Neler Yeni

TL DEĞERLENECEK Mİ?

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Erdoğan Atatürk düşmanı olsaydı size bu kitapları dağıtmazdı daha 4.sınıfta ATAMIN ilkelerini ezberledik Hayat bilgisi dersinde..
Emin miyiz hocam?
4. sınıf biraz erken olmadı mı?

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
EE nerde kaldı ATATÜRKÇÜLÜK DAHA İNKİLAPLARINI BİLMİYORSUN?_?

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
Biliyosunuz ki yarın cumhurbaşkanımız açıklama yapacak. Ve bu açıklaması gerçketen çok önemli deniyor. Açıklamanın içeriği ise Kardeniz'de doğalgaz bulunması diye tahmin ediliyor. Eğer olası durumda dolar düşer mi yani TL değeri artar mı? Artarsa dolar ve euro kaça düşer?
ben bunu yine bi gündem değiştirme çabası olduğunu düşünüyorum daha öncede bu tarz yok karadenizde yok duğuda petrol cıktı dendı ardından erken seçime gidildi araştırıp bakabilirsiniz inşallah bu sefer yanılıyorumdur ve gerçekten gaz veya petrol çıkmıştır

ben bunu yine bi gündem değiştirme çabası olduğunu düşünüyorum daha öncede bu tarz yok karadenizde yok duğuda petrol cıktı dendı ardından erken seçime gidildi araştırıp bakabilirsiniz inşallah bu sefer yanılıyorumdur ve gerçekten gaz veya petrol çıkmıştır
Bunu öğrenmek için sadece 1 gün hatta daha az beklememmiz lazım

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Erdoğan Atatürk düşmanı olsaydı size bu kitapları dağıtmazdı daha 4.sınıfta ATAMIN ilkelerini ezberledik Hayat bilgisi dersinde..
vermek zorunda.hadi vermesin bakalım ne yapıyor halk ona :) sen dolara yakın ama git yine oy ver aslan.

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Niye Atatürk lider de diğerleri değil mi çok yanlış düşünyosun dostum hepsinin yeri ayrı artık bunu anlayın
nEEE?!!!! her lideri eşit tutarsan... Sen ATATÜRK ü diğerliderlerle eşit tutan bir insansın.

nEEE?!!!! her lideri eşit tutarsan... Sen ATATÜRK ü diğerliderlerle eşit tutan bir insansın.
Hayır efendim hepsinin yeri ayrı demeye çalışıyorum lafımı değiştirmeyin

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Ben ne zaman Erdoğan Atatürk düşmanı demişimde şimdi Atatürk düşmanı değil diyorum niye yalan olsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sokağa

Senin kafan yok mu ?

Ben ne zaman Erdoğan Atatürk düşmanı demişimde şimdi Atatürk düşmanı değil diyorum niye yalan olsun?

Boş ver anlamak istemez bunlar uğraşmaya değmez

Top Bottom