Neler Yeni

TL DEĞERLENECEK Mİ?

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şöyle bir mesajlara bakıyorum... Sözüm meclisten dışarı,
Bir tarafta ''gerçek'' vatanseverler, bir tarafta ülkenin kötü durumu sebebiyle bir çok şeye yüz çevirmiş insanlar (haksız da değiller.) kavga ediyor, tartışıyor.

Bumu sizin gerçek vatanseverliğiniz ? Bu mu sizin ülkenize verdiğiniz değer ?
Ben size 3'ncü bir kişi olarak söyleyeyim, bu yaptıklarınızın ne vatana, ne millete, ne de size bir faydası yok.

Birbirinizden ayrışıp, nefret edip, kendinizi haklı çıkararak bir şeylerin çözüldüğünü sanıyorsunuz ama en bu vatana en büyük zararı siz veriyorsunuz. Devletleri yıkanlar kötü yönetimler değil, kişisel çıkarlarını düşünenlerdir.

Eğer gerçekten bir işe yaramak istiyorsanız kavga etmeyi, tartışmayı değil. ''İnsanları nasıl birbirine bağlarım, nasıl birbirimizi severiz ?'' in derdine düşün.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muri

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Yaa senin zekan PP den belli oluyor konuşturma beni..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet yaşımı belirttim..30 40 yaşındayım demiyorum zaten..Ama senin yaptıgın bu lafları benim yaşımdaki bir insan çoluğun çcougun yaptıgını anlar
PROFİL FOTOMDAN ZEKAMI ELEŞTİREN İLK DEFA BİRİNİ GÖRDÜM HAHAHAHA! Tübitak projeleri yaptım bir sürü kez madalya aldım, kendimi kanıtladım Nesibe Aydın Fen Lisesine gittim zekam sayesinde bir sürü ülke gezdim ve random birinin bana bunu demesi açıkcası beni biraz da olsa üzdü.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muri

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Okuyacağımı okudum hala da kendimi geliştirmeye çalışıyorum. 15-18 yıl önce chp vardı ve iğrenç yönetiyorlardı LAKİN şu anda bunu daha iyi yönetebilecek insanlar da var ve eğer o insanlar başa geçebilirse milletin 10000 euroya dizdiği uzay mekiği gibi pcyi biz de 10000 TL ye alabiliriz (BELKİ)
Mansur yavaş başa geçerse o adamın elinden almaya çalışırlar KK hemen dadanır bunun olacagı kesin

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Tabi ki onun zamanın da her şey farklıydı bi de buna bakın Allah rızası için
FSM’yi de Atatürk’ü de çok severim ikisi de milleti için çok şeyler yaptı. İKİSİNE DE SAYGIMIZ SEVGİMİZ SONSUZ

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Mansur yavaş başa geçerse o adamın elinden almaya çalışırlar KK hemen dadanır bunun olacagı kesin
Rte kalırsa da hep böyle sürüneceğiz gibi yani iki ucu b*klu değnek.

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Aynı şeyi tekrarlayan sensin.Sen işine geldiği şekilde anladıgın için sana öyle geliyor:)
tamam akıllı arkadaşım senle münakaşaya girmeyeceğim zaten at gözlüğü takmışsın en büyük sen ve senin zihniyetindekinler oldu mu ?

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Düşeceği kesin mi? Forumun müneccimi çıktı gibi.

3 yıl sonra iktidar değişecek ondan sonra düzeltilmeye çalışılacak :)
hocam düşecek 2 aya 3ü görürürüz petrol doğalgaz elmas tüm rezervleri bulduk.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
hocam düşecek 2 aya 3ü görürürüz petrol doğalgaz elmas tüm rezervleri bulduk.
Umarım düşer hocam inşallah inşallah düşer rabbim o günleri gösterir bize

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Atatürk düşmanımı? Ulan sen kimsin benim ağzımı bozma haddini bil ! Senin Sözde Atatürkü seven partin varya ATAM ÜZERİNDEN PRİM YAPAN HAYSİYETSİZİN TEKİDİR SİZDE ONLARA İNANAN ATATÜRKÜN İLKELERİNİ DAHİ İNTERNETTEN BAKIP BANA SAYMAYA ÇALIŞACAK ADAMLARSINIZ

Aynen öyle aslan.Zamanında gördük zaten kimin ne oldugunu
Atatürk ilkelerini okutumuyorlar ulan !

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Şöyle bir mesajlara bakıyorum... Sözüm meclisten dışarı,
Bir tarafta ''gerçek'' vatanseverler, bir tarafta ülkenin kötü durumu sebebiyle bir çok şeye yüz çevirmiş insanlar (haksız da değiller.) kavga ediyor, tartışıyor.

Bumu sizin gerçek vatanseverliğiniz ? Bu mu sizin ülkenize verdiğiniz değer ?
Ben size 3'ncü bir kişi olarak söyleyeyim, bu yaptıklarınızın ne vatana, ne millete, ne de size bir faydası yok.

Birbirinizden ayrışıp, nefret edip, kendinizi haklı çıkararak bir şeylerin çözüldüğünü sanıyorsunuz ama en bu vatana en büyük zararı siz veriyorsunuz. Devletleri yıkanlar kötü yönetimler değil, kişisel çıkarlarını düşünenlerdir.

Eğer gerçekten bir işe yaramak istiyorsanız kavga etmeyi, tartışmayı değil. ''İnsanları nasıl birbirine bağlarım, nasıl birbirimizi severiz ?'' in derdine düşün.
Derdine düştük te ne oldu insanlar yıllardır aynı o yüzden elden artık gerçekten çok bir şey olmuyor.

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Yav hadi ordan dersi bile var Atatürk ve İnkilapçılık diye boşbogaz yapıyor burda..
bi zahmet olsun ülkeyi kurtaran adam ATAM. ve ATATÜRK ün ilkelerinin okutulmasına hadi ordan !?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,614
Üyeler
164,882
Son üye
Luxyah
Top Bottom