KeremMm
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
He la doğru diyosunYav hadi ordan dersi bile var Atatürk ve İnkilapçılık diye boşbogaz yapıyor burda..
He la doğru diyosunYav hadi ordan dersi bile var Atatürk ve İnkilapçılık diye boşbogaz yapıyor burda..
E yok diyordun okudugu kitaptan bir haber bu çocugun lafınımı dinleyeceğiz.bi zahmet olsun ülkeyi kurtaran adam ATAM. ve ATATÜRK ün ilkelerinin okutulmasına hadi ordan !?
Okutulduğu halde okutulmuyor diyorsun ya bu boş boğazlık nasılda tutuştun ama değil mi?boşboğaz yapmakmı ?!?! ATATÜRK ün ilkelerinin okutulamdığını söylemek size göre boşboğazlık
Milleti kuran kim onun dersi yok bu ülkenin tek bir lideri mi var? Kesinlikle hayır saysam yüzlerce belki de ismi bile bilinmeyen binlerce lider var ama siz hep tek kişi odaklısınız. Evet Atatürk olmasaydı belki ülke kurtulamayacaktı ama Fatih Sultan Mehmed Han olmasaydı İstanbul fethedilemeyecekti bunu niye söylemiyosun bunun daha yüzlerce örneği var tek diyeceğim GİT ARAŞTIR GÖRbi zahmet olsun ülkeyi kurtaran adam ATAM. ve ATATÜRK ün ilkelerinin okutulmasına hadi ordan !?
dostuummm onlara kalsa Atatürkçülük dersi diye birşeyde olmayacak. ayrıca Atatürk ün heryerde adı olması gerek bu kadar kudurmayın.E yok diyordun okudugu kitaptan bir haber bu çocugun lafınımı dinleyeceğiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Okutulduğu halde okutulmuyor diyorsun ya bu boş boğazlık nasılda tutuştun ama değil mi?
Kuduran yok,Atamın dersleri verilmiyor diyorsun ya ona sitem ediyorum okutulacak elbet?dostuummm onlara kalsa Atatürkçülük dersi diye birşeyde olmayacak. ayrıca Atatürk ün heryerde adı olması gerek bu kadar kudurmayın.
Atatürk ilkelerini okutumuyorlar ulan !
sen bence git fransızların kölesi olarak yaşa. diğer liderleri Atatürk ile karşılaştırman zeka seviyeni gösteriyor.Siz bu bayrağın 100 yıl önce
Milleti kuran kim onun dersi yok bu ülkenin tek bir lideri mi var? Kesinlikle hayır saysam yüzlerce belki de ismi bile bilinmeyen binlerce lider var ama siz hep tek kişi odaklısınız. Evet Atatürk olmasaydı belki ülke kurtulamayacaktı ama Fatih Sultan Mehmed Han olmasaydı İstanbul fethedilemeyecekti bunu niye söylemiyosun bunun daha yüzlerce örneği var tek diyeceğim GİT ARAŞTIR GÖR
Hocam bence çok uğraşmayalım bunlar geri kafalı yeniliklerden bi haberdir anlamak istemezlerKuduran yok,Atamın dersleri verilmiyor diyorsun ya ona sitem ediyorum okutulacak elbet?
DEMİŞSİN YA HANİ ??? HEMEN NASILDA ÇEVİRMEYE ÇALIŞIYOR KONUYU 5.SINIF
Bekle bekle düzelir swain mesajlarına bakıyorumda aynı ülkede mi yaşıyoruzEkonomi rahatlar beklemede kalın Bir ülkenin en büyük ithalat aracı Enerji petroldür.
konuyu niye çevireyim ?!??! Atamın adı heryerde olmalı sadece ders ilemi ayrıca ben derslerde Atam yok demedim niye çeliyorsun. ilkelerni açıp iinternetten okursunuz dedin bende okulda okutulmuyor dedim bu kadar Atamdan kudurma.Kuduran yok,Atamın dersleri verilmiyor diyorsun ya ona sitem ediyorum okutulacak elbet?
DEMİŞSİN YA HANİ ??? HEMEN NASILDA ÇEVİRMEYE ÇALIŞIYOR KONUYU 5.SINIF
8. Sınıf İnkılap Konuları - LGS İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük - Kunduz
Bu yazımızda, senin için 8. sınıf İnkılap Konuları listesini hazırladık ve çalışman gereken İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük LGS konularını belirledik!kunduz.com
Niye Atatürk lider de diğerleri değil mi çok yanlış düşünyosun dostum hepsinin yeri ayrı artık bunu anlayınsen bence git fransızların kölesi olarak yaşa. diğer liderleri Atatürk ile karşılaştırman zeka seviyeni gösteriyor.