- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Peki bu kızı haklı görenler mi var?
Varsa bizim halimiz kötü beyler diyim size
Varsa bizim halimiz kötü beyler diyim size
Kız daha önce polise şiddet uygulamış.Kız da haklı. Maske takmadı diye kızı öyle vuramaz dizi kırılabilirdi.
Bu konuda polis haklı!Arkadaşlar olay şuanda türkiye gündemine oturmuş durumda,
Videosu bu,
Zaten olayı elbette duymuş görmüşsünüzdür,
Kız maske takmıyor ve polis onu 2 3 kere uyarıyor, kız maske takmayıp polise karşı kötü sözler kullanmış, ve sonrasında böyle bir gerilim yaşanmış.
Bunun üzerine polis yargılanmış.
Ben kesinlikle bu kızın kızlığını kullanarak olaydan yırtmaya çalıştığını düşünüyorum.
Artık yetti, ülkedeki feministler daha feministliğin ne olduğundan bir haberler, işlerine gelince kadın erkek eşit, işlerine gelmeyince ben kadınım bana dokunamazsın diyorlar ve kadın olmalarını kullanıp erkeklere böyle zor durumlar yaşatıyorlar.
Ben kesinlikle polisimin yanındayım,
Siz neler düşünüyorsunuz?
Polisi açıga alarak polisin itibarını düsürüyorlar polis yetkisini kullanıyor ve gözaltına alıyor tekme atarak direnerek kendini yere atarak kurtulamazsın ister Baro Baskani ol ister Öğretmen ister sıradan vatandaş polise zıt düşmeyeceksin benim düsüncem budur. Günümüzde popüler olan kadın ayrımcıliğindan polislerin açıga alındiğini düsünüyorum. Ama olayın detayı varsa onu bilememArkadaşlar olay şuanda türkiye gündemine oturmuş durumda,
Videosu bu,
Zaten olayı elbette duymuş görmüşsünüzdür,
Kız maske takmıyor ve polis onu 2 3 kere uyarıyor, kız maske takmayıp polise karşı kötü sözler kullanmış, ve sonrasında böyle bir gerilim yaşanmış.
Bunun üzerine polis yargılanmış.
Ben kesinlikle bu kızın kızlığını kullanarak olaydan yırtmaya çalıştığını düşünüyorum.
Artık yetti, ülkedeki feministler daha feministliğin ne olduğundan bir haberler, işlerine gelince kadın erkek eşit, işlerine gelmeyince ben kadınım bana dokunamazsın diyorlar ve kadın olmalarını kullanıp erkeklere böyle zor durumlar yaşatıyorlar.
Ben kesinlikle polisimin yanındayım,
Siz neler düşünüyorsunuz?
Yav bide bu konuda kadını haklı tutan arkadaşlarım var elim ayağım titriyor valla ne diyeyim.
Bu gerçek olmadiğini düsünmek istiyorumsürtünüyodu(kötü amaçlı) xd
Ne sürtüyordu bu kadına göre adalet sadece kadınlarda var.sürtünüyodu(kötü amaçlı) xd
anlamadınız galiba resme bakın laBu gerçek olmadiğini düsünmek istiyorum