum.
  7. Lergoooon

Bu geçen seferlerde olan sınır kavgası gibi değil. Ermenistan'ın 1992'den beri 28 yıldır işgali altında olan Azerbaycan'a ait topraklar geri alındı, Karabağ bölgesinde büyük bir çatışma devam ediyor. Azerbaycan kendine ait olanı geri alıyor.
  8. Lergoooon

Yunan F-16'lara Önleme Yapıldı

9. Lergoooon

Dolar sizce 2 3 seneye 5 olur mu?

Eğer okuduysanız zaten "sağlıklı" yatırım dedim. Parayı doğru şekilde değerlendirebileceğimiz yatırımları söyledim.
  10. Lergoooon

Her yıl 45 milyar dolar dışa doğalgaz için ödeme yapan bir ülke düşünün. 10 yıl boyunca bu paranın içeride kaldığını ve bu parayla sağlıklı yatırımların yapıldığını düşünün. Evet, 300-500 milyar metreküp doğalgazın etkileyeceğine inanıyorum!
  11. Lergoooon

Erdoğan hedef olarak 3 yıl demişti ancak bu kadar kısa sürede mümkün mü? Reuters 10 yıl demişti ki bu bana fazla gelmişti.
  12. Lergoooon

Maske Takmayan Kız, Ve Polisimizin Tartışması

Konuda ilk mesajım dostum. Bir tartışmanın içine girmedim. Yalnızca polislerin görevlerine geri alındıklarını arkadaşlara belirttim.
  13. Lergoooon

Maske Takmayan Kız, Ve Polisimizin Tartışması

Arkadaşlar olayın içinde bulunan polisler görevlerine geri döndü.
  14. Lergoooon

TL DEĞERLENECEK Mİ?

Emin miyiz hocam? 4. sınıf biraz erken olmadı mı?
  15. Lergoooon

Yunanistan'ın Ölü Doğmuş Hayalleri Ve Adalar Denizi

Hocam Yunanistan'ı küçük bir çocuk olarak görüyorum şahsen. Biri hoşuna gitmeyen şeyleri yaptıkça sinirleniyor, ağlıyor ancak kendi başına bir şey yapamıyor :ROFLMAO: 😁 3. sondaj gemimiz çalışmalara aktif olarak başladığında neler olacak acaba.
  16. Lergoooon

Yıllardır terörü durdurmak için aktif olarak gerek Suriye'de, gerek yurt içinde savaşta olan bir ordudan bahsediyoruz hocam, kimse TSK'yı hafife almamalı.
  17. Lergoooon

Bilgilendirmeler için teşekkür ederiz hocam :love: 😍. Yunanistan'ın uluslararası hukuka aykırı bu hareketleri cevabını bulacaktır, ve buluyor. Türkiye Doğu Akdeniz'de haklarını yedirmeyecektir. Haksızlığa da dur diyecektir. Temennimiz bu şekilde.
  18. Lergoooon

Akdeniz Neden Önemli ? (GÜNCELLENDİ)

Tekrardan teşekkürler hocam. Siz yapmak istiyorsanız biz okumaya hazırız 😁 😊.
  19. Lergoooon

Akdeniz Neden Önemli ? (GÜNCELLENDİ)

Harika bir yazı. Çok teşekkür ederiz Kazım hocam. Bizi bu tür hassas ve uluslararası bir konuda karşılık beklemeden bilgilendiriyorsunuz. Ekonomik yanını geçtik, askeri yanı da çok önemli olan bir bölge olduğunu bize örnekleri ve kanıtlarıyla sundunuz. Teşekkürler tekrardan. Aklıma bir soru...
  20. Lergoooon

Dolarla maaş alanlar.

Yahu arkadaşlar dolar 7 olmuş 8 olacak diyorlar. Bizi oyuna getirmeye çalışıyorlar bu oyunu beraber bozalım. Bakın, istediğiniz zaman 3 kuruşa bile dolar bulabiliyorsunuz (!)
Top Bottom