Barneystinson
80+ Silver
Çok fazla zorluk çıkarmış ne yapsın adamKız da haklı. Maske takmadı diye kızı öyle vuramaz dizi kırılabilirdi.
Çok fazla zorluk çıkarmış ne yapsın adamKız da haklı. Maske takmadı diye kızı öyle vuramaz dizi kırılabilirdi.
Anladığım kadarıyla kelepçe takmaya çalışıyor ama kız zorluk çıkarınca mecburen yere yatırmak amacıyla RKO çekiyor.Kız da haklı. Maske takmadı diye kızı öyle vuramaz dizi kırılabilirdi.
Kadın basta zaten uyarmışlar 2 3 defa kadın dinlememiş işte sonra tekme falan kadınıda yere yatırıp kelepçe takmış.Anladığım kadarıyla kelepçe takmaya çalışıyor ama kız zorluk çıkarınca mecburen yere yatırmak amacıyla RKO çekiyor.
İyi de kadın olması yasaların uygulanma yöntemini değiştirmiyor. Maskesini takmadı diye de değil. Kişi polise tekme atmaya çalışmış, küfür etmiş, polise karşı mukavemette bulunmuş dolayısıyla yasalara karşı gelmiş.Kız da haklı. Maske takmadı diye kızı öyle vuramaz dizi kırılabilirdi.
Haklı değil o maske takmadı diye senin annen yada sevdiğin birine virüs bulaşanilirKız da haklı. Maske takmadı diye kızı öyle vuramaz dizi kırılabilirdi.
bu ülke de kadın erkek hiçbir zaman eşit olmadıHaksız yere işinden oldu o polis :/
Kadın yerinde erkek olsa hiçbir sorun olmayacaktı lafa gelince kadın erkek eşit.
Twitter gündeminde olayı yakından görenler de açıklama yaptı. Ne olduysa şimdide polis/jandarma düşmanı kesildiler başımıza. İnstagramda @solcugazete diye bir hesap var. Gidin bu haber için paylaştığı 3 postu inceleyin. Demek istediğimi anlarsınız.Arkadaşlar olayın içinde bulunan polisler görevlerine geri döndü.
Konuda ilk mesajım dostum. Bir tartışmanın içine girmedim. Yalnızca polislerin görevlerine geri alındıklarını arkadaşlara belirttim.Twitter gündeminde olayı yakından görenler de açıklama yaptı. Ne olduysa şimdide polis/jandarma düşmanı kesildiler başımıza. İnstagramda @solcugazete diye bir hesap var. Gidin bu haber için paylaştığı 3 postu inceleyin. Demek istediğimi anlarsınız.