TL DEĞERLENECEK Mİ?

Ya cidden çoluk çocuk kaynıyor ya,ülkesini vatanını milletinin gelişmesininden endişe duyan bir nesil.
Evet çoluk çocuk. 1 ay önce kızlara bakmaya utanıyorum, malum işi bırakayım diye şeyler söylüyordun hatırlatırım. Yaşında çok büyük değil biliyorum. Gelişmesinden neden endişe duymuyorum sadece umut bulmuyorum bu hükumetle hepsi bu.

Tutuşun bakalım....
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vizeyi pasaportu çıkarabiliyorsun :)
Sen çıkınca bitiyor saniyorsun ?! sana bişey anlatılmaz.

Düşmeyeceği kesin mi forumun müneccimi ?

Şimdi devletin başındaki adamlar olmasa o sistemlerinin resimlerini bile göremezlerdi ama ne yaparsın işte :)
Evet daha iyileri olsaydı o sistemleri de alırdık bunu bilesin ;)

Evet çoluk çocuk. 1 ay önce kızlara bakmaya utanıyorum, malum işi bırakayım diye şeyler söylüyordun hatırlatırım. Yaşında çok büyük değil biliyorum. Gelişmesinden neden endişe duymuyorum sadece umut bulmuyorum bu hükumetle hepsi bu.
Bunun çocuklukla alakası yok 30 40 yaşındaki insanlarda bu sorunlara sahip

Sen çıkınca bitiyor saniyorsun ?! sana bişey anlatılmaz.
Onun zekası o zaten 3-4 gün foruma giriyor ban yiyor 1-2 hafta tatile çıkıyor geri geliyor onda döngü oldu bu uğraşma onunla

Bunun çocuklukla alakası yok 30 40 yaşındaki insanlarda bu sorunlara sahip
Yaşını da belirtmiştin yoksa bunu bir karşılık malzemesi olarak kullanmazdım :)

Evet daha iyileri olsaydı o sistemleri de alırdık bunu bilesin ;)
O zaman git bi 15 yıl öncesini bu zaman ile o zamanın toplanılacak en iyi bilgisayarının yurtdışı iile yurt için fiyat farkına lütfen kitap ama tarih kitabi oku ki ecdadını öğren tek kişye bağlı kalma

Onun zekası o zaten 3-4 gün foruma giriyor ban yiyor 1-2 hafta tatile çıkıyor geri geliyor onda döngü oldu bu uğraşma onunla
Yaa senin zekan PP den belli oluyor konuşturma beni..

Yaşını da belirtmiştin yoksa bunu bir karşılık malzemesi olarak kullanmazdım :)
Evet yaşımı belirttim..30 40 yaşındayım demiyorum zaten..Ama senin yaptıgın bu lafları benim yaşımdaki bir insan çoluğun çcougun yaptıgını anlar

ben birdaha bir şey anlatmamam bu akıllı arkadaşa. zaten aynı şeyleri tekrarlıyor sal gitsin.

O zaman git bi 15 yıl öncesini bu zaman ile o zamanın toplanılacak en iyi bilgisayarının yurtdışı iile yurt için fiyat farkına lütfen kitap ama tarih kitabi oku ki ecdadını öğren tek kişye bağlı kalma
Okuyacağımı okudum hala da kendimi geliştirmeye çalışıyorum. 15-18 yıl önce chp vardı ve iğrenç yönetiyorlardı LAKİN şu anda bunu daha iyi yönetebilecek insanlar da var ve eğer o insanlar başa geçebilirse milletin 10000 euroya dizdiği uzay mekiği gibi pcyi biz de 10000 tl ye alabiliriz (BELKİ)

Yaa senin zekan PP den belli oluyor konuşturma beni..

Evet yaşımı belirttim..30 40 yaşındayım demiyorum zaten..Ama senin yaptıgın bu lafları benim yaşımdaki bir insan çoluğun çcougun yaptıgını anlar
zeka ne zamandan beri pp ile ölçülüyor.

Geri